Citat:
Uporabnik Veter pravi:
Če mi daš ustrezna navodila kako dobim dol dump ROM-a, ti ga lahko takoj pošljem.
Citat:
Uporabnik Basko pravi:
Ja pa si probu kontaktirat zastopnika?Pa saj nimaš kaj izgubit.Lahko da ti bo zadevo poštimu.
Upam, da jim nisi napisal, da si nalagal drug sw gorCitat:
Uporabnik Boris pravi:
Citat:
Uporabnik Basko pravi:
Ja pa si probu kontaktirat zastopnika?Pa saj nimaš kaj izgubit.Lahko da ti bo zadevo poštimu.
Ja, sem jim napisal mail v katerem sem pojasnil stvari - danes je pač nedelja in se mi nekako ne zdi OK klicati ljudi (verjetno jih tako ali tako ni v službi).
Če se da stvari urediti kar doma brez nepotrebnega "letanja", bi pa bilo še toliko boljše
Pozdrav...Boris
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Upam, da jim nisi napisal, da si nalagal drug sw gorCitat:
Uporabnik Boris pravi:
Citat:
Uporabnik Basko pravi:
Ja, sem jim napisal mail v katerem sem pojasnil stvari - danes je pač nedelja in se mi nekako ne zdi OK klicati ljudi (verjetno jih tako ali tako ni v službi).
Če se da stvari urediti kar doma brez nepotrebnega "letanja", bi pa bilo še toliko boljše
Pozdrav...Boris
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Uporaba naprave in programske opreme kot je ni predvidel proizvajalec v večini primerov pomeni razlog za razveljavitev garancije, zato upam, da tega nisi omenjal
Citat:
Uporabnik tine pravi:
Pozdravljeni, prosil bi za pomoč, Danes se mi je pri vklopu pojavila ta zadeva