iGO-683 B

popo

Zelenc'
13. avg 2008
2
0
1
Ja, imam GpsShell.ini, ki sem jo spremenil, kot sem napisal. Je pa dejstvo, da ne vem kaj je PNA verzija, ki očitno deluje brez namestitve na OS naprave. To verzijo, ki jo imam, sem instaliral na dlančnik in tam deluje bp. Predvidevam da je verzija PNA prirejena za zagon brez instalacije na OS naprave. Ali lahko pošlješ link ta PNA verzijo IGO8? Mape že imam.

Hvala,

22. jul 2007
13.409
1.660
113
124
iz mirela so mi danes po emailu poslali posodobljeno karto slovenije za iGo 2006-2008/1 in piše da je pokritost 53%, samo mislim da so se zatipkal ali jo je že kdo izprobal?LPWWY

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
10 sek
smile-1.gif

Pritisneš reset, držiš power, reset pustiš.... power pa držiš.. držiš.. cca. ene 10sek.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
To dela samo pri verziji, ki ima angleški softwear. Če hočeš pognati explorer v napravi s slovenskim softwearom moraš GpsShell.ini spremeniti nekako takole:

Koda:
 [Navi0]
start=\windows\explorer.exe
handle=navi
stop=iGO8.exe
nowait=1

Zaženeš ga pa s klikom na tisto ikono s katero sicer poženeš iGO.

Ko ne boš več rabil explorerja spremeni nazaj tako kot je bilo.

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Citat:
Uporabnik titov pravi:
To dela samo pri verziji, ki ima angleški softwear. Če hočeš pognati explorer v napravi s slovenskim softwearom moraš GpsShell.ini spremeniti nekako takole:

Koda:
 [Navi0]
start=\windows\explorer.exe
handle=navi
stop=iGO8.exe
nowait=1

Zaženeš ga pa s klikom na tisto ikono s katero sicer poženeš iGO.

Ko ne boš več rabil explorerja spremeni nazaj tako kot je bilo.

Hvala!

vbirfvbirf

Zelenc'
6. sep 2008
3
0
1
Sorry for english, but I am from Russia and I don't speak/write Slovenian.
When I was in Slovenia I bougth navigation IGO 683B. because my PDA (ASUS 636) had deaded in Slovenia where we were in vacation.
IGO 683 had worked Ok till our home-coming in Russia.
Now I have had a problem with it.
Device hasn't started. I can see only a picture with *a red car and a windmill* in the screen of PNA. WinCE don't start.
Hard-reset (Power+Reset) doesn't work. ( I push the button Power and push Reset , Power is holded 10-12 sec).
Have I had a chance to made a reanimation my device?
IGO 683B is absoluttly unknown and service unaviable in Russia.
How can I to keep starting WinCE?
Have I had a possibility to restore system into SD-card?
Have anyboody had a ROM for IGO 683 for restore system? How and where can I get it ?

Shando

Pripravnik
21. avg 2007
287
0
16
LJ
Na NAVIGON 2100 sem uspešno z nekaj popravki inštaliru iGO8. Problem se mi pojavi ko med vožnjo pridem do radarja. Zadevica začne opozarjat s tistim podmorniškim zvokom in se po nekaj sekundah sesuje kot da bi pritisnil reset tipko.
crazy1.gif

Je to komu znano?

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
vbirfvbirf, when the same thing happened to my device I used the warranty and they sent me a new device. I think you can't fix the device. The only thing you can do is that you use the warranty and send your device here and hope that they will take you seriously and send you a new one back.

Here is the adress:
Mirel d.o.o.
Drenov Grič 21A,
1360 Vrhnika
Slovenija

vbirfvbirf

Zelenc'
6. sep 2008
3
0
1
To titov : Thank you for answer! Had You payed the sending there and back? Its important, as I live in St.Petersburg and it's may be very expensive...

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
I don't remember really. But you should contact Mirel first by email and tell them in what situation you are: mirel @ siol.net

Mitcho

Zelenc'
18. jul 2008
17
0
1
Tudi meni je danes "crknil" iGO 683! Zgleda da res ni rešitve, da bi lahko sam resetiral. Sem klical na Mirel in gospod pravi da ga naj pošljem njim in da je zgleda pobrisana kakšna datoteka. Če se komu svita kako sam zrihtat oz. ma kako drugo idejo, naj javi!

LP, Mitcho

Astral4

Zelenc'
28. sep 2008
1
0
1
Pozdrav,

Kašen mora biti format videa, da bi ga naprava tekoče predvajala. Do sedaj mi je uspelo predvajat samo wmv file.. pa še ta je full štekal. Reklamirajo ga, da naj bi predvajal tudi mpg in avi datoteke. Ali obstaja kje namenski konverter za to napravo. Z odklepanjem winsov pa sem obupal. Drugače pa mi IGO 8 dobro funkcionira.

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Nekje na tem forumu je blo napisan za en konverter s katerim si skonvertiru zadevo na resolucijo katero ima iGO(480-272 se mi zdi).Sam sem probu in je delalo brez težav,doda tudi podnapise in zadevo hitro pretvor.Sem ga zdele isku pa ga ne najdem.Mogoče bo kdo drug se spomnu in ti napisu

Hovi1

Pripravnik
10. apr 2008
62
0
6
Naložen imam IGO8, ampak, med vožnjo se slika kr prekinja, neke bele črte cca 2cm nastajajo, poi, radarji in 3d bildin ne delajo v nemčiji, ko hočem dat z dnevnega v nočni način se le za malo spremeni moč svetlobe, če pa hočem sam spremenit svetlobo pa se nič ne zgodi
frown-1.gif

Mi lahko kdo razloži ta problem al pa če mi kdo pošle na ZS kje doit igo8 da mi bo to vse delalo
smile-1.gif

Lepo prosim