i900 omnia

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
najprej si potegni dol kakšen registry editor za omnio (npr. resco explorer z vgrajenim registry editorjem).

potem pojdi v:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\ConnMgr\Planner\Settings\
izberi SuspendResume. Spremeni iz ~GPRS! na GPRS_bye_if_device_off in zapri
izberi CacheTime. Privzeto je notri vrednost 600, kar pomeni, da se GPRS izklopi po 600 sekundah neaktivnosti. To lahko po želji spremeniš. Jaz imam nastavljeno na 60, se pravi, da se povezava avtomatsko izklopi, ko je 60 sekund neaktivna.

resetiraj telefon

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Zadnji.
Mene pa zanima sledeče.
zakaj mi kljub temu, da sem nastavil v aparatu omrežje na ročno vedno ko telefon ugasnem ali ga dam v flight mode vrže na avtomatsko? P
Se da to kje poštimat da ne rabim vedno it spreminjat iz avtomatskega na ročno?

Pa še eno vprašanje;
Obstaja kak programček s katerim se da preko PCja urejat imenik?
Tko nekako kot pc suite.

Nazadnje urejeno:

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Pa še eno vprašanje;
Obstaja kak programček s katerim se da preko PCja urejat imenik?
Tko nekako kot pc suite.
Microsoft Outlook. Tam lahko urejaš imenik, koledar, itd, potem pa samo povežeš telefon z računalnikom in z Microsoft Active Syncom (ki je na CDju od Omnie) sinhroniziraš.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
A mi lahko kdo pove kakšne nastavitve imate za fotoaparat na Omnii,da so fotke vsaj kolk tolk dobre?

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Nekje na Modaco forumu sem zasledil nastavitve, ne vem pa na pamet. Malo prebrskaj.

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
Mene pa zanima če se da zamenjat jezik menijev, iz angleščine v nemščino.kao rom update
Ne najdem nikjer postopka za update iz ang v nem. ROM imam mislim da ta zadnjo verzijo i900DXIA2/OMNIA

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Kaj imaš na računalniku? zip ali cab?
Če imaš zip najprej razpakiraj. Če je notri exe datoteka, prikljuci napravo na PC in datoteko poženi. V primeru, da imaš cab datoteko, jo skopiraj na SD kartico in jo poženi z naprave.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
kdo ve, zakaj mi tam ko piše da imaš 3G včasih tam nariše x z dvena narobe usmerjenima puščicama, levo in desno. to zdaj dela dva dni, prej pa nikoli? pa nič nisem nastavljal, kakšnik povezav ali kaj podobnega..?

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Ja.
Ne vem potem, al ti mrka signal al te aparat kaj zafrkava.
Probi nastavit sam na ''klasično'' omrežje brez 3G pa boš videl kaj ti bo naredilo

sqjam

Pripravnik
18. avg 2007
77
0
6
Ali kdo že uporablja Windows Mobile 6.5 na Omnii?
screen01.jpg
screen02.jpg

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
no, iščem nekoga ki bi mi bil pripravljen na omnio naložit navigacijo, nekaj zemljevidov in program "no data", nekaj takega da se mi nikoli ne bo samodejno povezal na internet, če izgubi wifi signal...
seveda bi za tole plačal. me zanima kakšna bi bila cena za tole?
pa okolica ljubljane bi bila primerna lokacija
hvala

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Ko bo, če bo bom ziher. Do zdaj sem probal beta verzijo in pol stvari ne dela. Zgleda pa obetavno.

zlatorog

Pripravnik
25. okt 2007
73
0
6
Imam problem pri sinhronizaciji. Ne sinhronizira mi vsega in pokaže napako.

Cannot synchronize with the Outlook profile you are using, because a different profile was previously set up or the profile is password-protected. Please open Outlook usingthe appropriate profile.