iGO-683 B

mejdej

Zelenc'
20. mar 2009
4
0
1
Fantje,vsaka vam čast,men ne rata nč,oz.ko naložim program na kartico,pritisnem na navigacijo se mi pokaže slikca
za sekundo ....in že smo na začetku!
Probav sem igo8,ViaGps 3.0 Black Edition zdej pa tut tegale Amigo,vendar vedno isto sr....
Ne vem,kje ga pobiksam al pa pravih programov ne najdem,delal pa sem po Gantlej-ovem načinu.
Rad bi sam,da bi mi navigacija služila,kajti te karte, ki so naložene so zastarele.
lp M

gantlej

Pripravnik
17. mar 2009
62
0
6
Citat:
Uporabnik mejdej pravi:
Fantje,vsaka vam čast,men ne rata nč,oz.ko naložim program na kartico,pritisnem na navigacijo se mi pokaže slikca
za sekundo ....in že smo na začetku!
Probav sem igo8,ViaGps 3.0 Black Edition zdej pa tut tegale Amigo,vendar vedno isto sr....
Ne vem,kje ga pobiksam al pa pravih programov ne najdem,delal pa sem po Gantlej-ovem načinu.
Rad bi sam,da bi mi navigacija služila,kajti te karte, ki so naložene so zastarele.
lp M

pa imaš ziher pravo verzijo programa za PNA?ker od dlančnika ne vem če dela...za WM...če rabiš ti lahko jutri zvečer pošljem na mejl ker nimam trenutno na tem kompu...mam pa verzijo 8.3 in dela na tak način kot sem napisal... ampak če ti slikico pokaže pol nekje tiči problem...ker men je isto delalo na viaGPS ko nisem prav kart dal noter v programsko datoteko...in na TT7

lp

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Pri iGO8 bi znal bit problem tud z lincenco.Men je to delal,prikazala se je slika,spodaj levo je samo napisal INIT.API al neki podobnega in konec.Ko sem najdu pravo licenco je pa delal.Sam zanimivo,da ti to dela pri vseh.

gantlej

Pripravnik
17. mar 2009
62
0
6
js nekak sumim napačne verzije programa...sicer ne vem kaj se naredi če zalaufaš WM 5 ali 6 program na WinCE...ampak glede na to kolko sem se sam prematral da sem našlo igo za PNA in garmin za PNA...ni kr tak lahko najt...ViaGPS je pa itaq razred zase...malo narobe predelaš oridinale.ini fajl in zadeva pokaže pozdravno sliko in konec...to je men delal dokler nism prav poštimal zadeve...vam pa še 1x povem, GARMIN na igo 683B je potrata časa...razen če vam paše da ti javi "zavijte levo" po tem ko si že mimo križišča :D

lp

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
ViaGps 3.0 sem jaz samo potegnu dol,v ordinale.ini samo zamenju številko za jezik(ki sem ga prej vnesu) in zadeva je delala tako na tem kot na Omniji.Popolnoma enak program.No na omniji sem mogu samo natavitve gps spremenit v ordinale.ini.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Tele navigacije so prave igračke. Navigona 2110 max sem do sedaj "nadgradil" v 7210 (men se zdi), na drugi kartici je en iGo in na tretjo (četrto, na eni je original 2110 max) bom še TomToma stlačil. Vsaka je za nekaj dobra, odvisno kam grem, kaj počnem tapravo kartico notri in je.

mejdej

Zelenc'
20. mar 2009
4
0
1
No,končno je tut meni uspel naložit in zagnat eno od verzij igo8.3,ampak težav še ni konec naložu sem si
program,ki pa ima že nekaj naloženih kart,nima pa slo,cro,it..... katere so meni uporabne.No poiskal sem
karte od Navteq in TA,mislim da so najnovejše,jih skopiru na kartico v mapo zagnal navigacijo , teh kart pa ne najde,oz.
pokaže sam tiste naložene.Kaj nardit?
Ko pa zbrišem vse karte pa naložim samo te,ki jih rabim jaz,mi ob zagonu napiše da karte niso prave oz.nima licence!
kakšna ideja?
lp

gantlej

Pripravnik
17. mar 2009
62
0
6
Pravkar probal na mojem tušu Igo AMIGO...dela :D prilagam slike:

shCkVqSA0mBMobZd.v.jpg

_eVi89i6bWf9VUmn.v.jpg

ktBCkGNkaWk0Pln4.v.jpg

dSV8xSIJuEs6aACP.v.jpg

MmBGfDDa_8bDMyro.v.jpg

WGsAY9Qm1ieZAvtr.v.jpg

GRBjwURZIDPaU3iJ.v.jpg

jutri pa test med vožnjo, ampak naprava dela presenetljivo hitreje kot pa IGO 08...bomo vidli kak se bo odneslo v praksi
je pa verzija za Windows Mobile...

lp, gantlej

gantlej

Pripravnik
17. mar 2009
62
0
6
zadeva deluje odlično, se mi zdi da je celo barvna kombinacija barv boljša za močno dnevno svetlobo kot serijski Igo 8.3...navigiranje deluje gladko, preračunava hitro, naslov najde takoj, izračun poti je pa tut hiter. tako da priporočam, pri meni bo ostal kar gore, ker se mi zdi da je bol prijazen tipkanju z prsti ker ma večje ikone :D

če kdo rabi mu posredujem link

EDIT:zadeva deluje na napravi le preko Windows Explorerja(torej raziskovalca) in ne preko gumna NAVIGACIJA, zakaj mi pa ni jasno ker drugi vsi delujejo.

lp

Nazadnje urejeno:

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Ne dela samo preko explorerja.Men dela prav tako kot iGO8 in ostale preko osnovnega menija navigacija.Ne vem zakaj teb ne dela.Mogoče nimaš Shell.ini datoteke pravilno zapisane.

gantlej

Pripravnik
17. mar 2009
62
0
6
hm pol pa ne vem, sem naredil tak kot vse programe, preveril če je pot prava in napiše vedn ni navigacijskega programa...ah bomo že vštimali :D

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik iztok pravi:
in kako se je obnesel amigo v praksi
Jaz sem ga danes testiral po slo na Mio C250. Na tej napravi se je igo 8 ob izračunu poti daljše od 5km zaradi pomanjkanja rama sesul, če si ga pa že uspel usposobit, pa je bilo navigiranje podobno gledanju diapozitivov.
Amigo dela odlično, izračuna takoj, karte (od igo8) so presenetljivo dobre... edina zamera gre vmesniku, ki je tako oskubljen, da imaš že skoraj občutek, da imaš Garmina v rokah, toda upam, da se bo to dalo s skini rešit. No, pa barve so sicer res dobro vidne, toda popolnoma brez okusa izbrane.

Je pa dobro nadomestilo za MioMap 3.3

lipan

Pripravnik
4. sep 2007
200
0
16
Kakšen BaudRate imate nastavljen na iGO-683 B,da vam dela najbol optimalno ?
ps:nikjer ne najdem tega podatka.

mirkop

Pripravnik
13. mar 2008
103
0
16
pri men na Igo 683B WINCE dela garmin brez problema s karto AdriaRoute 2.20... Prav tako mi dela Igo8, MioMap 2008... Nikakor pa mi ne uspe dat gor TT7, saj mi napiše "not enough memory", pa se sprobal že vse znane postopke ki so na netu.

gantlej

Pripravnik
17. mar 2009
62
0
6
Citat:
Uporabnik mirkop pravi:
pri men na Igo 683B WINCE dela garmin brez problema s karto AdriaRoute 2.20... Prav tako mi dela Igo8, MioMap 2008... Nikakor pa mi ne uspe dat gor TT7, saj mi napiše "not enough memory", pa se sprobal že vse znane postopke ki so na netu.

kako ti pa dela garmin?gladko tekoče ali ima med navigacijo nekakšen zamik...pač "avtek" ne gre gladko tako kot pri IGO 08?

uka

Pripravnik
13. mar 2009
36
0
6
Slovenia
Citat:
Uporabnik gantlej pravi:
Citat:
Uporabnik mirkop pravi:

kako ti pa dela garmin?gladko tekoče ali ima med navigacijo nekakšen zamik...pač "avtek" ne gre gladko tako kot pri IGO 08?

Kater WINCE pa imata pri teh Igo 683?

mirkop

Pripravnik
13. mar 2008
103
0
16
Pri Garminu nimam nobenega zamika in mi dela tekoče ter brez težav. Skratka sem zelo zadovoljen z njim.

Moj 683B ima WINCE 4.2

gantlej

Pripravnik
17. mar 2009
62
0
6
zanimivo, meni na WinCE 5.0 pa je katastrofa in totalno neuporabno za navigiranje...skratka pri meni je igo 08 nazaj...