Huawei IDEOS X5

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Ne, telefon ima notranji spomin 2 GB če se ne motim. Je pa prostor za MicroSD.

frenky666

Pripravnik
23. nov 2009
181
0
16
Novo mesto
Eno vprašanje... če pod Wireless&network settings ->Mobile networks, dam kljukico pri Data enabled, pri Data roaming pa ne... A bo podatke prenašal samo v Tušovem omrežju, ali tudi ko Tuš omrežja ni, pa bo pač telefon preklopil na Mobitel?
Pa koliko bolj baterijo žre, če imaš ves čas Data enabled vklopljen?

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik frenky666 pravi:
Eno vprašanje... če pod Wireless&network settings ->Mobile networks, dam kljukico pri Data enabled, pri Data roaming pa ne... A bo podatke prenašal samo v Tušovem omrežju, ali tudi ko Tuš omrežja ni, pa bo pač telefon preklopil na Mobitel?
Pa koliko bolj baterijo žre, če imaš ves čas Data enabled vklopljen?

100% varovalka - vklopi si blokado date v mobitelovem omrežju in rešen problem BLOKADA DATE V NR

Citat:
Blokada prenosa podatkov v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja

Za večji nadzor nad morebitnimi dodatnimi stroški lahko enostavno blokirate prenos podatkov in s tem tudi prejemanje in pošiljanje MMS sporočil, kadar se nahajate v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja. Tako boste zagotovili, da se bodo storitve, povezane s prenosom podatkov opravljale samo, kadar se boste nahajali v Tušmobilovem lastnem omrežju.
Blokado prenosa podatkov lahko vključite na dva načina:

v telefon vtipkajte *121# in izberite »Zapore storitev« ter sledite navodilom
obiščite wap.tuskabina.si in izberite zavihek Moj Tušmobil, kategorije Moje storitve ter sledite navodilom

V primeru izklopa zapore prenosa podatkov v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja, po zaključenem postopku izklopite in ponovno vklopite vaš mobilni telefon.

Z blokado prenosa podatkov v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja ne boste blokirali prenosa podatkov v tujini. Za blokado prenosa podatkov v tujini obiščite eno od Tušmobilovih prodajnih mest in izpolnite ustrezni obrazec.

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
Muska!

V kakšnem formatu moram imet musko na kompu, da jo prenesem na telefon, da bo delovalo?

Ker imam inštalilar VLC na laptopu imam komade poimenovane "VLC media file (.flac) (.flac)" ko grem pogledat pod lastnosti.

Pa sem si preko USB kabla sejvu na SD kartico (32GB) pač sem odpru mapo MUSKA, ampak mi ne prebere?

Tole bi pa res pomoč, da se ne zafrkavam preveč.

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
ja saj...kako naj pa iz vlc spremenim v MP3?

Pa zaka mam vse v tem čudnem formati? Aaaa :D

edit: najdu!

Nazadnje urejeno:

maky

Pripravnik
18. jul 2008
38
0
6
oj na youtube sem zasledil da se rotira tudi začetni zaslon in ko gre na drugo stran je bilo videti kot da vrti kocko ve mogoče kdo kako se reče tej app

Mare3

Zelenc'
28. jun 2011
27
0
1
Citat:
Uporabnik maky pravi:
oj na youtube sem zasledil da se rotira tudi začetni zaslon in ko gre na drugo stran je bilo videti kot da vrti kocko ve mogoče kdo kako se reče tej app

LauncherPro ali pa ADW.Launcher

Jaz bi pa vprašal kako dosežete maksimalno dobro kakovost slike, ker meni se zdijo slike dokaj slabe ko jih prenesem na računalnik. Na telefonu še nekako zgledajo ok na računalniku je pa kakovost dokaj slaba.

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Kako je pa s temi task kilerji, konkretno Advanced Task Killer? Sem nekje bral, da baje zelo kurijo baterijo. Ali je to res? In če je, kaj bi bila kot alternativa temu programu, da bi si kdaj pa kdaj pobrisal delujoče aplikacije v ozadju? Ali je to sploh potrebno?

Pa še to, kako si spravim na desktop neko stikalo za vklop in izklop prenosa podatkov (mobile)? Je potrebno instalirati dodaten program?

22. jul 2007
1.400
57
48
Katero aplikacijo uporabiti za prenos datotek med telefonom in računalnikom( ne hi suite), oziroma kako dopovedati telefonu,da naj bo usb mass storage tako dolgo vklopljen kot jaz želim, ne pa da ga vmes "miljon krat" izklopi in vklopi, posledica je izguba kopiranja podatkov.....

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
Težava, na pol ure se mi pojavi tole opozorilo.
2011-06-30-06-15-24-977.png

Čeprav je aparat normalne temp.
13.gif

Mare3

Zelenc'
28. jun 2011
27
0
1
Na silo ustavljenje programov ni potrebno ker itak ne tečejo v ozadju, ker jih android samodejno izklopi po določenem času ko programa ne uporabljaš več. Je pa dosti napisanega da Task killerji škodujejo bateriji, tako da kar pusti pri miru to ker ne boš nič dosegel s tem da prisiljeno ugašaš programe.

mihec16

Zelenc'
1. jul 2011
4
0
1
kaj se je ze komu zgodilo da na tusmobilu ne dela internet na nobeni android napravi?
mogoce kdo ve kaj je narobe?