i900 omnia

redorange

Fizikalc
6. avg 2007
1.283
0
36
45
terra rossa
bojanm.blog.com
A mi lahko poveš kako shranim na rač. vse tel. št?
S tistim programom(windows mobile device center) lahko sync-am, prenašam datoteke,...
za kontakte ali kake tel. št ne vidim nikjer

ps: namestil sem igro pocketuno in mi je dalo ikonco pod "programs"
Kako jo premaknem pod games

Nazadnje urejeno:

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
greš v mobile device center , klikneš na svoj telefon, potem pa mobile device settings, change content sync settings in obklukaj kar hočeš da se sinhronizira. meni dela z outlook 2007 in tud prej mi je z outlook 2003 delalo.

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
V outlook-u greš pod kontakte in tam lahko vse vpišeš in urejaš. meni je priročno saj ga uporabljam samo za telefon, za ostalo pa mozill-o, v WMDC settings pa nastavi kaj bi želel sinhronizirat ali kako( iz telefona v PC alio obratno).

pep

Pripravnik
21. avg 2007
393
24
18
Citat:
Ma zakaj hudiča bi mogu brisat sim kartico?
Zakaj?

Saj lahko, da ima Omnia to bolje rešeno, ampak ko sem imel pred časom HTC P3600 (Windows Mobile 5), sem moral spraznit vse kontakte s SIM kartice, da mi je upoštevalo custom MP3 ringtone za posamezne številke.
Dokler je bila številka na SIM kartici, jo je tamkaj šlo najprej iskat in ker jo je tam našlo "brez custom MP3 ringa", mi custom rintone ni deloval NIKAK. Tudi meni se je zdelo bedasto, ampak mi je sedaj tudi vseeno, ker ne uporabljam več telefonov z Windowsi...

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
ko se prvič konektaš te vpraša kaj želiš sinhronizirati in označiš kontakte in kaj ti pač paše, ko se zadeva naredi do konca se aparat sinhronizira z računalnikom in to naredi vsakič ko ga priklopiš na računalnik. Če pa ne veš kje imaš kontakte pa poglej outlook... ja to je pa slabost da sinhronizira samo z outlookom, no vsaj jaz za druge programe kot so openoffice ne vem če se sinhronizira tudi z njimi.

edit:Ups nisem porajtal da so ti že odgovoril.

Jaz bi pa vprašal če kdo ve zakaj se meni prvič poveže brez problema čez par dni se mi pa noč več povezat z device managerjem, na telefonu pa mi napiše da moram imet pravo verzijo active sync, imam pa visto tko da sploh nimam active synca.

Nazadnje urejeno:

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik pep pravi:
Citat:
Ma zakaj hudiča bi mogu brisat sim kartico?
Zakaj?

Saj lahko, da ima Omnia to bolje rešeno, ampak ko sem imel pred časom HTC P3600 (Windows Mobile 5), sem moral spraznit vse kontakte s SIM kartice, da mi je upoštevalo custom MP3 ringtone za posamezne številke.
Dokler je bila številka na SIM kartici, jo je tamkaj šlo najprej iskat in ker jo je tam našlo "brez custom MP3 ringa", mi custom rintone ni deloval NIKAK. Tudi meni se je zdelo bedasto, ampak mi je sedaj tudi vseeno, ker ne uporabljam več telefonov z Windowsi...

Sem mel 4 htcje, pa nikoli takih problemov. Kontakte, ki so na sim odpreš s programom Sim manager, če ga ni na telefonu, ga pač poiščeš in inštaliraš. V SIm managerju pa jih odpreš nato pa jih označiš in vse skopiraš v Contacts.Sicer pa nisem nikoli uporabljal Contacts ampak pocketCM.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Zadnji...
Se sedaj mi ni uspelo naložit nobenga programa na Omnio
uf-1.gif

Ko estrahiram cab. file prenesem v mje dokumente.
In ko ga na pc ju kliknem, da bi ga inštaliral, me vpraša s katerim programom?
In če dam avtomatsko me vrže nekam na eno stran od winsow
cry12bpy.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Ekstraktaš .cab?? Kdo ti je te to reko, da morš naret??
bonk.gif

Da ti na hitro razložim, kak sem mel jaz to urejeno.
wink-1.gif

Ker sem veliko flešal in sprobaval različne rome, sem seveda moral nato naložit ponovno tudi vse programe.In najlažje je blo tak, da sem mel vse programe in igre v obliki .cab kar na spominsk kartici v eni mapi ( tega je blo največ 150MB).Nato pa sem inštaliral total commander (TC), s katerim lahko dostopaš do map in fajlov, jih urejaš itd.. In s TC odpreš mapo, kjer so .cab fajli , dvojni klik na enega in se inštalacija začne.
tongue-1.gif
Programe(predvsem spb programe, zaradi kode, katero enostavno prilepiš v windowsih) pa sem vse mel v obliki .exe in sem jih na hitro poinštaliral preko kabla in activesync programa. Simpl!!!

Priporočam ti tudi uporabo zastonjskega programa: wktask http://soft.photoracer.net/docs/wktask_en.html
(zame obvezen program, ker zna skrivat tab-e(zavihke), prikazuje stanje baterije nad zgornjo opravilno vrstico itd...)

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Ups mogoče sem se slabo izrazil.
File ki je zipan sem ga odprl, noter je pol tista cab, datoteka ki sem jo prenesel najprej na svoj pc, potem se preko kabla na GSM.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Sej sem ga poklikal ampak mi je javilo error
d055.gif

There is no data....to install...neki tazga mi napiše.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Zgleda da je res.
Ok zdaj za cab. datoteke bom vedu kako se inštalirajo
tongue-1.gif

Kako se pa druge. npr s2u2 ki je spet neka ''čudna'' datoteka.
Ko je rar je na koncu cab. ko pa jo odprem je pa mali milijon nekih fajlov 1 setup.xml file in še 179 drugih.
crazy1.gif

redorange

Fizikalc
6. avg 2007
1.283
0
36
45
terra rossa
bojanm.blog.com
Otlooka ne uporabljam in sem probal z "Windovs mail" (v visti kao OE) in ne deluje.
Potem sem malo brskal in dobil en program ki končno deluje in celo lahko uvoziš kontakte v Thunderbird
smile-1.gif

Datoteka je .csv in jo zazna celo openoffice preglednica(kao excel). Samo kodiranje je neko drugo in je recimo ž kar neki znaki. Ma bo že:)
Zdaj pa grem brisat sim (prvič v življenju
grin1.gif
) in probat poklicat da vidim če dela

Če kdo rabi
TBexport contacts CSV