iGO-683 B

lipan

Pripravnik
4. sep 2007
200
0
16
Preveliko število podatkov za obdelavo,verjetno imaš radarje celotne Europe.
Najdi radarje po državah in uporabi tiste katere potrebuješ.

treaty

Zelenc'
14. jul 2009
2
0
1
Lep pozdrav vsem!
Že cel dan prebiram ta forum in vaša mnenja in sem se kar veliko naučil :D
Oče je kupil tega iGO-ta in ima naloženo verzijo 2006 gor, bi bil pa zelo vesel če bi mi kdo na ZS napisal postopek kako se naloži novejša verzija gor (npr. 8), kje jo dobim oz. če priporoča katero drugo? (prebral sem da Amigo dela dobro, in Navigon je prehvaljen, tako da če je kje možno dobiti te dve stvari in kako jih naložit?)

Se zahvaljujem že vnaprej in upam da čimprej dobim ZS
Hvala
smile-1.gif

tgazvoda

Zelenc'
4. maj 2008
9
0
1
Citat:
Uporabnik BMWzor pravi:
Evo jest sm danes svojega dobil nazaj od majstra in imam sedaj gor AMIGO in karte vzhodne evrope. Skratka noro res, razlika med AMIGOtom in iGO2006 je kot noč in dan.

Evo par slikc, use je 3D, celo LJubljanski grad :D

Zdravo!

Na prvi pogled deluje super!
Povej, kaj pa zemljevid, hišne številke ali je isto kot IGO 2006?
Kakšna je hitrost?
In še zanima me ali imaš na napravi WIN 5.0 ali 4.0 ?

Hvala lepa za odgovore.

BMWzor

Zelenc'
1. jul 2009
11
0
1
Med AMIGOtom in iGO06 je razlika not koc in dan. Sam software je boljsi, meni se ni niti enkrat dosedaj se sesul, ogromon lepsi, lepsi tudi od igo8, vec barv in zelo tekoc meni. Pokritost po stevilkah je ogromno vecja, meni recmo najde besnica6 (ampak Besnica pri LJ), ki mi jo pri igo06 ni nikol najdu. Cista pa se kar ni pokritos, se vedno niso cist use stevilke tam kjer bi morale biti in opazil sem da ga medejo stevilka z crko recmo 65B ...Hitrost je 20krat hitrejsa od igo06(razen v prvo), le povezuje se z satelitom po mojem obcutku dlje kot igo06... ampak ko je povezan ni panike. Kar se tice pokritosti bom samo to reku, na iGO06 je karta slovenije velika 4MB na amigotu pa 26MB... Imam pa winc 5.0.

AMIGO ima tudi ogromno novo dodanih moznosti, recmo ima 12 iger, ima da namesto puscice izberes avto,taksi,letece preprogo, potem ima nekaksen potovalni prirorcnik, konvertor, ima VIA, ima funckijo KJE SEM?... deluje pa veliko hitreje in bolj tekoce kot igo06...

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Amigo jev bistvu grafično oskubljena verzija iG08, kipa ima dodane igre in nekatere programčke.

Na tej napravi preverjeno odlično deluje pravi iGO8, karte so pa tako ali tako iste.

lipan

Pripravnik
4. sep 2007
200
0
16
Amigo mi pri vodenju kaže preveč pokončno,ne vidim neba.Ko nastavljam pogled s tistimi puščicami se zadeva nagiba a ko se vrne v vodenje je pogled spet preveč pokončen.

Nazadnje uredil moderator:

lipan

Pripravnik
4. sep 2007
200
0
16
Če prosim za SYS datoteko za Amogo mislim,da s tem ne kršim nobenih pravil saj je to tekstovna datoteka ne program.
Zato znova prosim,da mi jo pošljete na zasebno ali jo prilepite tu saj mislim,da je SYS datoteka zelo zanimiva za dodatno debato morda celo v samostojni temi.
L.p.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
iGO8 na tej napravi ni legalen in ga tudi legalno ne moreš kupiti.
Kornel in Annegret iz Nav N Go pravita tako. Torej je izbris tvojega posta čisto v skladu s pravili, ki si jih sprejel z registracijo na forum.

Velja tudi za vse ostale, ki na forumu iščete nelegalne stvari.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Zdaj pa že malo kompliciraš. Saj ne sprašujejo kje prit do piratske programske opreme. Pomoč pri nalaganju in podobno pa je bila včasih bistvo forumov.

BMWzor

Zelenc'
1. jul 2009
11
0
1
Nazadnje urejeno:

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
SDHC delajo brez problemov. pa tudi TakeMS bi morala normalno delat. V mojih napravah je namreč ravno ta not pa dela.

BMWzor

Zelenc'
1. jul 2009
11
0
1
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
SDHC delajo brez problemov. pa tudi TakeMS bi morala normalno delat. V mojih napravah je namreč ravno ta not pa dela.

Ravno zato sem kupil takeMS, pa mi jo ne zazna
confused-1.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.447
809
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Vprašanje...na Amigu mi, ko si recimo nastavim neko destinacijo v Braziliji napiše: "ne najdem poti, zemljevidi so izolirani". Sicer mi pokaže potem karto mesta, vendar cilja ne morem potrditi. Sklepam, da je vzrok tega, destinacija na drug kontinent, na katerega seveda ne moreš po navedenih oblikah potovanja...opcije letala pa seveda ni
smile-1.gif
)

Nazadnje urejeno:

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Vprašanje...na Amigu mi, ko si recimo nastavim neko destinacijo v Braziliji napiše: "ne najdem poti, zemljevidi so izolirani". Sicer mi pokaže potem karto mesta, vendar cilja ne morem potrditi. Sklepam, da je vzrok tega, destinacija na drug kontinent, na katerega seveda ne moreš po navedenih oblikah potovanja...opcije letala pa seveda ni
smile-1.gif
)
Točno tako. Ceste se ne stikajo.