i900 omnia

Yagi

Fizikalc
24. jan 2008
714
29
28
Ni fora v Iphonu ali da bi želel imeti Iphone ampak o možnosti. ki jih ponuja v meni-jih. Tudi pri Omnii uporabljam Samsung Today 1 Today screen, ker mi je osnovni prepust. Ampak hvala za link.

Lp

redorange

Fizikalc
6. avg 2007
1.283
0
36
45
terra rossa
bojanm.blog.com
Nisem ravno sledil temi
A ikone v tem Todaj 1 se da kaj spreminjat?

Pa še nekaj sem danes opazil, da če me kdo kliče mi ne pokaže imena.
Imam pa vse kontakte na tel, na sim sem zbrisal.

Nazadnje urejeno:

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
mene če kdo kliče mi ime pokaže normalno, telefonske pa imam na sim in v telefonu

andraz

Zelenc'
16. mar 2009
4
0
1
lp
imam omnio šele 2 dni
intaliral sem tiste " reči " - programe ki so bili na cd-ju v škatli
k stvari : normalno lahko na telefon kopiram slike in glasbo , nikakor pa mi noče kopirat filma ( mp4 format , xvid ... )
enostavno da ga bom skopiral pod storage začne kopirat naredi tri črtice potem pa spet od začetka in tako spet do 3 črtic
in spet od začetka :/ , nikakor ne morem skopirat filma gor.
hvala vnaprej

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
probaj brez active synca, nastavi si v telefonu usb mass strorage (nekaj takega), pol pa ko priklopiš telefon se ti naredi v exploreru novi disk isto kot da usb kluč priklapljaš. meni je delalo potem na tak način

andraz

Zelenc'
16. mar 2009
4
0
1
Najlepša hvala , Steve sedaj deluje
Zdej bi pa nekoga prosil še za eno veliko uslugo.
In sicer a bi si lahko nekdo prosim vzel nekaj minut časa zame
in mi po msnju opisal kako v film vstavim podnapise
dobil sem nekaj vodičev na forumih ampak zmeraj nekaj naredim narobe in zadeva ne deluje .
Res bi bil hvaležen , na tehniko in računalnike se ne spoznam, porabil sem že dosti časa ampak
enostavno mi ne uspe vstavit podnapisov
Hvala vnaprej

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Še jaz bom malo izkoristil to temo.
Na Omnii imam inštaliran IGO navigacijo.Ko zeženem se mi navi se mi poveže preko GPRS-a.
Je to OK ali moram kaj drugače nastavit?
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
1.inštalirati moraš TCPMP 0.72RC1, dobiš ga TUKAJ
2.inštalirati si moraš tudi plugin za podnapise. dobiš ga TUKAJ . Plugin inštaliraš tako, da datoteke, ki so v mapi WM 6.1 skopiraš na telefon v tisto mapo, kjer imaš TCPMP player. Dve datoteki bi se ti morali prepisati. Nato odpreš player in klikneš options-->video in pod video driver izbereš GDI. tako bi mogla stvar delat, vsaj meni deluje. podnapise v obliki sub ali srt pa izbereš v menijo options-->subtitles

če pa so ti tudi ta navodila nejasna, potem pa ti svetujem, da nabaviš drug telefon
smile-1.gif

andraz

Zelenc'
16. mar 2009
4
0
1
pardon če sem res toliko zabit , zato te pa prosim za pomoč
zlovdam TCPMP 0.72RC1 ( s tvojga linka ) , sedaj imam rar. mapco
ko dam razširi sem , mi naredi še eno mapco le da malo večje velikosti
če še enkrat razširim ( extractam ) pa mi odpre dosti čudnih filov
prosim za pomoč , kako naj program instaliram na telefon

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Izbriši vse kontakte iz SIM kartice pa mora delat. Druga verzija je da izbrišeš vse kontakte iz telefona in SIM-a in jih ponovno naloži- ne pozabi tem naredit backup.

zlatorog

Pripravnik
25. okt 2007
73
0
6
Sem tudi nov z Omnio pa bi rad instali IGO 8. Pravijo da je postopek malo drugačen kot na dlančniku. Hvala za nasvet.

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Backup narediš v outlook-u. Oziroma omnia automatsko dela sinhronizacijo imenika z njim, tako da verjetno imaš vse stike na računalniku. Samo bodi pozoren ko ponovno sinhroniziraš televon z PC-jem da nastaviš prenos iz PC v my device.