HTC Touch HD

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
aha ok, hvala sem si ga že namestil
smile-1.gif

ga morem samo še nastavit

hvala ti full

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Oli oli:) imam vprašanje, včasih se mi naredi, da se mi zaslon telefona noče čist izklopiti, osvetlitev se zmanjša, da bi se pa dokončno izklopil pa ne. potem ga ugasnem ali pa znova nastavim, da se mi ekran po določenih minutah ugasne in potem dela. Podobno se naredi pri budilki, včasih se pokaže okenček ob zvonenju, kjer lahko izberem dismis včasih pa ne isto je pri smsu, včasih se pokaže okenčk za prejet sms včasih ne. Vse to pač popravim z izklopom telefona ali ponovno nastavitvijo teh funkcij ( res pa je da imam telefon 24 ur na dan prižgan). Zanima me ali naj uveljavljam garancijo in da mi zamenjajo SW ali mislite da bo isto. Vsaj kolikor sem jaz podučen naj bi bil za te bug-e kriv SW in baje,da potem dobro dela.
še to me zanima, kam shranite mp3 komad, da ga lahko uporabite za budilko, za sms, za zvonenje za vse vem, za budilko mi pa ni uspelo pogruntati;)

sskavt

Pripravnik
5. jan 2009
43
0
6
Manila == TouchFlo 3D, in za to manilo ki jo vidiš na slikicah od linkov rabiš novejšo verzijo V3 kot je na stack romu. To verzijo vsebuje kakor vem Dutyev ROM. Zankrat še ne obstaja verzija za stock rom.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
fanta hvala vama za odgovore, sem mal gledal za najnovejšo verzijo, pa me popravita če se motim je to to:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=502157

še nikoli nism delal takih stvari, tiste programe pa navigacijo sem že naložil, samo da bi se pa z romam igral pa še ne, mi lahko poveste, če zajebem stvar sm po domače povedan v p...., ima kdo kakšen link kjer bi bil postopek, kako se nadgradi in seveda me najbolj zanima če je to kakšna znanost al ne bi smel imeti problemov.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
da. vtipkal in je slo gladko v prvem poizkusu.
sem pa tudi jaz bral na xda, da naj bi bilo samo za aparate, kupljene v redni prodaji.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Na xda je link do rapidshare downloda in tudi serijske, ki jih lahko uporabite za download iz htc strani. Tudi changelog je objavljen.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
baje naj bi bila izboljsana, vendar sebe ne stejem med tako zahtevne uporabnike, da bi me "neodzivnost" motila. mi je ze serijski rom ustrezal. ce pa tebe kaj moti pa upgradaj, skodit ne more.
mene najbolj moti gps lag, ki naj bi bil odpravljen, pa je pri meni se vedno ista pesem..

sskavt

Pripravnik
5. jan 2009
43
0
6
Mene pa zanima kako je s slovenskimi dodatki (tipkovnica s slovensko podporo, jezik,...) ali je to vključeno v ta rom ali je potrebno nest na uradni servis da dajo rom gor.

denzel22

Zelenc'
2. mar 2009
17
0
1
hello

jaz bi imel vprašanje glede tega programčka oz skina, ki ti spremeni sms-e v take oblačke, kot ima iphone.

Tole sem našel tukaj: XDA
vendar ne znam kaj morem pobrat dol (kateri fajl ) in kam ga morem skopirat?

Help
hvala

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
kaksnih res drasticnih sprememb res ne, le google earth je vkljucen:)

Je res vkljucen Google earth ali le google maps ?

Se da google earth dobiti tudi samostojno instalacijo ?

Tnx & LP