iGO-683 B

matjaz007

Zelenc'
8. avg 2008
7
0
1
hvala obema. že deluje. imam samo 2 težavi. prva je da ko zaključim program igo8 se mi izklopi navigacija in se nastavitve jezika izbrišejo in mi spet kaže kitajsko, drugi pa je da mi videz ni najbolj všeč, drugega skina pa mi ne rata dat gor. 2006 je bila z vidika navigacije dosti bolj enostavna.
mam pa še eno vprašanje. obstaja tudi kakšna pomorska navigacija jadrana, ki bi jo lahko dal gor in bi jo zaganjal direktno iz menija in ne iz windowsov

hvala

matjaz007

Zelenc'
8. avg 2008
7
0
1
garmina ne znam naložit in ne vem niti kje bi ga dobil, mislil se, če obstaja kakšen drug software za pomorske karte, ki bi šel na wince 5.0

22. jul 2007
13.409
1.660
113
124
da še malo stvar potegnem iz naftalina ali se je kdo igral z kakšnim video konventerjem in ugotovil najboljšo kombinacijo za pretvorbo videa, da pač ne šteka?LPWWY

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Probaj tega PocketDivXEncoder.Sicer ga za navigacijo nisem probu,sem pa probu za Omnio in dela dobr.Če maš podnapise jih doda in prav tako lahko naštimaš željeno resolucijo.

22. jul 2007
13.409
1.660
113
124
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
da še malo stvar potegnem iz naftalina ali se je kdo igral z kakšnim video konventerjem in ugotovil najboljšo kombinacijo za pretvorbo videa, da pač ne šteka?LPWWY
na ta PROGRAM sem naletel čisto slučajno in skonventira film -avi. kateri se ne zatika v 638 imate časa še 15 ur, da si ga potegnete deluje preverjenoLPWWY
cheer.gif

Srecni

Zelenc'
1. mar 2009
3
0
1
Tudi sam se pridružujem klubu razočaranih uporabnikov Tuševe navigacije iGO-683 B. Pred 6-imi meseci sem za 179 € + 25 tuševih zvezdic kupil zgoraj omenjeno navigacijo.
Že čez slabih 6 mesecev je naprava odpovedala. V decembru mi naprava ni več našla satelitov !!!
Prevozil sem celo relacijo Maribor- Postojna, pa mi ni našla satelita (več kot 1,5 ure vožnje). Navigacijo sem poslal na Mirel, kjer so mi jo čez teden dni poslali nazaj, brez tehtne obrazložitve. Sedaj navigacija potrebuje kakšno uro, da najde povezavo s satelitom, ko se pripeljem čez tunel, spet ne najde satelita, skratka, naprava je čisto neuporabna.
Mi je zelo žal, da si nisem za 25 tuševih zvezdic kupil Iskrinega vrtalnega stroja, bi ga verjetno dalj časa uporabljal, kot tole napravo .... hehehe!
bonk.gif

Lep pozdrav,

Ne-Srečni !!!

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Mah... kupiš garmin, navigon, mio, tomtom pa imaš mir. Je tudi mene izučilo. Sem imel dosti no-name gps naprav, pa sem lepo presedlal na navigon. Zdaj vidim, da se splača dat mal več.

gantlej

Pripravnik
17. mar 2009
62
0
6
lp, torej sem lastnik igo 683B naprave, zanima me ali bi bil kdo tak dober da mi na ZS ali email pošlje navodila kako inštalirati igo 08 na to zadevo?in če deluje?prebral sem vse strani vendar postopka niti si ne znam predstavljat...kaj šele kako programsko opremo rabim(sem pa že instaliral igo 08 na PDA naprave)

lp, grega

Izy

Pripravnik
8. maj 2007
191
10
18
LP! :-D

Lahko še meni pošlete navodila,

Ker navigacija ni moja si res ne morem privoščiti, da bi delal neumnosti.
17758-icon_confused.gif

mejdej

Zelenc'
20. mar 2009
4
0
1
Tudi jaz imam tuševega igo z win ce 5.0. rad bi dal gor igo 8 pa me zanima kje ga naj dobim. prosim za pomoč.
hvala!

gantlej

Pripravnik
17. mar 2009
62
0
6
no za vse tiste ki imate program že doma, je najlažji način da imate igo08 na igo683b tako da:

1.najbolše imeti rezervno kartico(meni podpira KingSton 8gb SDHC Class 4 MicroSD z adapterjem na SD)
2. iz orginal kartice prekopirate vse na računalnik(pač vsebino mape SDMMC
3. nato pa na novo rezervno kartico skopirate to vsebino...tako imate zaj klon te kartice
4. iz mape IGO 2006 izbrišete vse ven
5. v mapo IGO 2006 skopirate vsebino mape Igo8.3
6.igo83.exe preimenujete v navngo.exe(tak je bil .exe fajl od igo 2006)

in zadeva laufaz pritiskom na gumb NAVIGACIJA

meni je ratalo, dela normalno, razn skina mi ne rata usposobit, in sumum da je problem v imenu mape Igo 2006 dejansko je pa notr 08

lp, gantlej

gantlej

Pripravnik
17. mar 2009
62
0
6
ok fantje eno vprašanje za imetnike igo 683b.

zadevo sm si tudi kupo z namenom gledanja filmov, in ker bi rad nekak izkoristo širino zaslona(torej format 480x272) me zanima v kater format/kodek/kvaiteto dati film ali videospot da bo zadeva laufala gladko brez zamikanja in skakanja.

lp

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Probaj z Dr.Divx v ta format k si ga omenu sam na koncu naj bo končnica .avi to lahko kasnej spremeniš ko si film skonvertiraš v določeno resolucijo. Drugače pa sem jaz probal en film dat v resolucijo 640x352 kakor je en filmček original že gor in mi je čist normalno predvajalo brez zatikanja. Zatikat se ti bo začel če poiskušaš drsnik premaknit naprej ročno.

Matjaz46

Zelenc'
22. mar 2009
2
0
1
Pozdravljeni!
Jaz sem kupil navigacijo nomad 430 black edition in mi je delala nekaj casa super, sedaj pa se mi ko v meniju pritisnem gumb navigacija napiše FATAL APPLICATION ERROR(Application blackedition.exe has performed an illegal operation and will be shut down. If the problem oersist, contact the program vendor.

Kaj lahko naredim, lahko izbrišem iz te kartice vse in si na novo gor naložim!
Vem da naj pokličem serviserja vendar se prej raje na vas obrnem da vidim ce lahko ta problem lazje rešim!

Hvala

Lp

22. jul 2007
13.409
1.660
113
124
btw v hofru prodajajo paket 2x2GB micro sd z adaperjem + mini usb čitalnik za microsd/m2 za 9.9€, deluje preverjeno na tuševi nav.LPWWY