HTC Touch HD

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Sam uporabljam Touch HD kak teden in zaenkrat lahko rečem le
cheer.gif

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
@vizzzi a lahko pogledaš pls, (ali kdo drug), če še seveda imaš original rom, če nisi slučajno že katerega drugega nalagal, kaj se ti izpiše, če držiš tipko za znižanje zvoka in gumb za vklop. Predvsem verzija SPLa
Namreč rad bi vzpostavil, fabriško stanje aparata.

In bi prosu koga, če ima kakšna navodila, kako vzpostavit osnovno stanje aparata, da se bodo lahko nalagali samo original romi gor, ker jst sem ga enkrat hard splal, ter usplal in zdaj ne gre več naložit original roma gor, brez da ga prej ne usplaš.

Nazadnje urejeno:

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Po tvojih navodilih, če držim tipko za zmanjšanje glasnosti in gumb za vklop se ne zgodi nič.

Drgač mam pa še original rom naložen.

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Ups, pozabil sem ti povedat, da more bit telefon izkloplen.
Potem pa stisneš tipko za zmanjšanje jakosti zvoka in tipko za vklop.
Pojavu se ti bo tribarvni display z enimi številkami na vrhu (bootloader screen) ne se ustrašit, samo, da boš prišel potem ven iz tega screena moreš vzet ven baterijo za 3 sekunde.
Pa če lahko pogledaš v nastavitvah telefona, kateri rom in radio rom imaš naložen pls: device>about

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
No zdej mi je uspelo.

SPL-1.14.000

ROM: 1.14.401.3 (22273) WWE
ROM date: 10.24.08
Radio version: 1.09.25.14

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Citat:
Uporabnik vizzzi pravi:
No zdej mi je uspelo.

SPL-1.14.000

ROM: 1.14.401.3 (22273) WWE
ROM date: 10.24.08
Radio version: 1.09.25.14

Aha vidim da imaš še čisto prvega ja, ok hvala ti.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Evo, jaz sem si včeraj naložil Dutty's V3.6 XT Final in zadeva lepo funkcionira. Moti me edino ena stvar; ko pritisnem na start, se mi odprejo programi namesto start meni.
Izgleda pa takole (slika zgoraj desno):

Torej, kako nastavit, pa bi se mi ob kliku na start odprl start meni, namesto tega okna?
Problem je v tem, da potem niti ne pridem do starega izgleda programov, ker je bilo lepo urejeno vse skupaj (igre so bile lepo skupaj v svojem folderju...).

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:
Evo, jaz sem si včeraj naložil Dutty's V3.6 XT Final in zadeva lepo funkcionira. Moti me edino ena stvar; ko pritisnem na start, se mi odprejo programi namesto start meni.
Torej, kako nastavit, pa bi se mi ob kliku na start odprl start meni, namesto tega okna?
Problem je v tem, da potem niti ne pridem do starega izgleda programov, ker je bilo lepo urejeno vse skupaj (igre so bile lepo skupaj v svojem folderju...).
Seveda ne prideš... so je WM6.5, kjer so spremenili nekaj zadev glede UI... in ena izmed teh je nov start meni, ki zgleda tako kot na tvoji sliki... pač bolj "touch friendly".

poga

Zelenc'
18. avg 2007
15
0
1
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:
Seveda ne prideš... so je WM6.5, kjer so spremenili nekaj zadev glede UI... in ena izmed teh je nov start meni, ki zgleda tako kot na tvoji sliki... pač bolj "touch friendly".

Nope, tole ne drzi. Dutty-ev V3.6XT temelji na WM 6.1 ROMu. Novi start meni je samo nova funkcionalnost HTCja.

ishtar007: probaj uporabiti prilozeni cab. nisem pa 100%, da bo deloval...

lp,
PoGa

Priponke

• 676077-ClasicStartMenuandProgramsTab.cab
    47,3 KB · Ogledi: 250

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
poga, hvala za link. Zadeva lepo funkcionira ponovno s klasičnim start menijem, ki se mi precej bolj dopade.
smile-1.gif

Zaenkrat pa je tale Dutty-ev rom res super. Sicer ga bom šele tekom tedna resno potestiral, vendar zaenkrat kaže precej izboljšano vzdržljivost baterije v primerjavi z originalnim starim romom (1.14), ki sem ga imel naloženega od nakupa.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
No, sedaj sem naletel še na eno težavo. Zvonjenje je sedaj precej tišje, kot je bilo s starim ROMom. Torej, ko nastavim melodijo za zvonjenje mi dela z normalno glasnostjo, ko pa me potem nekdo kliče, pa je zadeva precej tišja (s starim ROMom je ta melodija deloval precej glasneje).
Kakšna ideja?

poga

Zelenc'
18. avg 2007
15
0
1
Pocakaj na Dutty XT 3.7, kjer je to popravljeno... ROM bo online bo danes zvecer.

lp,
PoGa

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Ni mi jasno, kako se vam da skoz nalagat nove ROM-e. S tem izgubiš vse nastavitve, vsi programi se ti zbrišejo itd... in imaš kar nekaj dela, da vse zrihtaš tako kot je treba.
Jaz sem naložu originalnega iz HTC-jeve strani. Določene pomanjkljivosti so s tem ROMom popravljene zato sem zaenkrat zadovoljen in en mislim nalagat novega.
Sem pa porabu kar nekaj časa, da sem potem spet vse stvari nazaj poinštaliral.

Še to, kako se imenuje programček, ki ti omogoča samodejno rotiranje zaslona tudi v programih, ki drugače tega ne omogočajo?

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
tocno o tem sem tudi jz razmisljal.. kako se vam da.
sem jaz prav tako tudi nalozil uradnega in mi je prav tako zamorilo sceno ko sem moral ponovno nastavljat vse.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
a je sploh kaj razlike med original verzijo roma, ki jo dobiš ob nakupu aparata in to dutty verzijo roma 3,7?

je res hitrejši tale rom? in poleg tega, da je hitrejši (če sploh je) kje se vidijo še kake spremembe?

hvala in lp