Nič tko težave, keto se je pri meni obnesel sanjsko, spucal sem tisti zdravstveni/estetski problem, prebava je bila odlična, problem je bil samo držat se in hrano kuhat v naprej oz. nosit sabo.
To je težko če maš familijo in nemoreš kar tako vstat prej in začet nekaj kuhat/pripravljat. Potem so bile pa poletne žurke z alkotom in polno hrane (sveže baklave, šamrole...) in se nisem več držal keto, ker sem že ozdravil stvari, ki sem želel, potem red oz. motivacija padeta. Sledil je potem eksperiment kako hud je jojoefekt in če višji delež zdravih maščob navkljub kruhu, cukru ipd. zadrži težo, pa ni blo ravno uspešno. Kake 3 mesece ni bilo opaznega dviga teže razen kaka kila + napihnjenost in debelo počutje, ki ga na keto ni, potem so pa kile ob cukru seveda naraščale in večji delež zdravih maščob ne pomaga ob uživanju cukra, ga je treba kar ukinit.
LC oz. keto bom še fural, vendar šele, ko si bom vzel čas in vnaprej splaniral kako želim jest, kaj želim jest, koliko se držat in kako bo to vplivalo na familijo, glede na to da sem jaz kuhar in npr. punca skoraj ne je mesa ipd.