Hujšanje

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Meni odpre tako s Cromom, kot tudi z IE. Mogoče ti antivirus blokira.

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Če drugega ne, je epp v linku zavajujoč. V 90 dneh -72kg. Resno?
Ali so tisti osebki zraven slučajno nalepljeni, čeprav so v resnici hujšali recimo 1 leto?

Ja hujšali smo več, ni bil namen zavajanje da smo shujšali toliko v 90 dneh, 90 dni bo potekala sama preobrazba, smo pa vsi shujšali s pomočjo ShredXXa... še enkrat povem da ni namen zavajanje da smo shujšali v 90 dneh.

konkretno jaz sem na sliki ( - 51kg), sem shujšall v letu in pol. Še link do moje kompletne zgodbe :

http://www.the-nutrition.com/dx3mpr/7/1/Z-glavo-po-postavo---Juretova-preobrazba

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Dobro no, ampak tudi brez ShredXXa se da, ne zdaj mislit da je to "magična formula"
wink-1.gif

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Sem prebral njegovo zgodbo in sem mu lajku na njegov rezultat. Tistega ShredXXa sploh nisem registriral v njegovi zgodbi.
wink-1.gif

Jaz imam ravno kontra cilj in to je pridobiti na teži. Shujšati je simpl, manj ješ in se vsak dan teraš pa je
smile-1.gif
. Zredit se to je pa hudič, ker več kot jesti da ti je kar slabo pač ne moreš.
No po letu in pol sem nekako pridobil željenih 7 kg, sedaj še počakam kakšen mesec, da je to ziher in nato peljem familijo na obljubljeno kosilo v mehiško.
cheer.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Shujšati je simpl, manj ješ in se vsak dan teraš pa je
smile-1.gif

Bi na tole dal kaj denarja?
grin1.gif

Prokleto dobro vem, kako tole poteka v obe smeri. In verjemi, da je konkretno težje dati dol, kot pa gor...

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
a ni bil shredxx prepovedan učasih?

Na začetku ne...potem so dali substanco katero je vseboval - geranimin, na doping listo in takrat so dali to sestavino ven. Sem pa takrat porabil dve škatl tiste verzije in zadeva je bila top, sploh se ne more primerjat s tem kateri je sedaj na voljo, oz. drugimi fb-ji na trgu.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Kaj pa T5?
smile-1.gif

Zelo, zelo priljubljena zadeva za kurit maščobo, sicer je pa ilegalna in jo je potrebno iskati na črnem trgu.

Nazadnje urejeno:

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
To ne moreš primerjati med sabo, ker eden je legalen, drugi pa ni. Efedrina legalno ne boš dobil. Drugače je pa še bolj popularen T3, sam to so že steroidi.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Shujšati je simpl, manj ješ in se vsak dan teraš pa je
smile-1.gif

Bi na tole dal kaj denarja?
grin1.gif

Prokleto dobro vem, kako tole poteka v obe smeri. In verjemi, da je konkretno težje dati dol, kot pa gor...

Umetnost je dat dol s čimmanj izgube mišične mase in pa gor dobit s čimanj mašobnih oblok...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Če drugega ne, je epp v linku zavajujoč. V 90 dneh -72kg. Resno?
Ali so tisti osebki zraven slučajno nalepljeni, čeprav so v resnici hujšali recimo 1 leto?

Ja hujšali smo več, ni bil namen zavajanje da smo shujšali toliko v 90 dneh, 90 dni bo potekala sama preobrazba, smo pa vsi shujšali s pomočjo ShredXXa... še enkrat povem da ni namen zavajanje da smo shujšali v 90 dneh.

konkretno jaz sem na sliki ( - 51kg), sem shujšall v letu in pol. Še link do moje kompletne zgodbe :

http://www.the-nutrition.com/dx3mpr/7/1/Z-glavo-po-postavo---Juretova-preobrazba

Respect
zmaga.gif

Samo upam da sedaj ne boš postal prevelik fitnes obsedenec... meni osebno je tek postal monoton, prav tako bicikl... zadnje čase mi najbolj sede hribolazenje... ki pa prav tako kar dobro pomaga pri vzdrževanju teže

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Citat:
Umetnost je dat dol s čimmanj izgube mišične mase in pa gor dobit s čimanj mašobnih oblok..
zmaga.gif

Ob dodatnih sedmih kilah nisem pridobil nič maščobnih oblog. No to je bolj tako na oko, ker nekih meritev nimam.
Se pa spomnim tistih časov, ko smo še hodili služit vojsko. Tja smo prišli zelo različnih postav, suhi, bolj močni....(zelo debelih tam ni bilo, ker so bil pač nesposobni za služenje, enako je veljalo za ekstremno suhe.)
Po štirih mesecih vstajanja ob petih zjutraj ter takoj na jutranji tek, ter aktivnosti čez cel dan ter spanje točno ob desetih zvečer, obroki za vse enako kalorični je zelo izenačil naše postave.
Je bilo še nekaj razlike na kar vpliva tudi genetika ampak v osnovi smo se kar poenotili in to brez vsesorte dodatkov, ki jih sedaj reklamirajo

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Umetnost je dat dol s čimmanj izgube mišične mase in pa gor dobit s čimanj mašobnih oblok...
Se matram že skoraj tri leta, pa sem komaj 4 kile gor dobil, s tem da izgubljam maščobe. Še 4 bi bile fajn na isti način, samo gre pa res počasi.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Ko pride človek enkrat mimo tistih začetniških sprememb telesa, potem je to sila težko, na naravni način.

Tam nekje do 5kg na letni ravni je max, tudi za tiste ki so genetski friki.

Tako da si kar na dobri poti
wink-1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Se matram že skoraj tri leta, pa sem komaj 4 kile gor dobil, s tem da izgubljam maščobe. Še 4 bi bile fajn na isti način, samo gre pa res počasi.

Napiši jedilnik, koliko tehtaš, in kaj ter koliko treniraš.

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Dobro no, ampak tudi brez ShredXXa se da, ne zdaj mislit da je to "magična formula"
wink-1.gif

Se popolnoma strinjam....
mora biti kombinacija vsega... moje mnenje 50% prehrana, 30% trening 20% dodatki ( pa še to v tisti meri - čemur so namenjeni, ni sedaj poanta da boš cele dneve tolkel tablete in šejke, ker nebo nekega pravega učinka
smile-1.gif
)