iGO-683 B

tejc007

Pripravnik
6. jun 2008
451
2
18
A ma še kdo težavo z izklopom in vklopom te naprave. Meni tipka za izklop in vklop sploh ne deluje več. Vklopim ga lahko le s tipko reset, izklopim pa tako, da se baterija izprazni...

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
se ti ne zdi da si malce pregrob z napravo?
smile-1.gif

Mitcho

Zelenc'
18. jul 2008
17
0
1
Mene zanima kako je z TMC-jem. Kako se priključi na 683B? Kje se dobi in koliko stane?
Pa kako je s SHELLOM? se da kaj spremeniti iz. nadgraditi? Kaj lahko dam gor namesti osnovnega shella?
Je že kdo kaj zgruntal?

Hvala in Lep pozdrav, Mitcho

Nazadnje urejeno:

krjolca

Zelenc'
30. jul 2008
4
0
1
Sprejemnik prometnih informacij FM TMC
GTM 12 FM TMC je majhen, prenosen sprejemnik prometnih informacij z novo, enostavno nastavljivo anteno. Preko USB povezave bo GTM 12 posredoval prometne informacije združljivim Garminovim napravam GPS. Garminovi GPS-i nato prikažejo zastoje - na zaslonu izrišejo simbol, nato pa predlagajo alternativne rute. GTM 12 je trenutno združljiv s StreetPilot-om® c340, c510, c530 in c550; StreetPilot-om 2720 in 2820; StreetPilot-om 7200/7500; ter nuvi™ 300, 310, 350 in 360. V paketu dobite naročnino na osnovne prometne informacije za vso Z Evropo. Za Francijo in Veliko Britanijo lahko na Garminovi spletni strani naročite tudi dodatno podrobno naročnino. Trenutno so brezplačne prometne informacije na voljo v 14 državah: Nizozemska, Nemčija, Francija, Španija, Italija, Avstrija, Belgija, Češka, Danska, Finska, Norveška, Švedska in Švica. Na 683B se priklopi na usb vhod najboljše preko usb4 huba zaradi dodatnega napajanja prek usb vhoda.

123,75 € v Comshopu

krjolca

Zelenc'
30. jul 2008
4
0
1
verjamem da pretiravajo, saj zato pa mi plačujemo vse to kar ne rabimo, to tmc ima že vsak avtoradi za 80 eurotov vgrajen,
sicer pa zadeva v tujini dela, pri nas pa zaenkrat se ne najbolje

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Vprašal bi vas, ali vam dela voice za speedcams? Pa še to kaj mora biti v mapi ''speedcam'' ker sem imel v njej dve datoteki z speedcams in to z končnico .txt in pa .mtc .Ker sem v eni verziji videl da je bila sam .txt datoteka.

Nazadnje urejeno:

Hovi1

Pripravnik
10. apr 2008
62
0
6
Je že kdo sprobal v kateri velikosti slike je najbolše gledat filmček na IGO?

matjaz007

Zelenc'
8. avg 2008
7
0
1
sem novi uporabnik napravice pa me zanima, kje dobim posodobljene zemljevide in POI. nekaj sem bral d aod uvoznika. ali mi lahko kdo pošlje kontakt.
hvala za pomoč.
lp

popo

Zelenc'
13. avg 2008
2
0
1
Sem kupu tušev iGO 683B in poskušam namestit IGO8 - NEUSPEŠNO!
Prosim za opis postopka instalacije?

Sem naložil na kartico IGO8, sem zamenjal licenc file, sem spremenil pot zaganjanja na
[Navi0]
start=\SDMMC\IGO8\IGO8.exe
handle=IGO8.exe
stop=
nowait=1
Sem dal v direktorij IGO8 na kartici tudi IGO8.exe iz crack direktorija.
Vse skupaj se mi zdi sumljivo, ker se instalacija na napravi sploh ne izvede, zagon IGO8.exe pa se takoj po mainscren izključi!!??

Hvala za pomoč

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
poglej kako imaš vpisano v stari kartici datoteko ''shell.ini'' (starejši program k si ga mel). Tako naj bi bilo tud na novi sam da bi se nanašalo na iGO8. Če si imel GpsShell.ini naj se tudi nova imenuje tako. Jaz sem mel navadno ''shell.ini'' in vpisal v datoteko samo to: \sdmmc\iGO8\iGO8.exe in dela bp.Seveda moraš imet program PNA verzijo in ti ni treba nobenih crackov tu in nobenih menjav licenc.