Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Za to pa moraš uredit datoteko GpsShell.ini, katero skopiraš na SD kartico. V tej datoteki so navedene poti do navi programa, zato jo je potrebno ustrezno popravit, recimo takole:
To datoteko daš direkt na SD kartico, tam ko maš Garmina. (ampak ne v mapo Garmin). Sem ti jo pripel še v priponko. Šele v tem primeru ti mora Garmina zagnat iz menija Navigacija. Datoteko najprej odzipaj.
Ja, tudi ta pot je alternativa. Meni sicer deluje tudi garmin.exe. Mimogrede, ali tebi prepozna gmapsupp.img karte? Meni hudič bere samo gmapbmap.img in gmapprom.img...Imam pa verzijo GarminMobileXTforWindowsCE_50020w.
Pozdravljeni! Mene pa zanima, če kdo ve zakaj mi pri določitvi vmesne točke kraja naprava zablokira in jo moram ponovno resitirati in ponovno določiti cilj? Hvala!
jp, znan probem, katerega problem se pojavlja na različnih napravah. Probaj v regionalnih nastavitvah v iGO8 isključit opcijo samodejnih časovnih pasov - vem, nelogično, a vendar sem na enem izmed forumov zasledil, da naj bi izključitev te opcije hkrati tudi preprečevala zmrzovanje pri vmesnih točkah. Sam še nisem sprobal.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.