Citat:
Uporabnik gogicar pravi:
Lp, že 3 dni iščem rešitev za iGO 683B kako narditi HARD RESET ker je enostavno ZMRZNIL z lepa samo napise mi NOMAD na začetku in gori MODRA DIODA ( Bluetooth ) pa se ne zažene ... ali obstaja kakšen program, da napravo zazna itd...?
Aja na napravi so WINCE 5.0
Hvala, G
Citat:
Uporabnik Matjaz1974 pravi:
Citat:
Uporabnik gogicar pravi:
Lp, že 3 dni iščem rešitev za iGO 683B kako narditi HARD RESET ker je enostavno ZMRZNIL z lepa samo napise mi NOMAD na začetku in gori MODRA DIODA ( Bluetooth ) pa se ne zažene ... ali obstaja kakšen program, da napravo zazna itd...?
Hvala, G
Edina rešitev ti je servis, vsaj na mojem je bilo tako. Ampak po tistem je takoj šel od hiše...
Na desni strani je luknjica namenjena resetu,pritisneš jo s priloženo palčko.Citat:
Uporabnik gogicar pravi:
Hvala, G
Citat:
Uporabnik lipan pravi:
Na desni strani je luknjica namenjena resetu,pritisneš jo s priloženo palčko.Citat:
Uporabnik gogicar pravi:
Hvala, G
Citat:
Uporabnik lipan pravi:
Stisneš tipko za vklop in obenem pritisneš še reset tpiko in prideš v vinse. Vklop stikalo drži par skund!