Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Citat:
Uporabnik Keki pravi:
Pri mobitelu imajo v decembru najavljenega HTC WP 8S in, če navigacija laufa "out of the box", brez kakršnih koli zajebancij, se zna zgodit, da bo to moj naslednji telefon....
Kaj pa glede cene. Vsaj približno?
Decembra punci poteče pogodba (itak paket).....upam, da bo cena okoli 200, raje manj evrov.
Zagotovo bližje 300 eur, kot 200.Vsaj glede na trenutne cene. Nekako višji srednji razred je pri mobitelu s subvencijo ocenjen na 300/350 eur.
Citat:
Uporabnik makomako pravi:
215€ splošna akcija
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Citat:
Uporabnik Keki pravi:
Pri mobitelu imajo v decembru najavljenega HTC WP 8S in, če navigacija laufa "out of the box", brez kakršnih koli zajebancij, se zna zgodit, da bo to moj naslednji telefon....
Kaj pa glede cene. Vsaj približno?
Decembra punci poteče pogodba (itak paket).....upam, da bo cena okoli 200, raje manj evrov.
Zagotovo bližje 300 eur, kot 200.Vsaj glede na trenutne cene. Nekako višji srednji razred je pri mobitelu s subvencijo ocenjen na 300/350 eur.
No to pa upam, da ne bo res. Navsezadnje je cena na amazon.de med 280 in 292 €. Cene kot sem gledal pa se začnejo tudi že pri 260€.
Tako, da s podaljšanjem pogodbe, mogoče kak drug paket namesto itak.....saj vem...bomo videli, tako, da upam da se motiš. LP
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
8S ne X, bi lahko bil pod 300 eur (morda 250-280), saj je to trenutno od razpoložljivih WP8 najcenejši na trgu.
Me pa bolj zanima, če se bodo trgovci kaj potrudil in pripeljal Nokie kaj kmalu v Slo... vsaj 920?
Citat:
Mobilniki z operacijskim sistemom Windows Phone 8 so marsikje že na voljo. A tudi tokrat kot kaže drži tista, da so prvi uporabniki nekega izdelka vedno tudi poskusni zajčki. Prva poročila na forumih kažejo, da imajo uporabniki HTC-jevega telefona 8X težave z nepričakovanim samodejnim izklapljanjem in vnovičnim zaganjanjem mobilnika. Enako poročajo tudi na portalu The Verge, kjer se jim je telefon med testom večkrat izklopil in nato znova zagnal.
O podobnih težavah poročajo tudi prvi uporabniki Nokiinega mobilnika Lumia 920. Tudi tukaj prihaja do nepričakovanih samodjenih izklopov in vnovičnih zagonov, poleg tega pa se nekateri lastniki Lumij 920 pritožujejo tudi nad "zmrzovanjem" telefona ter hitrim praznjenjem baterije.
Nasvet, da nikoli ni dobro kupiti izdelka takoj, ko pride na prodajne police, je še kako na mestu.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Torej slika je na lumnii top, zvok pa bolj švoh?