Hujšanje

tomi

Guru
1. sep 2007
18.568
9.812
113
40
MB
kerega pa? ker v rušah so bli 3
smile-1.gif
2 z level 1 licenco

vglavnem ja, itak se seli red power v nove prostore z začetkom julija v bivši obi

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Tin al kaj je...on ima level 1?

Škoda ja, da grejo tja, upam da bo vredno, da bo toliko boljše...in predvsem da dodajo nekaj obvezne CF opreme...rower, airdyne, ipd...

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
Ker nisem vsega bral za nazaj, me zanima kakšne iskušnje imate z LCHF dieto. Je zadnč pisalo, da je tudi angleška kraljica na LCHF hrani
smile-1.gif

Tukaj je malce več napisanega o tem
www.vemkajjem.si/?opt=17&id=4664

Okej, očitno se moramo izogibati OH in sladkorju, me pa zanima kaj potem sploh lahko ješ kot prilogo?

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Raj crknem kot da vsak dan natepavam eno in isto stvar. Tako da ne, meso ni najboljša priloga mesu. Pa sej se ti zagabi vse skupaj, če tako ekstremistično gledaš na prehranjevanje. Svašta.

Aja, imo.

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Okus ,okus, lahko si ga enkrat solim, drugič kisam, tretjič sladkam (aja ne sladkam... se opravičujem) pa bo drug okus. Ampak ni to point.

Una majica? "Keto kult", kaj naj rečem druzga.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Bučke so precej dober odgovor za low-carb prilogo, lahko posebej pečene ali v omaki k mesu. Pa jih nisem prej ravno maral, zdaj so mi pa kar všeč ratale (je pa res, da ljubitelj krompirja tudi nisem nikoli bil).

Žal je na internetu vse preveč keto-maherjev, ki zraven normalni hrani terajo razne čudne dodatke (mnogih pri nam sploh ne dobiš), čeprav gre mirno brez vsega tega, pa še okusa ne kvariš. Še recepte imajo vsi preveč komercialno naravnane, sploh Slovenci, kot da se ne da te diete naredit brez vseh silnih dodatkov, ki nič posebej ne koristijo.

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Raj crknem kot da vsak dan natepavam eno in isto stvar. Tako da ne, meso ni najboljša priloga mesu. Pa sej se ti zagabi vse skupaj, če tako ekstremistično gledaš na prehranjevanje. Svašta.

Aja, imo.
Tega počet pa res ni treba, vsak dan eno in isto, mislim kdo to sploh dela
bonk.gif

Eni res pretiravajo.
Najbolj top je, da si obroke sam kuhaš, vsaj 2 glavna (zaradi težav s časom), dva-tri vmesne dofilaš z maslom. 1 kocka 250g je za 1 teden. Če si v službi ni problema, en dan prej skuhaš in ješ tisto v službi. Kuhana jajca, tuna, zelenjava, to probaš, če hujšaš nadaljuješ, če en iščeš rešitev.
Men je maslo pomagal, da sem od novga leta iz 82kg shujšal na 74-75kg.