iGO-683 B

gogicar

Zelenc'
11. jun 2009
9
0
1
42
Celje
www.gogibyte.com
Ma jz sm ta shell odstranu sm bil v WINCE najdu drugega ga nardil po mojem okusu ... nalozu nazadnje NAVIGON spremenil .xml fajl da neb blo NEMSKI MENI ampak ANGLESKI potem ko sm nazaj kartico vtaknu ... hotu zagnat navigon.exe mi je ven vrglo da ni pravi program za ta OS al kwa pac ze ... sm ga RESET.nu in ponovno zagnal napravo nakar je zacela zmrzovati in ko je zmrznala spet po RESET.u in od takrat se mi ne zbudi vec ...

Nazadnje urejeno:

gogicar

Zelenc'
11. jun 2009
9
0
1
42
Celje
www.gogibyte.com
Citat:
Uporabnik lipan pravi:
Znor k žival s štekarjem v nosu in ga pošlji k uvozniku in zahtevaj novo napravo!
P.S.Jas osebno sem zadovoljen z napravo,samo vinsov mi ne rata odklenit.

sj naprava sploh ni slaba ... ampak sesuje se malo prehitro vse skup ... kako mislis odklenit WINSOV?

22. jul 2007
13.410
1.660
113
124
ko restiras napravo in se ti postavi na kitajski jezik to pomeni da je 5.0 verzija v nasprotnem primeru pa je 4.2, naj me kdo poravi ce se motimLPWWY

lipan

Pripravnik
4. sep 2007
200
0
16
Citat:
Uporabnik gogicar pravi:
Citat:
Uporabnik lipan pravi:
Znor k žival s štekarjem v nosu in ga pošlji k uvozniku in zahtevaj novo napravo!
P.S.Jas osebno sem zadovoljen z napravo,samo vinsov mi ne rata odklenit.

sj naprava sploh ni slaba ... ampak sesuje se malo prehitro vse skup ... kako mislis odklenit WINSOV?
Ko nekaj spremeniš v winsih ,naprimer dodaš bljižnico se ti po resetu vedno postavijo na privzeto.
Ne morem se konektat preko active sync,da bi lahko instaliral kak program oziroma prišel v register.
Govorim za ce 4.2

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik ememko pravi:
Mam gspshell.exe program in sem zato potem naredil datoteko gpsshell.ini in napisal noter to kar je potrebno. Ko kliknem na Igotu Navigacija mi javi naslednjo napako: Program application database cannot be found.

Katera databaza in kje naj bi manjkala?
v Sys.txt imaš napačno pot za datoteke... navadno MMCCARD ali StorageCard ali kaj podobnega..

Ambro123

Zelenc'
14. nov 2008
8
0
1
Inštaliral nanjo igo 8 3 2 april 2009

deluje brezhibno, !!! mape so od monolita, do zadnjega kolovoza.

lp

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Ambro123 pravi:
Inštaliral nanjo igo 8 3 2 april 2009

deluje brezhibno, !!! mape so od monolita, do zadnjega kolovoza.

lp
eeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhh

Te monolitove karte so en drek vredne. Niti približno do zadnjega kolovoza..

ememko

Fizikalc
11. jun 2009
174
25
28
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Citat:
Uporabnik ememko pravi:
Mam gspshell.exe program in sem zato potem naredil datoteko gpsshell.ini in napisal noter to kar je potrebno. Ko kliknem na Igotu Navigacija mi javi naslednjo napako: Program application database cannot be found.

Katera databaza in kje naj bi manjkala?
v Sys.txt imaš napačno pot za datoteke... navadno MMCCARD ali StorageCard ali kaj podobnega..

hvala za pomoč. problem pa je da ne najdem te sys.txt datoteke na napravi. sem pregledal z raziskovalcem in je ni v nobenem folderju.. mam povezano preko activesync kot mobile device... kaj naj naredim? a lahko tudi to datoteko sam naredim? kam jo moram dat in kaj mora pisat noter?

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
sys mora biti v istem folderju kot igo.exe

Izgleda pa nekako takole:
Koda:
  [device]
type="SGH-i900"

[folders]
app="My Storage/iGO8"

[interface]
skin="ui_igo8"
maxzoom2d=6000000
wide=1
show_exit=1
vga=0

[rawdisplay]
driver="GDI"
class="auto"
highres=0

[map]
2dheadup=1

ali pa takole:
Koda:
 [interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1

[map]
2dheadup=1

Ali pa kaj vmes
smile-1.gif

ememko

Fizikalc
11. jun 2009
174
25
28
fantje hvala vsem! ampak sem kar vrnil kolegu napravo in mu rekel naj jo odnese nazaj v tuš oz. pošlje uvozniku :) je še v garanciji, glede na to da se je kartica sformatirala sama od sebe mu ne bi smeli nič računati za ponovno nalaganje kartografije..

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Če je imel SD kartico v iGO- napravi in je to napravo priključil na PC in je kaj prčkal v datoteki (ne da bi jo sam formatiral) menjaval kako karto al kaj podobnega mu je zbrisalo vse na kartici. Zakaj to naredi ne vem men je že dostkrat to naredilo če sem le kako karto zamenjal al pa kak nov skin naložu gor mi je vse zbrisalo. Tako,da kot sem ti že enkrat privat napisal da je treba stvari urejati preko čitalca kartic.
Tako da dvomim če mu bodo na novo naložili zadevo zastonj na servisu

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
se še vedno splača kupiti ta model?

TUŠ 89,90€
smile-1.gif

piše WIN CE 5.0.

Ales_Kozole

Zelenc'
1. jul 2009
6
0
1
Zdravo!

Js mam tud to napravo, se pravi 683b in gor naložen iGO 2006. Zdej me pa zanima, če si lahko in kako naložim IGO8? Mam pa že kupljeno SD kartico, tko da bi dal na novo. Lahko na PM.

Lp

BMWzor

Zelenc'
1. jul 2009
11
0
1
Pozdravljeni.

Imam 638b ze eno lepo in deluje BP. Ravno vceraj sem nalozil novo karte iGO 08 in iGO AMIGO. Obe karte sta zgodbe zase in pokritost je resno na visokem nivoju. Ze dolzina karte pove svoje, za 2006 je doklzina 4MB za AMIGO pa 36MB.

Zanima me le ena stvar in sicer jest ne morem pridet v win in gotovo! Do sedaj mi je uspelo samo enkrat, pa se to po nekem cudnem nakljucju. Naredim pa tocno tako kot je Boris opisal in sicer Ko je prizgana drzim tipko za izklop, nato pritisnem reset in se kar vedno drzim tipko za vklop. Vendar pri meni se ne vklopi ,ampak se prizge tista modra lucka (k je tut za bluetooth) in tako ostane, se sploh ne przge pa lahko drzim dva dni, ali pa sputstim in se 5krat pritisnem ... se ne vzge dokler ga spet ne resitiram...

kaksna ideja ?

denis46

Zelenc'
30. jun 2009
2
0
1
mene pa zanima če je to bolše IGO 8 3 2 april 2009 kot IGO683b
prosil bi za odgovor..lohk tu na zs..

denis46

Zelenc'
30. jun 2009
2
0
1
oprostite..js z tem delam prvič..tko da newem..
no kje se bi dalo dobit ta program za to napravo..