Huawei IDEOS X5

22. jul 2007
1.400
57
48
To mi je jasno, da operaterji izključijo povratnice. ampak čudno mi je , da napiše pošiljanje ni uspelo(kot da ne bi bilo signala, ne pravilna tel. številka...) sporočilo je pa dostavljeno. Je pa očitno nek problem z vgrajeno sms aplikacijo, ker tudi po 2eh factory resetih, se stvar še občasno ponovi.....

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
a se še komu to dogaja, se nekaj kar naenkrat resetira aplikacija Phone (predvidevam, ker vse ostalo ostane pri miru), naenkrat se vidi, da ni več signala (rdeč križec čez indikator signala) in telefon ponovno zahteva PIN... če seveda imaš telefon v torbi ali nekje, ko ga ne gledaš skoz, si lahko kar nekaj časa nedosegljiv... vem da bi bila ena od rešitev izklop PIN kode, pa vendar,
telefon je bil že 2x na servisu, 1. so menjali matično ploščo, zdaj drugič pa je pisalo samo "popravilo"...

ma kdo kako idejo?

drugače roma tekom tedna spet na servis... majkemu...

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
To se je meni dogajalo, ko sem nekaj šaril po telefonu, ampak sem potem dal na tovarniške nastavitve nazaj in je bilo ok. Potem pa sem menjal rom s custom romom ICS ampak se mi vseeno včasih kar sam resetira. Sicer nimam pina, tak da sem po 1 minuti spet dosegljiv. Najboljše in brez kakršnegakoli problema mi je delal CM7, katerega bom najverjetneje poknil spet gor.

22. jul 2007
1.400
57
48
Ja meni se to dogaja konstantno. Pač telefon se enostavno sam od sebe restira, pa tudi pogosto se dogaja, da enostavno nisem dosegljiv, kljub temu, da je kaže poln signal. Na servisu ni bil in ga tudi ne bo videl
evil.gif

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Ja ne vem kaj misliš? Tisti carski praženec v tvojem podpisu?

Zgornja posta sta: tvoj Kje pa to piše IN moj Kaj to misliš?

Ne razumem, daj razsvetli me...

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Ja, jaz sem odgovoril @WeWatchingYou, kaj imate naloženo gor? No, jaz mam to kar sem napisal...

Mislim, da je dovoj brezveznih postov...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
A se zajbavaš?

- Ali obstaja ICS verzija za ta model? Iz tvojga posta kaže da ja.
- Kje ga potem dobit? Google ne najde nič pametnega.
.
.
.

Al se pa čist narobe razumemo.
17758-icon_confused.gif

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Ja ti pa lahko drugič pametneje formuliraš vprašanje. Če bi imel čas bi šel gledat tvoje poste, če res ne veš, da so te številke oz. črke za FW.
Piše pa seveda v mojem telefonu.

Konec debate!