iGO-683 B

lipan

Pripravnik
4. sep 2007
200
0
16
Je že komu uspelo spremeniti ZAČETNI meni in bližnice pri iGO-683 B-WINCE 4.2
Problem imam če ga zaženem v WINCE 4.2 in ustvarim bližnice, mi te po resetu izginejo.
Dobrodošla bi bila kakšna ideja oziroma navodila .

l.p.

gogicar

Zelenc'
11. jun 2009
9
0
1
42
Celje
www.gogibyte.com
Lp, že 3 dni iščem rešitev za iGO 683B kako narditi HARD RESET ker je enostavno ZMRZNIL z lepa samo napise mi NOMAD na začetku in gori MODRA DIODA ( Bluetooth ) pa se ne zažene ... ali obstaja kakšen program, da napravo zazna itd...?
rolleyes-1.gif

Aja na napravi so WINCE 5.0

Hvala, G

Nazadnje urejeno:

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Citat:
Uporabnik gogicar pravi:
Lp, že 3 dni iščem rešitev za iGO 683B kako narditi HARD RESET ker je enostavno ZMRZNIL z lepa samo napise mi NOMAD na začetku in gori MODRA DIODA ( Bluetooth ) pa se ne zažene ... ali obstaja kakšen program, da napravo zazna itd...?
rolleyes-1.gif

Hvala, G

Edina rešitev ti je servis, vsaj na mojem je bilo tako. Ampak po tistem je takoj šel od hiše...

gogicar

Zelenc'
11. jun 2009
9
0
1
42
Celje
www.gogibyte.com
Citat:
Uporabnik Matjaz1974 pravi:
Citat:
Uporabnik gogicar pravi:
rolleyes-1.gif

Hvala, G

Edina rešitev ti je servis, vsaj na mojem je bilo tako. Ampak po tistem je takoj šel od hiše...

Jah vse je resitev SERVIS ( 40 dni ) potrebujejo, da napravo nazaj vrnejo... no sej bom se videl kaj narditi, ce ne bo nobene resitve bom se z servisom kontaktiral, ce bojo hotli kak € pa rajs zabrisem cez okno pa je to to...

Ah se to nazadnje na servisu so onesposobili Bluetooth ... pa je trajalo nekaj dni, da so vrnili nazaj ... ne da se mi z njimi vec ubadat ...
10.gif

Nazadnje urejeno:

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Moja pa je bila nazaj v dobrem tednu, pa še to preko Bigbanga...

Drugač pa, js sm jo potem takoj prodal in imam sedaj malega Navigona, na katerem laufa Igo in sem zadovoljen.

LP, Matjaž

PS. in ne pozabi poročat, kako si rešil zadevo, če še komu prav pride.

lipan

Pripravnik
4. sep 2007
200
0
16
Citat:
Uporabnik gogicar pravi:
rolleyes-1.gif

Hvala, G
Na desni strani je luknjica namenjena resetu,pritisneš jo s priloženo palčko.

gogicar

Zelenc'
11. jun 2009
9
0
1
42
Celje
www.gogibyte.com
Citat:
Uporabnik lipan pravi:
Citat:
Uporabnik gogicar pravi:
rolleyes-1.gif

Hvala, G
Na desni strani je luknjica namenjena resetu,pritisneš jo s priloženo palčko.

1000x pritisnil ... vidis prvo slikco ... kje obstane?

lipan

Pripravnik
4. sep 2007
200
0
16
Stisneš tipko za vklop in obenem pritisneš še reset tipko in prideš v vinse. Vklop stikalo drži par skund!

Nazadnje urejeno:

lipan

Pripravnik
4. sep 2007
200
0
16
Znor k žival s štekarjem v nosu in ga pošlji k uvozniku in zahtevaj novo napravo!
P.S.Jas osebno sem zadovoljen z napravo,samo vinsov mi ne rata odklenit.

ememko

Fizikalc
11. jun 2009
174
25
28
zdravo,

sem dolgo časa prebiral ta topic in tistega z naslovom če je igo-683b vreden nakupa pa še nisem dobil jasnega odgovora. zato bi vas prosil za pomoč. prijatelj me je prosil da mu zrihtam to navigacijo, ki jo je kupil pri tušu. delala mu je ok, kar naenkrat pa je nehala. sem pogledal kaj je in vidim, da je SD kartica čisto prazna... z neta sem naložil Nav N Go iGo 8.3.2.64029 vendar sedaj ne vem točno kako to namestiti? fora je da nimam nobenih datotek iz stare kartice, ker se je ta pač nekako sama sformatirala?!

kako pa je z updejtom same naprave? kje se to lahko naloži? trenutna verzija je: 0G-5E-1U-0X-07.

ememko

Fizikalc
11. jun 2009
174
25
28
Jaz bi rad kar to zrihtal, ko jo ima zdej. :) Če se pa ne da bo jo pa vrnil, ker je še v garanciji. Samo ne vem kaj mu bodo rekli glede na to da je kartica SD čisto prazna. Je pa res, da je ni on izbirsal, ampak je do tega prišlo samo od sebe...

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
'Enemko' vse kar si potegnu iz interneta to skopiraj na kartico. Tako da na kartici mora biti mapa z imenom 'iGO8'. V tej mapi pa itak so vse postavke(mape) že notri sam je ponavadi prazno.V to naloži v določene mape zadeve katere pašejo not, to vidiš že po imeni kaj je kaj.Najboljš je vse to delat s čitalcem kartic v katerem imaš to kartico.Če npr. delaš direkt z iGO napravo priključeno na PC se ti kaj lahko zgodi da zbriše vse iz kartice kot se mu je že to naredilo.Na koncu pa ne pozabi na datoteko 'shell.ini' da ti stvar zalaufa.

ememko

Fizikalc
11. jun 2009
174
25
28
Hvala za pomoč. Sedaj mi je malo bolj jasno na kak način se zrihta. Je pa problem da nimam datoteke shell.ini na rootu kartice SD. A jo lahko sam ustvarim v windowsih in potem skopiram na kartico?? Kakšni ukazi vse morajo biti noter? Vem da more biti pravilna pot do igo8 programa, za ostalo pa ne... Če mi lahko kdo od vas prosim skopira točno vsebino shell.ini.

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Če je bil prej ''shell.ini'' piše to : \sdmmc\iGO8\iGO8.exe
če pa je ''GpsShell.ini'' pa je to :
[Navi0]
start=\SDMMC\IGO8\IGO8.exe
handle=IGO8.exe
stop=
nowait=1

seveda to urediš z beležnico v windowsi in nato skopiraš na root kartico

Nazadnje urejeno:

ememko

Fizikalc
11. jun 2009
174
25
28
Mam gspshell.exe program in sem zato potem naredil datoteko gpsshell.ini in napisal noter to kar je potrebno. Ko kliknem na Igotu Navigacija mi javi naslednjo napako: Program application database cannot be found.

Katera databaza in kje naj bi manjkala?