i900 omnia

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
tist beam uporabljaš za prenašanje datotek preko ir-bt
wink-1.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Zadnji....
V soboto so imeli v big bengu ''štant'' predstavitev omnie.
shocked-1.gif

Pa tam malo firbcam in tisti aparati so se avtomatsko zaklepali po 30 sekundah cirka.
Pa vprašam onega tipa tam k je mel vse to čez kje to nastavim. In mi reče, da je to že prednastavljeno.
confused-1.gif

Sam kak hudiča
evil.gif
ker meni se sama od sebe ne zaklene jo moram sam ročno.
Tud v nastavitvah ni nikjer najdu da bi se dalo naštelat to zaklepanje; razen s tistim pinom ki ga je treba vedno vpisovat. To pa ne pride v poštev.

Imam pa še eno vprašanje; kje se nastavi SMSje, da ne prihajajo kot pogovori ampak kot klasičen SMS.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
To mam jaz vse obkljukano ampak meni se avtomatsko po 1 minuti ne zaklene.
Displey se ugasne zaklene se pa ne. Moram vedno ''ročno'' da tiščim desni gumb.

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
zanima me, kako vam predvaja divx/xvid filme? jih je treba obvezno konvertirati v manjšo resolucijo ali stvar deluje brez zatikanja tudi v kakšni normalni resoluciji (naprimer 620x350 s 23 frames/second). in pa glede podnapisov, morajo biti zapečeni skupaj s filmom ali so lahko tudi posebej?

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
651
8
18
50
a mi lahko kdo pove kako naj naredim bližnico,da bom lahko zagnal igo8 direkt in ne prek file explorerja?
Torej kako naj naredim bližnico do my storage/igo8/igo.exe?

romci

Pripravnik
21. sep 2007
143
0
16
Citat:
Uporabnik hovi pravi:
zanima me, kako vam predvaja divx/xvid filme? jih je treba obvezno konvertirati v manjšo resolucijo ali stvar deluje brez zatikanja tudi v kakšni normalni resoluciji (naprimer 620x350 s 23 frames/second). in pa glede podnapisov, morajo biti zapečeni skupaj s filmom ali so lahko tudi posebej?
Men čist normalno in lepo deluje katerkol divx za na komp, se pravi tudi večje resolucije. Podnapisi morajo bit zapečeni.

Mam pa sam eno vprašanje: Zakaj mi vsak petek ob 6.00 zjutraj zvoni alarm, če imam pa vse (3) alarme izklopljene (tiste, k če klikneš na uro, pa alarms), poleg tega niti nobenga od teh treh nimam nastavljenega ob 6ih, pa tudi drugačno melodijo uporabljam za alarm. A so še kje kaki drugi alarmi, nastavitve?? Ker me tole že pošteno mori. Napiše pa mi normalno "alarm", ko zvoni.

Kaj vse se zresetira/pobriše, če stisnem sot ali hard reset?
LP

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik gonilnik pravi:
a mi lahko kdo pove kako naj naredim bližnico,da bom lahko zagnal igo8 direkt in ne prek file explorerja?
Torej kako naj naredim bližnico do my storage/igo8/igo.exe?

S Total Commanderjem odpri mapo v kateri je igo8.exe
Nato klikni na fajl, da ga označiš.Nato klikni v TC tam, kjer se pride do Creat shortcut.Sem pozabil kaj točno tam piše.Neki znaki so...
Nato pa samo izbereš pot, kamor naj ustvari bložnjico : windows/Startmenu/programs/ če se ne motim.

Sando1

Zelenc'
31. avg 2008
5
0
1
ZDRAVO,
no hotel sem naložiti drugi rom zaradi porabe baterije, ker so mi manjkali neki driverji mi namestitev mi je končati na napravi je bil samo črn zaslon z zeleno črtico desno spodaj ker nisem vedel kaj narediti sm pač potegnil ven baterijo. sedaj pa se telefon noče zagnati niti ne gori rdeča lučka na turn on and off gumbu. če kdo ve kako rešit zadevo naj se prosim oglasi. aja pa una stvar da stsneš obe tipki za sprejet in zavrnit klic pa soft reset gumb ne pomaga

sqjam

Pripravnik
18. avg 2007
77
0
6
E jebiga, kaj pa nameščate ROMe brez da bi se vnaprej pozanimali. Odnes na servis?
smile-1.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
zadnji....
Mene pa zanima če se vam ikona od bluetootha avtomatsko pojavi na displeyu ko ga prižgete.
Jaz ko ga vklopim se mi ikonca ne pojavi.
Mam problem povezat pc in omnio.
Tam v nastavitvah se že vse probal; aparat prepozna PC (ki je pod mojem imenu.
Povezat se pa noče.
Če lahko kdo napiše kako ima v aparatu nastavljeno (katere kljukce....)

sqjam

Pripravnik
18. avg 2007
77
0
6
Bodi bolj specifičen. Želiš povezat telefon s PCjem?
- Inštaliraj "windows mobile device center", ki si ga dobil na PCju
- na mobitelu vklopi settings-conncetions-usb connection mode-active sync
- poveži mobitel in PC preko USB kabla
- zaženi program; file management-browse the contents of your device ali preko file explorerja pod portable devices

Glede bluetootha; BT morš sam vklopt. Ko se telefon prižge je navadno izklopljen

Nazadnje urejeno:

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Vse mam inštalirano.
Preko kabla se mi poveže brez problema.
Samo če moram eno ali pa 2 fotki prenest v PC potem mj je ''odveč'' pretikati in vtikati kabel. In v tem primeru je bolj praktično da vklopim BT.
Tudi to mi je jasno, da ga moram sam vklopit ročno BT.
Ampak ko ga vklopim se mi ne pojavi nikjer nobena ikonca na aparatu.
Če pa grem gledat ali je vklopljen je BT na ON.
Pa me zanima če se po ročnem vklopu pojavi kaka ikonca na aparatu ob ročnem vklopu BT.
Aparat in PC se prepoznata kot sem že povedal, le prenašat ne morem, ker se ne poveže do konca.
Sicer ne vem kaj delam narobe
rolleyes-1.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
OK sam da vem.
Sem bil pri prejšnjih aparatih vajen, da ko sem ročno prižgal BT se je tudi ikona pojavila.
tiste kljukice imam tudi jaz obkljukane obe.
Sam nekak mi ne gre se povezat
uf-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
probaj mogoče bt driver na laptopu posodobit. Sicer pa je žal tako z bt da včasih gre, včasih ne, včasih kar naenkrat po 15 poskusih...

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Meni zadeva deluje (BT), lahko pošiljam iz telefona v računalnik in obratno.Probaj sparit? In ne, nobena ikonca se ne prikaže, le gumbek za vklop sveti modrikasto.

sqjam

Pripravnik
18. avg 2007
77
0
6
Za urejanje kontaktov oz. imenik uporabljam Phone Extension.
Zanima me, če je možno zadevo uštimat tako, da, ko spremenim podatke kontakta se zadeva prenese tudi v SIM kartico?

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Noče noče in noče....
Bom probal posodobit driverje.
Sem se pa neki igral med vikendom.... a 24ur.com video pa rtvslo dela na omnii.
Video mislim. Sem bil na wifi ju, pa mi ni hotelo zagnati.