Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Če drugega ne, je epp v linku zavajujoč. V 90 dneh -72kg. Resno?
Ali so tisti osebki zraven slučajno nalepljeni, čeprav so v resnici hujšali recimo 1 leto?
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Shujšati je simpl, manj ješ in se vsak dan teraš pa je. Zredit se to je pa hudič, ker več kot jesti da ti je kar slabo pač ne moreš.
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
a ni bil shredxx prepovedan učasih?
Citat:
Kaj pa T5?
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Shujšati je simpl, manj ješ in se vsak dan teraš pa je. Zredit se to je pa hudič, ker več kot jesti da ti je kar slabo pač ne moreš.
Bi na tole dal kaj denarja?
Prokleto dobro vem, kako tole poteka v obe smeri. In verjemi, da je konkretno težje dati dol, kot pa gor...
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Če drugega ne, je epp v linku zavajujoč. V 90 dneh -72kg. Resno?
Ali so tisti osebki zraven slučajno nalepljeni, čeprav so v resnici hujšali recimo 1 leto?
Ja hujšali smo več, ni bil namen zavajanje da smo shujšali toliko v 90 dneh, 90 dni bo potekala sama preobrazba, smo pa vsi shujšali s pomočjo ShredXXa... še enkrat povem da ni namen zavajanje da smo shujšali v 90 dneh.
konkretno jaz sem na sliki ( - 51kg), sem shujšall v letu in pol. Še link do moje kompletne zgodbe :
http://www.the-nutrition.com/dx3mpr/7/1/Z-glavo-po-postavo---Juretova-preobrazba
Citat:
Umetnost je dat dol s čimmanj izgube mišične mase in pa gor dobit s čimanj mašobnih oblok..
Se matram že skoraj tri leta, pa sem komaj 4 kile gor dobil, s tem da izgubljam maščobe. Še 4 bi bile fajn na isti način, samo gre pa res počasi.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Umetnost je dat dol s čimmanj izgube mišične mase in pa gor dobit s čimanj mašobnih oblok...
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Se matram že skoraj tri leta, pa sem komaj 4 kile gor dobil, s tem da izgubljam maščobe. Še 4 bi bile fajn na isti način, samo gre pa res počasi.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Umetnost je dat dol s čimmanj izgube mišične mase in pa gor dobit s čimanj mašobnih oblok...
Citat:
Kaj pa T5?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Dobro no, ampak tudi brez ShredXXa se da, ne zdaj mislit da je to "magična formula"