iGO-683 B

Veter

3300.registrirani uporabnik
29. apr 2008
4
0
1
Če mi daš ustrezna navodila kako dobim dol dump ROM-a, ti ga lahko takoj pošljem.

Boris

Zelenc'
22. apr 2008
18
0
1
MB
Citat:
Uporabnik Veter pravi:
Če mi daš ustrezna navodila kako dobim dol dump ROM-a, ti ga lahko takoj pošljem.

Hvala za ponudbo - kako rom dobiti dol nimam pojma, sem pa menda na tem forumu prebral, da je nekdo že to uspel narediti (obstaja nek program za to).
Še več, kako ta rom potem spraviti nazaj na napravo je pa še ena uganka
smile-1.gif

Vseeno hvala, spremljajva razvoj dogodkov in se bova mogoče kasneje lahko kaj več dogovorila.

Pozdrav...Boris

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Ja pa si probu kontaktirat zastopnika?Pa saj nimaš kaj izgubit.Lahko da ti bo zadevo poštimu.

Boris

Zelenc'
22. apr 2008
18
0
1
MB
Citat:
Uporabnik Basko pravi:
Ja pa si probu kontaktirat zastopnika?Pa saj nimaš kaj izgubit.Lahko da ti bo zadevo poštimu.

Ja, sem jim napisal mail v katerem sem pojasnil stvari - danes je pač nedelja in se mi nekako ne zdi OK klicati ljudi (verjetno jih tako ali tako ni v službi).
Če se da stvari urediti kar doma brez nepotrebnega "letanja", bi pa bilo še toliko boljše
smile-1.gif

Pozdrav...Boris

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Boris pravi:
Citat:
Uporabnik Basko pravi:

Ja, sem jim napisal mail v katerem sem pojasnil stvari - danes je pač nedelja in se mi nekako ne zdi OK klicati ljudi (verjetno jih tako ali tako ni v službi).
Če se da stvari urediti kar doma brez nepotrebnega "letanja", bi pa bilo še toliko boljše
smile-1.gif

Pozdrav...Boris
Upam, da jim nisi napisal, da si nalagal drug sw gor
stupid-1.gif

Boris

Zelenc'
22. apr 2008
18
0
1
MB
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik Boris pravi:
Citat:
Uporabnik Basko pravi:

smile-1.gif

Pozdrav...Boris
Upam, da jim nisi napisal, da si nalagal drug sw gor
stupid-1.gif

Kakšen drug software???
write.gif

Saj program, ki deluje s kartice nima veze s samim operacijskim sistemom naprave, sploh če ni inštalacija in je samo posnet na samo kartico. Je pa ta "drugi software" deloval nemoteno že kar nekaj časa, danes pa se je napravi kar brezveze "odpelalo", nimam pojma zakaj, saj nisem čisto nič spreminjal v samih nastavitvah, niti OS-ja, niti samega navigacijskega programa.

Čudež ta iGO-683 B
bonk.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Uporaba naprave in programske opreme kot je ni predvidel proizvajalec v večini primerov pomeni razlog za razveljavitev garancije, zato upam, da tega nisi omenjal
wink-1.gif

Boris

Zelenc'
22. apr 2008
18
0
1
MB
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Uporaba naprave in programske opreme kot je ni predvidel proizvajalec v večini primerov pomeni razlog za razveljavitev garancije, zato upam, da tega nisi omenjal
wink-1.gif

Brez panike - nisem
priden.gif

Je pa res, da celo sami ponujajo ene vrste iGO8 - Nomad-a?

Pa še iz njihovega garancijskega lista:

Garancija preneha v naslednjih primerih:
- popravila proizvoda nepooblaščene osebe
- vgraditve neoriginalnih sestavnih delov proizvoda
- malomarnega ravnanja s proizvodom
- poškodbe, nastale zaradi mehanskih udarcev po krivdi kupca oziroma tretje osebe

Mislim da softwerska nadgradnja (navigacijskega programa, ne operacijskega sistema!) ni nič od zgoraj navedenega (če se motim, me popravite).

Boris

Zelenc'
22. apr 2008
18
0
1
MB
Včeraj dobil odgovor od uvoznika, da jim moram navigacijom poslati - tisti, ki ste že pošiljali;

- kako naj vseskupaj zapakiram (originalna škatla se mi zdi prevelika samo za navigacijo, pa še ne zapre se ravno OK),
- način pošiljanja (priporočeno...),
- izkušnje (kako dolgo traja servis, te vmes kaj informirajo o napredku, ceni popravila...),
- ste priložili tudi kartico z navigacijskim programom,
- moram na kaj biti posebej pazljiv???
...

Hvala...Boris

PS: poročam, kako se bo vse skupaj rešilo, če pa ima kdo idejo, kako zadevo rešiti doma, sem še vedno pripravljen stestirati (dokler je navigacija še doma).

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Jaz sem napravo zapakiral tako, da sem na ekran dal trši kos kartona, vse skupaj pa zapakiral v več vrečk z mehurčki. Poslal sem jo v ponedeljek, v četrtek pa sem jo že dobil nazaj. Moje izkušnje z uvoznikom, lahko rečem, so odlične. Prav dobre izkušnje z odzivom uvoznika, so me prepričale, da napravo še vedno uporabljam in jo včasih tudi komu priporočim. Ko jo enkrat nastaviš po svoje, ga skorajda ni programa, ki nebi deloval na njej. Ti samo zapakiraj, pošlji in počakaj na popravljeno napravo.

btw: na napravi delujejo tudi večje kartice, kot jih priporoča uvoznik. Preizkušeno deluje Transcendova 8gB SDHC class 6.

Edit: seveda priloži tudi originalno kartico, saj ti bodo nadgradili program in karte (če obstajajo novejše). Pošlješ lahko tudi kot navadno poštno pošiljko.

Nazadnje urejeno:

scania

Pripravnik
27. jan 2008
350
5
18
ACTROS 1851
zopet težave...

kupil sem si igo 683b gori sem imel karto igo2006 hotel sem dati igo8, izbrisal sem igo2006 sedaj so mi pa nastale težave ker mi ne uspe inštalirati igo8 nazaj gor!!

a mi lahko kdo postopek pre ZS sporoči! LEPO PROSIM

Nazadnje urejeno:

scania

Pripravnik
27. jan 2008
350
5
18
ACTROS 1851
evo na kratko moje mnenje o tej navigaciji...zanimiva stvar vendar rajši imam preprostega garmina kot pa to še kako zanimivo ter dobro navigacijo!
To je moje mnenje..nočem užaliti uporabnike ki imajo to navigacijo, saj stvar dela dobro v nekaterih pogledih veliko bolše kot garmin vendar meni se osebno ni prikupila!
Pa še take čudne težave so bile z njo...še Apachi se je spopadel z njenimi problemi...!

Brez zameree, LP

Nazadnje urejeno:

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Na njej laufa dobr tud ViaGps 3.0 .Jaz mam verzijo BlackEdition.Je neke vrste nadgradbnja MioMap 2008 z lepšim izgledom in nekaterimi novimi nastavitvami.Mape pa uporablja enake kot MioMap 2008.Te mape pa so kokr sem sprobu boljše od Garminovih vsaj kar se Slovenije tiče.

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Možno čist in zgleda da tud na tej navigaciji dela dobr,Kokr sem zasledu majo nekateri kar nekaj pripomb na Nomada.Jaz tuki pa tam mal testiram pa zaenkrat dela dobr.Mapo sem pa tko od MioMAp2008 naložu in že tam je blo super.Edino kar je,da nisem najdu poplnega prevoda v slovenščino.Dal sem slovenski pack od MioMap pa manjka nekaj stvari,pol sem pa naložu še os Cardinale 2.51 verzije ki je nekoliko bolši vendar še zmeraj nepopln.Vodenje v slo jeziku pa dela dobr pa dela dobr.

tine

Zelenc'
11. jul 2008
7
0
1
Pozdravljeni, prosil bi za pomoč, Danes se mi je pri vklopu pojavila ta zadeva
confused-1.gif

565509-DSC00164_resize_resize.JPG

Priponke

• 565509-DSC00164_resize_resize.JPG
    565509-DSC00164_resize_resize.JPG