Citat:
Uporabnik mirkop pravi:
Pri Garminu nimam nobenega zamika in mi dela tekoče ter brez težav. Skratka sem zelo zadovoljen z njim.
Moj 683B ima WINCE 4.2
Citat:
Uporabnik mirkop pravi:
pri men na Igo 683B WINCE dela garmin brez problema s karto AdriaRoute 2.20... Prav tako mi dela Igo8, MioMap 2008... Nikakor pa mi ne uspe dat gor TT7, saj mi napiše "not enough memory", pa se sprobal že vse znane postopke ki so na netu.
Citat:
Uporabnik uka pravi:
Citat:
Uporabnik mirkop pravi:
Pri Garminu nimam nobenega zamika in mi dela tekoče ter brez težav. Skratka sem zelo zadovoljen z njim.
Moj 683B ima WINCE 4.2
Ali mi lahko na ZS pošlješ, kje si dobil garmina za ta WINCE4,2 in katerga imaš, ker imam tudi sam podobno zadevo z temi winsi
pa mi do sedaj garmina ni uspelo naložiti, vse ostalo mi je ratalo IGO8, Igo amigo, viaGPS3.0 in navigon 6,5.
Citat:
Uporabnik mirkop pravi:
Citat:
Uporabnik uka pravi:
Citat:
Uporabnik mirkop pravi:
Moj 683B ima WINCE 4.2
Ali mi lahko na ZS pošlješ, kje si dobil garmina za ta WINCE4,2 in katerga imaš, ker imam tudi sam podobno zadevo z temi winsi
pa mi do sedaj garmina ni uspelo naložiti, vse ostalo mi je ratalo IGO8, Igo amigo, viaGPS3.0 in navigon 6,5.
Zdaj si me pa dobil, ker je tega že tolk časa nazaj da res ne vem kje sem snel verzijo, ki mi dela... Sem 99% prepričan, da sem jo snel s ppcwarez, tako da ti predlagam da tam poskusi. Meni je ratalo zadevo namestit v prvem poskusu imam pa informacijo od par ljudi daq pa ne dela če imaš wince 5.0
Citat:
Uporabnik uka pravi:
Citat:
Uporabnik mirkop pravi:
Citat:
Uporabnik uka pravi:
Citat:
Uporabnik mirkop pravi:
Moj 683B ima WINCE 4.2
Zdaj si me pa dobil, ker je tega že tolk časa nazaj da res ne vem kje sem snel verzijo, ki mi dela... Sem 99% prepričan, da sem jo snel s ppcwarez, tako da ti predlagam da tam poskusi. Meni je ratalo zadevo namestit v prvem poskusu imam pa informacijo od par ljudi daq pa ne dela če imaš wince 5.0
Ali mogoče vsaj veš katera verzija je to, ker sem jih že kar nekaj probal pa ni nič delalo.
Citat:
Uporabnik borut1 pravi:
Meni dela garmin čisto normalno pa sem ga dobo na ppcwarez. Samo eno datoteko dll sem moral preimenovati oziroma dve.