i900 omnia

redorange

Fizikalc
6. avg 2007
1.283
0
36
45
terra rossa
bojanm.blog.com
Aja sej res. So mi že enkrat povedali
redface-1.gif

Finta je v tem ker nimam outlooka
opensource.press

Kaka druga finta v win? Enkrat sem dobil nek program, samo mi čšž-je spremeni v nevemkakeznake.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Zadnji...

Jaz pa sem opazu, da ko pišem SMS pokonci mi številka ''1'' sploh ne prime ki je v levem zgornjem vogalu. Isto je s ''Q'' ki je na istem mestu. ''A'' v spodnji vrsti mi prime če sem zelo zelo natančen ''Z'' ki je pa čist spodi pa ni problema.
In če hočem obrnit aparat ležeče med pisanjem mi tipkovnica zgine in se mi ne pokaže več tudi če kliknem tam kjer bi se mogla odpreti.
confused-1.gif

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Outlook-a ni na CD-ju. Obstaja pa še MITs Wizard 3.0, kateri je tudi soliden, služi pa svojemu namenu- shrani vse stike na PC.

jurre

Zelenc'
30. nov 2008
23
0
1
imam eno tezavico....nalozen imam Manilla ROM (DXHL2) in sem opazil, da ko vkljucim Bluetooth ne naredi zgoraj nobene ikone...tudi ko imam sparjene slusalke s telefonom ne, tako da sploh ne vem a so slusalke povezane preko BT ali ne, ali je BT sploh vkljucen...
ima se kdo ta problem?

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
menda nikoli ne prikaže ikone, da je bt vžgan. vsaj meni ne. je že blo govora o tem
lp

Yagi

Fizikalc
24. jan 2008
714
29
28
A se je komu že pripetilo kaj podobnega; noče mi izginit opozorilo, da imam en(1) nov SMS, pa čeprav sem vsa sporočila izbrisal, naredil soft-reset.... kakšna ideja, nasvet ?? Hvala !

Yagi

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no, da še jest mal povprašam... (vidim da je res kr zakomplicirana tale igrača!)

1. najprej me zanima zakaj ne špilajo youtube filmčki preko wi-fi? v Stremaing video napiše Data or ??? timed out. Kako morem met nastavitve povezave naštimane??? Vem, da mi je na začetku delalo, pol sm se pa neki zafrkaval pa sm neki spreminjal, in od takrat naprej mi ne dela...
2. skini, a lahko tele bljižnice na osnovni strani spreminjam? to je verjetno odvisno od skina, a ne?
3. imenik - a je možno imeti dva imenika (en je moj, en od brata) in da bi potem preklapljal katerega naj uporablja?

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
1.Poizkusi soft reset ali pa hard reset-izbrišejo se ti vse nastavitve in vse kar imaš naloženo na telefon.
2.Če malo uporabiš Googla naješ marsikaj. Kar se tiče skinov je po moje najboljše da probaš SpbMobileShell3. Pojdi na njihovo stran in si poglej filmček kaj ti ponuja.
3.Glede imenika mislim da je odgovor ne.
Poglej na modaco stran, mislim da boš našel rešitve.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
1. tega ne bi delal, ker se mi ne da garmina še enkrat gor dajat!
2. ok
3. da se ne da??? matr, pa tak sistem k ma! kaj pa če bi naredil 2 skupini, v eni moje cifre v drugi druge... in bi pol sam reku, uporabljal le to ali ono skupino?
bom

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Če te moti kratko trajanje baterije, potem vrži Garmina dol. Pri meni se je dogajalo, da je naprava pokurila 50% baterije v osmih urah. Po ostranitvi Garmina mi porabi v osmih urah 10%. Poskušal sem tudi variante s soft resetom in nezaganjanjem Garmina, vendar je pomagal šele uninstall, čeprav pri Garminu trdijo, da so poštimali te zadeve.

Edit: Vidim, da je tama o omnii, jaz pa sem pisal za HTC Touch HD.
redface-1.gif

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jah ni, k imam v imenih več podatkov sim pa ne podpira tega...

no, pa sej sm se odloču da se kar vrnem k svoji E51 - je 100x bl praktičen. Sploh če človek dela kej, preden tist ekran usposobiš in vse to...

bo sam za igranje tale omnia...

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
Citat:
Uporabnik zlatorog pravi:
Sem tudi nov z Omnio pa bi rad instali IGO 8. Pravijo da je postopek malo drugačen kot na dlančniku. Hvala za nasvet.

JAZ BI TUDI IMEL iGO, PA PROSIM ZA NAVODILA ČE LAHKO KDO NAPIŠE TUKAJ PROSIM...

LP MASTERX

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Obstaja. Ne vem kako se imenuje, sigurno pa najdeš rešitev na modaco strani. Baje ne deluje najbolje!!!!!!!!!!!!