iGO-683 B

rrok

Zelenc'
16. apr 2009
6
0
1
Ja gantelj bi lahko lepo prosim dal link za tale amigo. Imam tudi tušev igo 683b in se mi je sesul pa potrebujem novo namestitev.

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Težko verjamem da dela Garmin tekoče kot iGO ker še original na Garmin napravah ne dela.

uka

Pripravnik
13. mar 2009
36
0
6
Slovenia
Citat:
Uporabnik mirkop pravi:
Pri Garminu nimam nobenega zamika in mi dela tekoče ter brez težav. Skratka sem zelo zadovoljen z njim.

Moj 683B ima WINCE 4.2

Ali mi lahko na ZS pošlješ, kje si dobil garmina za ta WINCE4,2 in katerga imaš, ker imam tudi sam podobno zadevo z temi winsi
pa mi do sedaj garmina ni uspelo naložiti, vse ostalo mi je ratalo IGO8, Igo amigo, viaGPS3.0 in navigon 6,5.

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Citat:
Uporabnik mirkop pravi:
pri men na Igo 683B WINCE dela garmin brez problema s karto AdriaRoute 2.20... Prav tako mi dela Igo8, MioMap 2008... Nikakor pa mi ne uspe dat gor TT7, saj mi napiše "not enough memory", pa se sprobal že vse znane postopke ki so na netu.

Meni je TT 7.450 normalno delal na IGO. Tudi zemljevidi. 7.9 verzije takrat še ni bilo.
Ampak ta verzija zdaj ne dela več na Navigonu 2210, kar me zelojezi
frown-1.gif

tejc007

Pripravnik
6. jun 2008
451
2
18
Ima še kdo problem, da se mu tušev igo kar sam resetira? Nekaj časa dela, potem pa se začne prižigati in ugašati. Kaj bi bilo lahko narobe? Pa do sedaj je delal normalno, 14.4. je bil star eno leto, danes smo 18.4. in ga že serje.

mirkop

Pripravnik
13. mar 2008
103
0
16
Citat:
Uporabnik uka pravi:
Citat:
Uporabnik mirkop pravi:
Pri Garminu nimam nobenega zamika in mi dela tekoče ter brez težav. Skratka sem zelo zadovoljen z njim.

Moj 683B ima WINCE 4.2

Ali mi lahko na ZS pošlješ, kje si dobil garmina za ta WINCE4,2 in katerga imaš, ker imam tudi sam podobno zadevo z temi winsi
pa mi do sedaj garmina ni uspelo naložiti, vse ostalo mi je ratalo IGO8, Igo amigo, viaGPS3.0 in navigon 6,5.

Zdaj si me pa dobil, ker je tega že tolk časa nazaj da res ne vem kje sem snel verzijo, ki mi dela... Sem 99% prepričan, da sem jo snel s ppcwarez, tako da ti predlagam da tam poskusi. Meni je ratalo zadevo namestit v prvem poskusu imam pa informacijo od par ljudi daq pa ne dela če imaš wince 5.0

malisale

Pripravnik
2. sep 2007
282
0
16
Tud meni ni ratalo spravit garmina na tuševo navigacijo sa wince 5.0. Ostale delajo garmin pa niti da mrdne.
ne-ne-1.gif

gantlej

Pripravnik
17. mar 2009
62
0
6
garmin na igo 683b z WinCE 5.0 dela brez vsake instalacije, samo skopira se na kartico in zalaufa...problem nastane pri delovanju programa, navigiranje je totalno neuporabno, zakaj pa ne vem...kar je velika škoda glede na to da so karte dobre....

uka

Pripravnik
13. mar 2009
36
0
6
Slovenia
Citat:
Uporabnik mirkop pravi:
Citat:
Uporabnik uka pravi:
Citat:
Uporabnik mirkop pravi:

Moj 683B ima WINCE 4.2

Zdaj si me pa dobil, ker je tega že tolk časa nazaj da res ne vem kje sem snel verzijo, ki mi dela... Sem 99% prepričan, da sem jo snel s ppcwarez, tako da ti predlagam da tam poskusi. Meni je ratalo zadevo namestit v prvem poskusu imam pa informacijo od par ljudi daq pa ne dela če imaš wince 5.0

Ali mogoče vsaj veš katera verzija je to, ker sem jih že kar nekaj probal pa ni nič delalo.

mirkop

Pripravnik
13. mar 2008
103
0
16
Trenutno ima foter navigacijo, tako da ti teško pogledam katera verzija je. Imam pa verzijo pri sebi na računalniku, tako da mi pošlji ZS in mail naslov pa ti pošljem celo datoteko na mail. je ca. 40 MB velika. Aja še to me zanima: Katere WINCE imaš?

borut1

Zelenc'
14. okt 2008
6
0
1
jaz bi proso za oni link za amigota

pa se nekaj, a je ze kdo sprobal mape 2009.02, slovenija 23,9mb!!!

uka

Pripravnik
13. mar 2009
36
0
6
Slovenia
Citat:
Uporabnik uka pravi:
Citat:
Uporabnik mirkop pravi:
Citat:
Uporabnik uka pravi:
Citat:
Uporabnik mirkop pravi:

Moj 683B ima WINCE 4.2

Ali mogoče vsaj veš katera verzija je to, ker sem jih že kar nekaj probal pa ni nič delalo.

No sedaj mi je uspelo pa še garmina naložiti in drugače kar vredu dela, če pustim jezik agleški (glasovno vodenje je lahko
slovensko), ko pa spremenim jezik v slovenski in grem iskati naslov me vrže ven iz programa in napiše napako:
Assert failed at CDP_intf.cpp: 1000 in Garmin Mobile XT error 87, ali mogoče kdo ve rešitev težave???
Imam pa MAG GN2020.

borut1

Zelenc'
14. okt 2008
6
0
1
Meni dela garmin čisto normalno pa sem ga dobo na ppcwarez. Samo eno datoteko dll sem moral preimenovati oziroma dve.

uka

Pripravnik
13. mar 2009
36
0
6
Slovenia
Citat:
Uporabnik borut1 pravi:
Meni dela garmin čisto normalno pa sem ga dobo na ppcwarez. Samo eno datoteko dll sem moral preimenovati oziroma dve.

Tud jez sm ga dobu na ppcwarez in spremenil dva dll, da je sploh začel delati. Vendar ko spremenim jezik v slovenski se
pojavi ta napaka. Na neki ruski strani sem našel, da je treba en fajl nk.bin v sistemu(windovs) nekaj spremenit, vendar mi ne rata oz.
ne znam.

borut1

Zelenc'
14. okt 2008
6
0
1
Poglej na ZS

A ve kdo kako dodatno ojačati glasnost naprave. Mogoče obstaja kaki program? Že v igo je glasnost slaba, v garminu pa še slabša. Angleščina pa je za odtenek glasnejša.

Pa se za pol cm mi grepri garminu na levi in spodaj čez rob, ne vem kak se to da porihtat.
Če ma kdo kakšno idejo se priporočam.

uka

Pripravnik
13. mar 2009
36
0
6
Slovenia
Sm jez tud tako naredu, kot si poslal na ZS. Samo težava nastane ko nastavim jezik slovenski, če pustim
angleški jezik vse vredu dela. Kot sem že napisal sem našel na ruski strani tole prevedeno z google prevajalnikom:

imel isti problem na PNA IntronS940 (on Mustek GP230) Uzdrhtati 4,2
Razlog - ni bila opisana Russian locale v registru Uzdrhtati
odloča o nadomestitvi NK.BIN (na SD kartice) File wince.nls pri tem tudi, ampak že Rusko locale.
Zdaj GMXT shrani vaše nastavitve in vmesnik je ruski, iskanje ruski del.

in zgleda da moram jaz tudi nekaj spremenit na sami napravi v windovsih, vendar pa ne znam!

borut1

Zelenc'
14. okt 2008
6
0
1
Potem maš pa smolo. Meni po onem postopku deluje normalno, razen da je slika kot sem omeno malenkost preveč raztegnjena.