iGO-683 B

speedfighter

Zelenc'
20. apr 2008
2
0
1
Mi lahk kdo na ZS pošlje link do preverjeno delujoče verzije iGo 8? Rabim za posodobitev 6ke na igo 683b zaradi novejših kart! Hvala!

Nazadnje uredil moderator:

MrQ

Zelenc'
9. jan 2008
1
0
1
Tudi jaz sem postal lastnik naprave IGo-683 B iz TUŠ-a, pa bi rabil delujočo verzijo iGo8 ali iGo Amigo. Ali lahko kdo iz prve roke pove kakšna je razlika med njima oziroma kaj se vam zdi boljše ??

simonxsimon

Zelenc'
4. jul 2009
1
0
1
tudi jaz sem kupil navigacijo v tušu (iGO-683 B)

sedaj bi pa rad nove mape

mogoče lahko dobim prek ZS?

tgazvoda

Zelenc'
4. maj 2008
9
0
1
Pozdravljeni,
Zanima me ali se, da napravo uporabiti samo za prenos GPS signala na PC? Hvala lepa .

tgazvoda

Zelenc'
4. maj 2008
9
0
1
Pozdravljeni!

no malo sem pobrskal po forumu.
zadevo sem si zamislil na naslednji način:
- kupil bom novo SD kartico (tako bo cestna navigacija ostala nedotaknjena). Gledal sem 2 GB kartico ali je kakšna omejitev?
- na novo kartico namestim Garmina BlueChart.

in to je to.

seveda računam na vašo pomoč, saj kot vidim imate kar precej izkušenj.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.447
809
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Prosim za pomoč! Imam omenjeno napravi in iGO 8.3. Frustrira pa me ena težava in sicer, iz poiplaza.com sem si snel nekaj POI-ov za Slovenijo (bankomati, banke, restavracije....) in zadevo uspešno instaliral po spodnjem postopku:

1. Turn off the write protection of the Memory Card.
2. Connect the memory card or the navigation device to PC, then create the following path on the memory card: igo8/content/userdata/POI.
3. Download, unzip and copy the the downloaded .kml files to the above map.
4. Restart your navigation device.
5. Run the navigation software and switch to Advanced mode. Choose the Manage POI icon.
6. Choose downloaded POIs (kml file); then choose Edit and set the distance of POI icon visibility. The default icon is Google Earth's globe.

Problem nastane, ko določim ikono za določen POI, se le ta na karti ne spremeni in ostane "default Google Earth's globe". Pod nastavitvami za POI pa mi kaže ikono, katero sem določil. Torej, ne razumem v čem je fora. Predstavljajte si, da gledam na karti v središču mesta, ene in iste ikone, za katere vem, da so iz različnih skupin.

Ima kdo kakšno idejo?

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Hello.

A lahko na tole navigacijo, ki jo v Tušu kupiš uporabljaš tale monolitov zemljevid 26MB velik?

Ali je potrebno najprej nadgradit na novejši software? Kateri igo pa je sploh prednaložen? igo 8.3?

Ali lahko na tole navigacijo dam tudi garmina in adrio route uporabljam na garminu?

Hvala in lp

rookie

Fizikalc
7. jul 2009
515
29
28
Bela krajina
Ok,a lahko še meni kdo pošlje navodila za igo8 z wince5.0 na zs?
Hvala!
lp rookie

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
@rookie in vsi ostali:
Pri registraciji si sprejel pogoje uporabe foruma zato se jih drži!

Kakršno koli iskanje in dajanje povezav itd. nelegalne vsebine je na forumu prepovedano.

tgazvoda

Zelenc'
4. maj 2008
9
0
1
Jaz sem našel na prvi pogled idealno navigacijo za na barko, imenuje se Fugawi! Ali ima kdo kaj izkušenj? Še vedno nobenega namiga kaj naj dam na svoj IGO - 683B za navigacijo na barki.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Ta naprava ni namenjena za navigacijo na barki!
Za testiranje lahko naložiš Ozi explorer s kartami Jadrana, lahko probaš Fugawi, če boš dobil karte, pa Garminov XT z Blue Chart Atlantic.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.447
809
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
A zna kdo utišat bluetooth glasnost na napravi? Problem je v tem, da ko se pogovarjaš, zaradi visoke glasnosti v kabini, sogovornik sliši samega sebe, oz. zvok odmeva. V nastavitvah glavna glasnost očitno na BT nima vpliva.

sosko

Fizikalc
11. sep 2007
1.316
0
36
52
Koper
gdcapris.slohosting.com
Mam težave z nalaganjem radarjev. Na Igo 683 sem naložil Igo 8.3 in vse potrebne karte in dela bp. Ko pa v mapo speedcams naložim datoteke z zapisi radarjev se mi ob nalaganju program ustavi ko nalaga podatke o radarjih ( initializing warning data) kjer stoji dolgo časa potem pa javi out of memory. mogoče kdo ve kako bi rešil to težavo in naložil radarje