iGO-683 B

tine

Zelenc'
11. jul 2008
7
0
1
Na ZS sem ti poslal moj e.mail

Naljepša ti hvala
priden.gif

MortaL

Zelenc'
13. apr 2008
1
0
1
Lep pozdrav!

Tudi jaz sem nalagal IGO8. Instalacija je uspela, le da sedaj lahko dostopam do programa le preko operacijskega sistema, explorerja. Želel bi si, da bi spet delalo preko bližnjic ob vklopu, tako da bi prosil koga, če mi pomaga in mi pošlje tisti fajl z potrebno spremembo, saj sem moje pozabil backupati.
Hvala!

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik Boris pravi: Mnogi boste verjetno nasprotnega mnenja, ker je pač za vas naprava tako ali drugače slaba, sam sem se prepričal v njene skrite kvalitete , za katere mnogi mogoče nikoli niti ne boste vedeli,

Tudi mi bi radi vedeli za te skrite kvalitete in bi bili veseli, če bi nam jih razkril!

22. jul 2007
13.409
1.660
113
124
Citat:
Uporabnik Boris pravi:
LP...

To so pa "male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov"
zmaga.gif

Naj tiste taprave skrivnosti to tudi ostanejo, ostalo pa kar konkretno z vprašanji in se bomo pogovarjali o konkretnih odgovorih.
write.gif

Pozdrav...Boris [/quote

daj raj ti napiši nekaj konkretnega, da ti bomo verjeli ker drugače zgleda samo kot reklama za to firmoLPWWY

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Borise : jaz sem na takšne in podobne naprave daval gor Garmina, ko ti še verjetno sploh še nisi imel navigacije. Tako, ne mi solit pameti! In to sploh ni nič neverjetnega in "skrivnostnega".
To, pa da ti uradni uvoznik namešča Garmin na njihovo napravo pa pove vse o tem, kaj si ta uvoznik misli o njej! Nič kaj lepega.
Rad pomagam, samo ne mi prodajat kao nekega superduper znanja.
evil.gif

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik Boris pravi:
LP...To so pa "male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov"
zmaga.gif

Naj tiste taprave skrivnosti to tudi ostanejo, ............:
Pozdrav...Boris

Vsaka ti čast!
bonk.gif

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Boris, na forumu se ponavadi ne zahvaljujemo enemu in drugemu in s tem posledično delamo dotičnemu reklamo, kajti forum v osnovi ni namenjen temu. Tak da, če ti je že direktor nastavil napravo da deluje, potem tega ni potrebno obešat na veliki zvon.

Ja z bi na prejšnje poste bolj rekel: Velike besede malih GPS mojstrov
smile-1.gif

Lp, pa brez zamere!

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Boris pravi:
LP...

To so pa "male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov"
zmaga.gif

Naj tiste taprave skrivnosti to tudi ostanejo, ostalo pa kar konkretno z vprašanji in se bomo pogovarjali o konkretnih odgovorih.
write.gif

Pozdrav...Boris
Verjemi, če si kdo zasluži pohvalo, nimamo nič proti, da se to javno pove, toda če bi se človek resnično zahvalil, bi kaj bolj konkretnega napisal
zmaga.gif

Tako gre pa resnično zgolj za reklamo brez domišljije
stupid-1.gif

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik Boris pravi:
Glede Garmina - tudi meni deluje na iGotu .....

Kaj lahko kdo kaj več o tem? Link, slikica ? (Upam, da drugi nimate takšnih skrivnosti kot Boris) !!!

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Lani aprila sem "našel" Garmina na kar nekaj ne-Garmin napravah, v okviru posta #312822 v tej temi sem tudi prilepil link - Madžarski (sedaj teme ne najde več). Ker takrat ni bilo odziva me sedaj zanima kako to izgleda v domačih logih. Radovednost pač!

I

Izbrisan uporabnik #488

Tako, zdaj naprej pa se dajte spet pogovarjati o kitajski gps napravi
smile-1.gif

matjaz007

Zelenc'
8. avg 2008
7
0
1
tudi jaz imam tuševega igo z win ce 5.0. rad bi dal gor igo 8 pa me zanima kje ga naj dobim. prosim za pomoč.
hvala!