HTC Touch HD

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Sem že dolgo registriran na tej strani in jo tudi kar redno obiskujem. Vseeno sem upal na kakšno priporočilo...

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Glej z ROMi je tako....ni najbokjšega...nekdo ima rad hitrost, nekdo estetiko ipd...pač čist po tvojem okusu...
pomojem z Duttyjem nimaš kaj falit...je že za Diamonda zelo dobre rome pisal

andrejv

Zelenc'
24. mar 2009
2
0
1
HTC touch HD se mi noče povezati na nezavarovano wi-fi omrežje. Omrežje je odprto in tudi nima MAC filteringa nastavljenega. Telefon omrežje zazna, a se nanj nikakor noče prijavit.
Ali mogoče kdo ve, kaj je narobe? Mogoče kaj z nastavitvami?

Pa še to: Si je kdo nastavil mail račun na GMAIL? Se da to narediti sploh?

Hvala za pomoč.
Andrej

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
gmail se nastavi isto kot vsak drug račun. Uporabiš imap in to je to. Mislim, da moraš v gmailu prej omogočit imap dostop. Meni laufa že dolgo časa tko.

Preveri, če nimaš izključen dhcp in da v pdaju nisi nastavil statičnega ipja.

andrejv

Zelenc'
24. mar 2009
2
0
1
Za gmail sm se že spomnal sam (pozabo na možnost IMAP).
DHCP mam Enablan že skoz (mam 2 čarunalnik prikloplena gor katerima se vedno dodeli enak IP).
Na telefonu mam pa vse adapterje za internet nastavljeno na USE server-assigned IP address.

In se noče in noče povezat
frown-1.gif

Ko se povezuje, napiše connecting...pol pa sam spet available in interneta ni
frown-1.gif

Ma še kdo kako idejo?
Hvala za pomoč.

sskavt

Pripravnik
5. jan 2009
43
0
6
Daj preveri kako imaš naštimane performance za wi-fi, jaz sem moral naštimati na best performance, da zadeva dela.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Živ

jz mam pa eno vprašanje...pri svojem htcju hd sem opazil, da mi na trenutke zmrzne za 5 sekund, pol pa dela naprej.
včasih mi dela zelo počasi (ni nobenih programom v ozadju). imam inštaliranih nekje 5 programov, 8gb kartica je zasedena nekje 2gb....tako da mislim da ga nekaj moti.

kaj mi svetujete? poskusil sem inštalirat tisti program, ram cleaner da bi mi sprostil ram spormin pa mi ne želi inštalirat. mi javi neko napako. sem pustil stat ta program.

resno razmišljam, da bi si dal kak nov rom dol..se pa bojim glede garancije
frown-1.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
vseeno kaj izberes. to izberes samo server, iz kje bos potegnil fix. je pa ta fix meni odpravil tocno to napako, o kateri govoris.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
sem si inštaliral vse 4 popravke, vendar ni neke razlike pri delovanju
smile-1.gif

morda sem celo opazil, da ko stisnem start potrebuje 3 sekunde da se mi prikaže vrstica start.

bed

očitno bom res potreboval kak nov ROM ki je LITE varjanta....ki naj bi delala hitro...

hvala in lp

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Hehe...če ga polniš vsak drugi dan, potem je to odlično. Meni tako zdrži samo brez push-maila. Drugače mora čez noč na polnilc.

denzel22

Zelenc'
2. mar 2009
17
0
1
upam, da bodo naredili močejšo baterijo vsaj 1900mah da bo vsaj 2 do 3 dni zdržala..

to preveč kuri
frown-1.gif

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Kako dolgo pa ti zdrži, če imaš 2-3 kratke klice na dan? To, da si par ur dnevno na internetu že razumem, da skuri hitro baterijo.