i900 omnia

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Citat:
Uporabnik daltonix pravi:
Ali omnia ima nameščen kakšen program za glasovno klicanje (tako kot ga ima N95)

VITO Voice omogoča to. Drugače pa ima Microsoft tudi en program za glasovno klicanje.

redorange

Fizikalc
6. avg 2007
1.283
0
36
45
terra rossa
bojanm.blog.com
ja probal in ne dela
tudi nekje na netu sem zasledil da ne podpira še
mogoče veš za kak enostaven prog, da bi spremenil posnetek v nekaj kar bi delovalo, da bi izgubil čim manj slike, sploh pa zvoka

cordo

Pripravnik
21. maj 2008
52
0
6
AVS Video Converter
enostaven tudi za nas noobe.
smile-1.gif

redorange

Fizikalc
6. avg 2007
1.283
0
36
45
terra rossa
bojanm.blog.com
Pa joooj no
Kater format gre? da dela 100%
3 sem že probal pa noben ne dela
s čim manjšo izgubo slike sploh pa zvoka, tudi če je datoteka malo večja, ni panike

ja ja, dobil
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

sabula

Zelenc'
27. apr 2009
14
0
1
Lep pozdrav!
Se mogoče komu pri omni dogaja, da se telefon samodejno ugasne? rdeča lučka pa utripa prižgeš pa ga lahko samo z resetiranjem ali pa tel. zmrzne in spet ga je potrebno resetirat.
Je rešitev servis ali se da storiti kaj drugega?
Lp.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik sabula pravi:
Lep pozdrav!
Se mogoče komu pri omni dogaja, da se telefon samodejno ugasne? rdeča lučka pa utripa prižgeš pa ga lahko samo z resetiranjem ali pa tel. zmrzne in spet ga je potrebno resetirat.
Je rešitev servis ali se da storiti kaj drugega?
Lp.

Hmm.. podobno so se obnašale ene prvih Omnij oz. eni prvih firmwarov... nadgradi softver za začetek, če pa tega nisi nikoli počel in je telefon v garanciji - pa le obišči servis.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
se da na omni-i nastavit melodijo za določeno osebo posebej? in če se, kako?
hvala

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Seveda se da. Uporabi "contacts" pa edit pa lahko dodaš vskemu svojo glasbo. Drugače jaz uporabljam Inesoft phone za kontakte.

sqjam

Pripravnik
18. avg 2007
77
0
6
Kakšno metodo backupanja uporabljate na vaši Omnii?

Mrokovnik?
Microsoft MyPhone?
SPB Backup?

Zanimajo me tudi nastavitve za mrokovnik za omnio

Citat:
V primeru, da vašega telefona ni na seznamu, možnost uporabe storitve M:Rokovnik preverite v navodilih vašega telefona.Če ta omogoča SyncML, lahko nastavitve vnesete ročno.

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Helow. Skoraj sem že povsem naštudiral mojo omnio, še vedno pa me bega nekaj stvari:

1. SMS

Naložil sem si "omniaThread", da mi ob pogledu sms-ja ne vrže avtomatsko v "replay" način. Kako bi nastavil, da bi ob prejemu SMS-ja na zaslon dobil samo obvestilo o prejetem SMS-ju in na da ti že kar celega izpiše?

2. BUDILKA

Malce mi je čudno, da se budilka šteje kot "sistemski zvok". Nimam rad nadležnih zvokov tipk in sistemskih opomnikov, zado jih dam na tiho, vendar potem tudi budilka ne dela.
bonk.gif

3. GLASNOST

Se res ne da glasnosti nastavljati malce bolj na "fino"?
rolleyes-1.gif
Že "prva črtica" je kar precej glasna, kar je precej nerodno, če hočeš nekaj čisto na "easy" poslušati.

4. BLUETOOTH

Zakaj v standby-u ne pokaže, kdaj je povezava vključena? Pa recimo ko vključim potem BT slušalko, tudi nikjer ni prikazano, ali je "povezana" ali ne.
cry12bpy.gif

p.s.
gor imam original ROM + spb mobile shell

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Težave z Omnio!
Na desni strani v sredini screena mi ne prime tipka oz. prime,če stisnem že na črnem robu pa še to komaj!
V sms-u skoraj ne morem spravit črko P.Soft reset ne pomaga kalibracija zaslona tud ne.
Se je to že komu pojavilo in kako ste rešili?