Res misliš, da bi tistih 30 entuziastov pri nas, ki se je pripravljeno skeširati na ravni novega iphona za Nokio WP8 rešitev za vse Nokijine težaveCitat:
Uporabnik Sijan pravi:
Tudi jaz pravim, da je nedopustno in nezaslišano, da so najbolj vroči telefoni ta hip z WP sistemi nedobavljivi v Sloveniji. Prav svinjarija odgovornih, da Lumia 920 ne bo pred januarjem....
In tako bi Nokia rada splavala z rdečih številk.... sicer je podobno stanje o nedobavljivosti tudi drugje po EU in ZDA.
Pa kje jih najdeš no.Citat:
poleg tega je meni osebno Windows sistem v vseh pogledih boljši.
Če še nisi uporabljal ne govori na pamet. To je problem forumov, ker vsi samo na pamet, brez dejstev.Citat:
Uporabnik Alex pravi:
Pa kje jih najdeš no.
Npr. ena zadeva ki sem jo opazil v tem videu. Kako hitreje prideš do aplikacije v WP8, ki se začne z npr. T? Moj S2 ima ob strani črke in ob pritisku sem takoj na aplikacijah, ki se začnejo na T. Kako pa to deluje na WP8?
Citat:
Res misliš, da bi tistih 30 entuziastov pri nas, ki se je pripravljeno skeširati na ravni novega iphona za Nokio WP8 rešitev za vse Nokijine težave ?
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Nokia kot kaže v 2 tednih prodala 2.5 milijona Lumij 920, kar je rekord Nokie v zadnjih letih.
http://www.gsmarena.com/the_lumia_920_may_have_reached_25m_orders_worldwide-news-5117.php
"The report also says the Lumia 920 and 820 have been sold out in the United States, Germany, Australia and elsewhere, which goes in check with previous reports of the Lumia 920 being sold out in the US."
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Evo darjan.....če pa kitajc lohk drži Lumio na kepo naslonjeno pol pa da jo ti neb!
Jaz bom tud 920 vzel, ko bo pod 500€ za dobit in kaka huda mat barva. HTC 8X je super, sam gumb na vrhu bi mene zgleda spravil ob živce.