iGO-683 B

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.447
808
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Iz priponke snemi gpsshell oz shell.ini (za zagon navigacije iz menija) in .sys datoteko (urejeno za to napravo) ostalo najdeš na pašniku, če le nisi prelen...sicer sem imel updejtan komplet za to napravo tudi na ftp strežniku, vendar mi je šel disk po gobe, s podatki vred..I'm workin' on it!!
jezen.gif

lp

Priponke

• 954079-gpsshell.zip
    654 bajtov · Ogledi: 230
Nazadnje urejeno:

Autsajder

Zelenc'
17. mar 2010
3
0
1
zdravo...hvala za vse skupaj...zanima me samo kam pride katera datoteka???

igo2006
music
foto
textbook
shell

potem pa v igo2006:

lang
maps poi...itd

tnx

Luka

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.447
808
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
to daš direkt na kartico:

-igo2006
-music (nepomenbna mapa)
-foto (nepomenbna mapa)
-textbook (nepomenbna mapa)
-shell (pomembna datoteka za zagon navigacije)

v mapi igo2006 pa moraš imet mapo CONTENT v katero skopiraš sledeče mape:

- buildings
- poi
- map
- speedcam
- dem
- scheme
- voice
- lang

Autsajder

Zelenc'
17. mar 2010
3
0
1
aha...no pocas pa bo;)...sam zdej mi pa napiše k hočm zagnat :

In C:\GPS_2006R3\firefly\base\core\ffsurface.cpp:299

Exception in EndPaint

exiting aplication..............................

?????????????????

smile-1.gif
:)

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.437
10.680
113
primo dela na tem igoju? namreč napise nekaj v zvezi z resolucijo- napako. ali je kaksna posebna verzija

vito

Zelenc'
22. jun 2010
4
0
1
Senovo
Pozdravljeni, kot sem zasledil nisem edini,ki ima teževe z Igo 683 b, tudi veliko je bilo že napisanega na to temo.Neznanka zame je kako mi je uspelo izbrisati osnovno masko naprave ( tista, ki se zažene, ko aparat prižgeš ), vendar kljub temu navigacija deluje preko Windovsow, vendar ne morem uporabljati BT-ja, kar se mi zdi eden od pomembnih delov naprave. A ima kdo kakšen nasvet kaj in kako si naložim začetno stran?

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.447
808
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Nekdo ti mora poslati manjkajočo/e datoteko, katero boš moral preko activesync-a naložit nazaj na napravo, seveda na pravo mesto. Če imaš tuševo napravo z CE 5.0, potem ti lahko jaz mogoče pomagam, če imaš napravo iz prve serije - z ce 4.2, pa si prepuščen na milost in nemilost drugih..
Za začetek naredi screen sistemske mape - \windows\system (omogoči tudi pogled skritih datotek in map, prav tako omogoči prikaz sistemskih datotek), pa bom naredil primerjavo.

vito

Zelenc'
22. jun 2010
4
0
1
Senovo
Živjo, hvala za nasvet. Navigacija je trenutno pri kolegu, ko jo dobim nazaj bom takoj poskusil in sporočim kako mi je uspelo.

LP

vito

Zelenc'
22. jun 2010
4
0
1
Senovo
Zdravo mojo navigacijo poganjajo windows 5.0. Vse sem odkljukal kot mi je svetoval Janch, tako da je dostop do map odprt. Prosim za nasvet kako naprej do osnovne maske in katere datoteke manjkajo.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.447
808
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Sedaj napravo poveži z PC-jem (če imaš win xp boš moral naložiti še program ActiveSync za prenos podatkov na napravo), KO boš lahko dostopal do vsebine podatkov na napravi, pojdi v napravo v mapo windows in razvrsti datoteke po nazivu, potem naredi screenshot te mape in sliko prilepi tukaj, da lahko primerjam s svojo napravo. Po mojem ti fali datoteka AutoLounchShell.exe.

vito

Zelenc'
22. jun 2010
4
0
1
Senovo
Zdravo, Janch omenjena datoteka je v windowsih vendar mi napiše, ko jo želim odpreti da ni dostopna. Ali Screenshot pomeni isto kot printscreen-slikar-obreži, vendar ne vem kako prilepiti sliko k besedilu. Se slišimo, morem iti. Hvala za nasvete, upam, da bo šlo.
LP

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.447
808
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Evo v priponki najdeš 3 screene vseh datotek, ki so v moji mapi windows enake naprave, kot jo imaš ti. Preglej če vse štima. če imaš vse te datoteke, potem je problem drugje, oz v drugi mapi.

Nazadnje urejeno:

djkidy

Zelenc'
17. jul 2010
13
0
1
Alo majster, še imaš to navigacijo igo-683 b???

Prosil bi te za BACKUP register, sem nekaj sf... najlepša hvala...

Nazadnje urejeno:

djkidy

Zelenc'
17. jul 2010
13
0
1
Jas bi pa nujno rabil od te naprave backup REGISTER, mi lahko kdo to naredi?? z eRegEditor-jem... HVALA!!!

djkidy

Zelenc'
17. jul 2010
13
0
1
Kak pa najpogledam kera verzija je, ker nemorem zaštartat osnovnega menija???

Pa hvala...

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.447
808
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Če na napravi vidiš windowse, potem pejdi na nadzorno ploščo in klikni system. Tam imaš vse podatke o napravi (verzijo win, tip procesorja itd..)

Nazadnje urejeno: