iGO-683 B

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
btw v hofru prodajajo paket 2x2GB micro sd z adaperjem + mini usb čitalnik za microsd/m2 za 9.9€, deluje preverjeno na tuševi nav.LPWWY
Ja no... v reklami, pa kaka stara babica, ki že ob osmih stoji pred vrati je lahko dobila. Sem bil ob cca 14 v dveh Hoferjih in okrog 16-17 v še dveh drugih, pa so povsod rekli, da so že dopoldan prodali
bonk.gif

Ta Hofer zadnje čase samo nateguje.
10.gif
Iz principa potem niti špecerije ne kupim tam...

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
To maš čisto prav. Je bil moj tast ob 8 v hoferju in je kupil luč, ki je bila samo ena na razpolago. Bilo pa je več dražjih, češ kupte dražje, če ste že prišli.

22. jul 2007
13.409
1.660
113
124
no jaz sem bil ob 14.00 v trgovini in so jih imeli še ene 6 kos. lokacija sevnica ups boštanj se opravičujem domačinomLPWWY

tejc007

Pripravnik
6. jun 2008
451
2
18
No in kater zemljevid slovenije je trenutno najbolj aktualen za IGO 8 ??? tak k ma šentvid predor, pa gorenjsko avtocesto recimo....??

gantlej

Pripravnik
17. mar 2009
62
0
6
lp, fantje zanima me če kdo ve ali je kje možno dobiti nosilec za vetrobransko steklo za Igota 683B, namreč namem mam eno predelavo nosilca naret in mi ni orginalnega za uničit :D se da za te igote sploh dobit kaka dodatna opremma tak kot za garmine?al sem v temi?

mejdej

Zelenc'
20. mar 2009
4
0
1
Mi lako kdo pomaga rad bi spravil na igota iz tuša igo 8 cel postopek,če je možno na ZS
hvala.

lp.M

gantlej

Pripravnik
17. mar 2009
62
0
6
lp,

torej znova se obračam na vas z enim malim problemom. na Igo 683B sem si instaliral Garmin XT 5.00.30w, dela vse lepo in prav z gumbom navigacija zažene program, sateliti se povežejo, kaže na mapi pozicijo, problem je ker ne morem nikak spravit map na napravo.

če jih hočem kopirat preko Igota in ActiveSync, mi v MapSource ne zazna spominske kartice, in je možno samo kopirat na samo napravo(ki pa seveda nima dosti spomina), če dam kartico v reader in izvozim karto direkt na kartico, potem program ne zazna karte in mi kaže samo BaseMap...v čem bi lahko bil problem?

lp

gantlej

Pripravnik
17. mar 2009
62
0
6
Evo en post za vse tiste ki se še kar sprašujete ali Garmin dela na Igo 683B napravi...odgovor?DELA
smile-1.gif

Vse sem naredil z activesync(razen kopiranje kart ki so prevelike in je activesync malo prepočasn - to sem delal z card readerjem), vse deluje preko orginal vmesnika, z pritiskom gumba NAVIGACIJA se zalaufa garmin mobile XT 5.00.30w z najnovejšimi kartami Adria route 2.20 in Europe City Navigator 2009.

vse kar je treba narediti je da se garmin mapa skopira na kartico, ter spremeni Gpsshell.exe datoteka, tako da gumb navigacija zalaufa garmina in ne igo. POTREBNA NI NOBENA INSTALACIJA!!!

evo še ene par slik:

g6pgX4zuu9ZOVPOj.v.jpg

_TYw1sSH9ugigNGW.v.jpg

BoJ8GCBqZC1_pSDw.v.jpg

in pa še za konec ena video predstavitev da zadeva res deluje...

https://www.youtube.com/watch?v=Hry-FyABVoQ&feature=channel_page

lp, grega

uka

Pripravnik
13. mar 2009
36
0
6
Slovenia
Grega, jaz bi pa imel eno prošnjo, če lahko malo opišeš, kako si to naredil in kje si dobil program garmin mobile XT 5.00.30w?
Imam podobno zadevo Mag GN2020, kjer je bil original igo my way 2006+ ima operacijski sistem windiws ce.net 4.20, kot ta naprava,
samo resolucija je druga 320x240, razen če je to ovira. Nekaj sem že probaval pa mi ni ratalo. Uspelo mi je igo8 in od navigona 6,5.
Lako tudi ZS.

Lp, Simon

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Kako zdaj? Ti delajo karte ali ne?

Datoteko gpsshell.exe ni treba nič spreminjat, spreminja se datoteka gpsshell.ini, ki se nahaja na root kartice. Pa še ena malenkost. Na napravi mora biti instaliran WinCE 5.0.

TELEPANGEJA

Zelenc'
30. jul 2008
6
0
1

Ali lahko malo bol natančno opišete postopek - ( spreminja se datoteka gpsshell.ini, ki se nahaja na root kartice ) -
HVALA

gantlej

Pripravnik
17. mar 2009
62
0
6
lp, karte delajo tak tak...ne vem ali so karte nenatančne ali je pa Igo nenatančn...namreč...vsem ki bi radi imeli garmina na IGO 683B naj povem da se ne splača devat, razen če je to edina navigacija ki jo imate in želite točno slovenijo(jaz še imam sicer N95 z garmin za huda sela ki jih IGP ne najde :p ) ker zadeva dela počasi kot sam satan(slika skače z 1s intervali)...kot da bi bila naprava prepočasna...karte pa tudi...se ne pelješ dejansko PO cesti ampak OB cesti...če stojim prvi na semaforju v križišču, mi kaže kot da sem še ene 50m pred križiščem...vglavnem katastrofa...sem razočan

gantlej

Pripravnik
17. mar 2009
62
0
6
ok zdaj glede na to da sem nad garminom totalno razočaran, pa jaz VAS prosim, da mi kdo napiše kaj vam je vse ratalo nasnenti na tuša...do zdaj mi je ratal ViaGPS 2.0, Garmin, Igo 08, tomtom pa zalaufa brez kart, kak nasnamem karte mi ga vrže ven...

problem imam tudi z viaGPS 3.0 black edition od MIREO...zalaufa, 3s kaže "reklamno" slikoc in zapre...v čem je težava?

lp

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
ViaGps 3.0 Black Edition men dela brez problema.Skpiru sem celo na kartico in spremenu Shell.ini datoteko.Mam pa prvo verzijo 683B z Win4.2.Trenutno to tud uporabljam ker so dobre karte.

gantlej

Pripravnik
17. mar 2009
62
0
6
bi mi bil pripravljen poslati komplet mapo ki jo imaš instalirano na kartici?seveda če imap "kupljeno" zadevo...če si jo pa res kupil z licenco pa seveda ne...

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Na napravi dela iGO Amigo brez težav.Pravkar naložu in samo sprobu če najde satelite.

gantlej

Pripravnik
17. mar 2009
62
0
6
in kaka je razlika med 08 in amigo?al kaj je to sploh amigo? :D ma kaj bolše karte al so karte iste kot 08?

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Karte so enake,je pa kao naslednik iGO8 če se ne motim.Skratka nov program.Poglej na zasebno.