Hujšanje

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Koliko pa si visok? Jaz imam zdaj 86cm pa 82kg, ampak je preveč špeha to, vsaj ene 5cm bi moralo it dol še.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
190cm. Imam enako kot ti razporejeno maščobo. Po rokah in nogah skoraj nič okoli popka pa 2cm. Poleti je prav nerodno, ko je zunaj vroče in mi vse žile ven porine. Sem kot model na kliniki za žilne bolezni, da se šudentje malo na meni učijo.
crazy1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Jaz se letos lotim malce bolj pametno hujšanja, oz definicije, ker do zdaj je vedno bilo tako (2013, 2014), ko sem se lotil drastičnega hujšanja sem vedno zbolel (prehlad, ipd), letos pa še ni bilo frke, tako da verjamem, da sem na pravi poti. Le da bo pomoje trajalo veliko dlje, kot bi drugače
wink-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
No vidiš, tudi tebi manjka dober način prehranjevanja, ki ga boš lahko fural na dolgi rok. Probaj myfitnesspal za kak mesec
wink-1.gif
Jaz sem šel v zadnjih 4 letih samo dol, lepo počasi. Zdaj bom moral celo malenkost več jest, če nebom želel še dodatno shujšat in zgubljat mišice.

Trenutno sem na 71kg/187cm, 60% vode in 12% telesne maščobe. Največ je je ostalo na ledvenem predelu in hrbtu, zato mam obseg pasu 85cm. Še malo pa bo cilj dosežen
smile-1.gif

btw Dober podpis!

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Zakaj misliš, da so težave s načinom prehranjevanja?

V bistvu sem v deficitu samo tiste dni, ko imam bolj zahteven trening, takrat si pomagam s fitday.com, ostale dni pa sploh ne beležim hrane, oz jem pač toliko, kot telo samo hoče
smile-1.gif

Ko bom prišel do točke, ki mi bo všeč (edini trenutni problem je špeh okoli trebuha), bom pa v celoti nehal beležit hrano in vedno jedel samo toliko, kot bo telo zahtevalo, to bo tudi en zanimiv experiment
wink-1.gif
ampak verjamem, da je možno tako furat prehrano.

Glede podpisa...upam da enkrat postane tattoo, seveda v originalu napisan
wink-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Nisem tolko mislo na slab način prehranjevanja kot na očitno prevelik vnos hrane (drastično hujšanje). Jaz vem da je možno jest čisto vse, le da v mejah normale in toliko, kot lahko sproti pokuriš
smile-1.gif

Roke mam jaz tut zaj precej žilaste, pa me to ne moti. Vsi suheci imajo tak in to ni nič nenavadnega. Žile se skrijejo v maščobo in ne v mišice. Včasih ko sem mogo dat kri, so se hebali zraven ker niso hitro našli žile, zdaj pa samo razkuži pa že piči heheh

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Sem se spomnil na lansko leto, ko sem bil na operacijski mizi in čakal na uspavanje in niso takoj našli žile. Sem mislil, da se hecajo in pogledam roko in so vse žile zginile
confused-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Kaj nisi malo napel roke, bi takoj skočle ven, al pa fletno sestro za rit
wink-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
ksz...no sem včeraj za foro počekiral...mam 190cm, teža 95kg, obseg trebuha 92cm. spredaj niti nimam tok gube sem včeraj ugotovil..dvomim če je 2cm(pač na otip..sam ledveni del na hrbtu mi je pa še kar nekaj ostalo očitno od mojih 115kg izpred leta in pol. No ja sej bo, počas, verjetno. V bistvu glede na čas in pot mi čist ok kaže...za vsako ceno pa tudi jaz ne grem drkat vase..dejansko že to da sem to dosegel ob dveh majhnih otrocih (s tem da je žena zelo zelo veliko službeno odsotna) in službi, kar lep dosežek. Se pozna če večerno TV zamenjaš za trening
smile-1.gif
:)

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Čist na hitro. Katerakoli spletna stran, ki ima tak izgled je 100% nateg. Mogoče določen produkt malo pomaga, večinoma pa ne... Pa v 4 tednih izgubit 14 kg je daleč od zdravega in pametnega. Na mesec se lahko zdravo zgubi največ 3-5kg za bmi pod 30.

V tem primeru se gre za kofein, ki je v kavi in dejansko malo pomaga pri porabi kalorij. Kofein se zato uporablja tudi v fat burnerjih, osebno pa bi raje pogledal za dodatki z l-carnitin. Je bolj varen za srce in še katere druge organe.

200+kg osebe pa seveda na začetku diete/hujšanja hitro zgubljajo maso, ampak tak hitra-škodljiva izguba teže je še njihov najmajnši problem v tistem trenutku.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Zna pa bit problem, če ne veš, katera hrana je redilna in predvsem koliko je je preveč. Zato pa priporočam registracijo na to stran:

http://www.myfitnesspal.com/
zmaga.gif

.

Zelo uprabna zadeva
zmaga.gif
je treba kar vnašati zaokroženo

Pa recimo pri Špar Kruhu s semeni... tega not ni....specifikacij ne najdem... najdem žitovega ampak so količine za 100g. Kako za vraga pa naj pojem točno 100g kruha?? Prav hudo točna ta zadeva ne more biti...

se bom še malo poigraval
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.567
9.810
113
40
MB
uporabljaš na telefonu ali internetu? jaz nimam nikjer nobenih težav, hrano zvagaš in enostavno vneseš, z decimalkami ali pa na polne, kakor hočeš.

vseh stvari logično da ni noter, ampak saj recimo koruzni kruh je koruzni kruh, bilo od katere pekarne, čeprav stvari z lidla/hoferja se da pa v 99 % skenirat not
cheer.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Na pcju.... jebemo...morda bi morala biti pika namesto vejice ampak jebiga sedaj sem že vse zaokrožil
crazy1.gif

Naslednji nujni korak je nakup ene kuhinjske tehtnice, da bom vsaj približno vedel koliko česa požrem
tongue-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.567
9.810
113
40
MB
hehehe, to je mene isto motlo na začetku, pika je ja, drugače pa v 99 % uporabljam app na telefonu, tam je še bolj glupo, boš videl
grin1.gif

res je, jaz v bistvu ko si vzamem krožnik da grem jest, pobašem še vago
redface-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Daleč smo prišli
rolleyes-1.gif

Eh danes se mi ne da več s tem zajebavat, ob priliki dalje
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik rawr pravi:
No vidiš, tudi tebi manjka dober način prehranjevanja, ki ga boš lahko fural na dolgi rok. Probaj myfitnesspal za kak mesec
wink-1.gif
Jaz sem šel v zadnjih 4 letih samo dol, lepo počasi. Zdaj bom moral celo malenkost več jest, če nebom želel še dodatno shujšat in zgubljat mišice.

Trenutno sem na 71kg/187cm, 60% vode in 12% telesne maščobe. Največ je je ostalo na ledvenem predelu in hrbtu, zato mam obseg pasu 85cm. Še malo pa bo cilj dosežen
smile-1.gif

btw Dober podpis!

to pa zgledaš shiran pri taki teži na tako višino