Citat:
Uporabnik mejdej pravi:
Fantje,vsaka vam čast,men ne rata nč,oz.ko naložim program na kartico,pritisnem na navigacijo se mi pokaže slikca
za sekundo ....in že smo na začetku!
Probav sem igo8,ViaGps 3.0 Black Edition zdej pa tut tegale Amigo,vendar vedno isto sr....
Ne vem,kje ga pobiksam al pa pravih programov ne najdem,delal pa sem po Gantlej-ovem načinu.
Rad bi sam,da bi mi navigacija služila,kajti te karte, ki so naložene so zastarele.
lp M
Jaz sem ga danes testiral po slo na Mio C250. Na tej napravi se je igo 8 ob izračunu poti daljše od 5km zaradi pomanjkanja rama sesul, če si ga pa že uspel usposobit, pa je bilo navigiranje podobno gledanju diapozitivov.Citat:
Uporabnik iztok pravi:
in kako se je obnesel amigo v praksi
Citat:
Uporabnik mirkop pravi:
pri men na Igo 683B WINCE dela garmin brez problema s karto AdriaRoute 2.20... Prav tako mi dela Igo8, MioMap 2008... Nikakor pa mi ne uspe dat gor TT7, saj mi napiše "not enough memory", pa se sprobal že vse znane postopke ki so na netu.
Citat:
Uporabnik gantlej pravi:
Citat:
Uporabnik mirkop pravi:
pri men na Igo 683B WINCE dela garmin brez problema s karto AdriaRoute 2.20... Prav tako mi dela Igo8, MioMap 2008... Nikakor pa mi ne uspe dat gor TT7, saj mi napiše "not enough memory", pa se sprobal že vse znane postopke ki so na netu.
kako ti pa dela garmin?gladko tekoče ali ima med navigacijo nekakšen zamik...pač "avtek" ne gre gladko tako kot pri IGO 08?