iGO-683 B

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Samo predlog:
Je mogoče kdo poizkusil vpisati naslov ki vsebuje črko npr: 32A.
Sicer sam nimam te navigacije, samo domnevam da bi kvadratek lahko nadomeščal črko.

LP

tejc007

Pripravnik
6. jun 2008
451
2
18
če vam pri iskanju dela kvadratke se to da popravit. samo malo mi dajte časa da najdem, kam sem shranil to. Sam sem to pred časom popravil.

LP

tejc007

Pripravnik
6. jun 2008
451
2
18
Evo našel - ko sem naredil to kar piše spodaj, mi kvadratkov ni več prikazovalo. Skratka v file napišete x87="NOP" pa dela

Open data.zip/config/keybind.txt (I use 7zip for this, as you can edit files in the zip directly) and in the [default] section add x87="NOP"

eg:

[default]
x87="NOP"
...
...
...

If that doesn't work, you need to find the key value of that little square. you can do that by saving a favorite that has the square in the name, and opening the corresponding file in the 'save' folder with a hex editor or similar tool that can tell you the value under the cursor.

lipan

Pripravnik
4. sep 2007
200
0
16
Pri meni vpisovanje naslovov sedaj poteka brez nadležnih kvadratkov.
cheer.gif

Problem ostaja še pri vpisovanju POI.
stupid-1.gif

tejc007 hvala za trud.
nahrung002.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.447
808
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Tudi na Amigu sedaj ni več problemov s kvadratki. Postopek je enak, le da je potrebno najprej z gro konverterjem skonvertirati data.gro v data.zip, da lahko prideš v drobovino programa.

Hvala za trud tejc007, rešitev se nam je skrivala na ppcwarez a je bilo iskanje med 500 stranmi najbrž prava utopija...
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

Jozee

Pripravnik
31. mar 2010
99
0
6
JN76UM
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Tudi na Amigu sedaj ni več problemov s kvadratki. Postopek je enak, le da je potrebno najprej z gro konverterjem skonvertirati data.gro v data.zip, da lahko prideš v drobovino programa.

Hvala za trud tejc007, rešitev se nam je skrivala na ppcwarez a je bilo iskanje med 500 stranmi najbrž prava utopija...
aplauz.gif
Pozdravljen Janch!
A te lahko prosim da mi popravljen data.gro pošlješ na PM, če je seveda možno... sam nimam gro konverterja.
lp Jože

Jozee

Pripravnik
31. mar 2010
99
0
6
JN76UM
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Poslano! Lp, J.
Janch najlepša hvala, dela posnel in preveril tako da je super... prej me je fajn motilo pri shranjevanju priljubljenih. Bi pa imel še eno vprašanje če je mogoče Amigo verzija 8.4.2.109504 avgust 27 2009 zadnja ali že obstaja kaka nova verzija... fajn bi bilo če bi lahko ruto posnel in si jo natao ogledal na google earth in obratno. Če ti je kaj to poznano oz. če obstaja novejša verzija Amigota bi prosil če se lahko na ist način pošlješ.
Še enkrat hvala
lp Jože

Jozee

Pripravnik
31. mar 2010
99
0
6
JN76UM
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Amigo 8.4.2.109504 (Aug 27 2009) je zadnja verzija. Žal snemanje poti ni možno, razen če morda obstaja za Amiga kakšen napreden skin, ki bi to omogočal, vendar dvomim.

Snemaš lahko z iGO8. O tem več tukaj: https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/928273/an/0/page/0#928273
Hvala, mislil sem za Amigota, za iGO8 sem prebral... mogoče pa bo pri novejši verziji Amigota to omogočeno
wink-1.gif
pustimo se presenetit... mi je Amigo prav zaradi svoje preprostosti všeč
lp Jože

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Jaz mislim, da je bistvo Amiga ravno v tem, da ima samo funkcije nujne za "normalnega" uporabnika navigacije. Kakšen smisel bi imelo, da sta dva programa od istega proizvajalca po funkcijah izenačena.
Če hočeš preprost program z osnovnimi funkcijami vzameš Amigo, če hočeš več vzameš iGO - simpl ko pasulj.
wink-1.gif

drejci

Zelenc'
10. jun 2010
2
0
1
L.P.
imam tole tuš varjanto igo in se mi je nardilo da se mi navigacija noče prizgati!
ko je bila v garanciji sem jo poslav na servis in so mi jo popravili sedaj garancije ni vec zgodba pa se je ponovila!
mora pa biti softwerska napaka kajti ko sm jo dobiu iz servisa, so mi poslali dopis da je bilo nalozeno prevec mp3 glasbe ampak jaz tega ne vrjamem kajti bilo je nalozenega za 70 mb mp3-jev.
gorijo samo 2 modri lucki ,ekran pa se sploh ne prižge.
ce odstranim sd-card je zgodba ista!
lepo bi prosil če gdo kaj ve o tem!
hvala

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Probaj najprej z resetom naprave - luknjica ob strani, če to ne pomaga, mislim da tukaj nekje piše kako se naredi hard reset.
Drugače pa koliko denarja toliko muzike. Naš se je začel po dobrem letu kar na lepem vsake toliko (ko je na kablu za polnit) izklapljat in se vrže na kitajski jezik,.... v glavnem v čisto tovarniško stanje, potem pa ga je treba na novo nastavit, pa spet dela tri dni.
frown-1.gif

drejci

Zelenc'
10. jun 2010
2
0
1
tudi resitirat sm ga ze probal pa js se zmer isto gorijo 2 modre ledice, ekran pa ne da nic od sebe!

Autsajder

Zelenc'
17. mar 2010
3
0
1
Zdravo.
Zanima me ali ima morda kdo kompletno vsebino ( se pravi vse, kar naj bi bilo na kartici) za 683 b (TUŠ).
Po pomoti sem zbrisal kartico in....ne dela nič;)
Hvala za pomoč.