Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Žau...treba se odločit, če se hoče zdravje ali ne.
Ko te bo putika usekala ti bo sploh veselje jest to kar priporočaš.... Če bi bilo tole res tako zdravo, bi jaz in še marsikateri kolega kar kipela od zdravja
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Žau...treba se odločit, če se hoče zdravje ali ne.
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Maš folk 12 let na taki prehrani in jim zdravje lahko samo zavidaš.
Zanimivo je, kako je ogromno zdravnikov v slabem zdravstvenem in fizičnem stanju. Kakšne hardcore zdravnice pa so flekaste in rjaste pri 40, znucane kot maratonke, čeprav samo rekreativno tekajo naokoli.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ena študija na to temo:
EFFECT OF CARBOHYDRATE AND FAT IN THE DIET ON URIC ACID EXCRETION
http://www.jbc.org/content/128/1/379.full.pdf
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
Skratka, kruh stran, sladkarije stran, testenine stran, alkohol stran, spit 3 litre vode na dan,
Preveč kruto in neizvedljivo za mesece hujšanja oz. zdravega prehranjevanja za vse življenje.
Ni treba brisat kruh, niti ne testenine, niti ne sladkor, vse se lahko je, toda tega mora bit precej manj.
No ja, kdorkoli je že takole začel, vsi so se po dieti zredil nazaj. Niti enga ne poznam in potem mene sprašujejo, kako si obdržal kilograme.
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
ksz....
včeraj na biciklu po pulzmetru skuril 5k calorij, lih da se privlečem domov. Potem pa ledeni čaj po pol leta, pol litra požerem na dušek.
Kaj to je nagonsko ali mi je res cuker manjkal... ali se mi malo dogaja v glavi...
Okus je bil pa nebeški... ko sem ga na novo "odkril"... včasih sem samo goltal, brez da bi kaj doživel zraven.
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
90km na mtb, 2500m po stravi..... kajstvem mal več kot 4.5h.
Imam pa 88kg....10 manj kot lani. Še 5 gremo dol, se vse vem kako se lotit, samo.....
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Na kmetih imaš najlažji način prehranjevanja.
vstran od korenja, krompirja, kruha, peciva, vina, piva...
Pa dati telesu 2-6 mesecev da se navadi.
Hmmm.