Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
tablico imam Samsunga (Galaxy Tab 10.1), kisem ga dobil za darilo. nastavil sem si ga popolnoma po lastnih zeljah oz, iskal razne appe, ki mi pac to omogocajo. treniutno uporabljam GO Launcher HD in je bomba. tipkovnica mi stock ni ustrezala, sem nasel thumb keyboard in je uporabnost taba se vecja. je pa res, da je bila moja zelja iPad. nekatere stvari ima iPad ze stock vgrajene (thumb keyboard), sfali mu kje drugje (npr. popolna personalizacija).
trenutno me najbolj matra to, da je iPad v smislu uporabnosti za moje delo bolj primeren. obstaja en app, s katerim fotko uvozim, popisem, uredim in posljem. pri Tabu za to isto delo rabim 4! appe. plus, da ima apple pregovorno "fotograski ekran".
ravno zaradi zgoraj omemjenih stvari me je malo strah WP8. in me privlaci Android. imel sem ze Android telefon, in je bil okej. a ne tako okej, kot iOS. in tu sem popolnoma razdvojen, a bi al ne bi.
ce bi bil bolj pri dwnarju, ne bi razmisljal - iPhone 4S, ce ne celo 5. pa par let mir. oz. ce me moj 3GS ne bi zezal, ne bi razmisljal o drugem telefonu.
vem pa, kater telefon bom vzel za mami - Nokia Lumia 800 bo zanjo idealna.