Kako legalno do posodobljenih kart?
Ko sem to vprašal lani maja, sem s strani Mirela dobil naslednji odgovor:
---------------
Spoštovani,
Z napravo, ki ste jo kupili ste dobili v kompletu tudi navigacijski program IGO My Way 2006 Plus s pripadajočimi mapami.
Prijava in posodobitve programa potekajo preko našega podjetja, ki od našega dobavitelja prejema vse posodobitve in pa popravke tega programa in jih boste tudi vi prejeli od nas brezplačno avtomatsko, ko posodobitve izidejo!
Trenutno so nameščene najnovejše verzije zemljevidov, ki so na voljo.
Posodobitve boste prejeli po e-mailu skupaj z navodili za namestitev.
V primeru kakršnihkoli dodatnih vprašanj smo vam na voljo.
Lep pozdrav
Emil Vučko
---------------
Avgusta je prišel mail, da so na voljo posodobitve, zraven pa je bila le karta Slovenije, ostalo pa da dobimo na Mirelu. Posla sem nekaj mailov z vprašanjem kako do kart vendar odgovora ni bilo. Pred Novim letom sem jih uspel dobiti po telefonu in ko sem razložil za kaj gre, so me prosili naj pokličem čez par minut, seveda je nato telefon zvonil v prazno. Ponovno sem poslal mail in dobil odgovor, vendar glede posodobitve kart niti besedice oz. vse posodobljene karte zajema Nomad, ki ga lahko takoj dobim za 65€. Danes sem zopet uspel po telefonu govorit z nekom iz Mirela, ki pa mi je pripravljen poslati DVD s kartami za 18€. Na vprašanje kako je z brezplačnimi posodobitvami kart mi ni znal odgovoriti in me odpravil z besedami, da ima delo in da se nima časa ukvarjati z mano.
Kakšne iskušnje imate ostali?