HTC Touch HD

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Saj lahko kupiš dosti bolj zmogljivo baterijo, vendar je telefon potem debelejši za ene 5 mm če ne več, dobi grbo hehe.
Drugače pa ni za tako veliko porabo kriv samo display oz sploh ne, predvsem wifi kuri kot tanker, če imaš nastavljeno na best performance.
Pa če rabte gsm omrežje izključno samo za pogovore in ne za dato, potem je pametno nastavit samo gsm band in bo tudi manj kuril, kot pa če je skozi na 3g omrežju.

@sylver Kar naloži si nov rom recimo duttyjev 2.3 in ti bo delal expresno hitro, ni treba nobenih lite variant iskat, očitno se ti je že zafilal počasi, ravno tako kot windowsi čez čas na pcju tudi začnejo počasneje delovat, tako da recimo enkrat na mesec daš nov rom gor in si na konju.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
brainstorm - dej mi povej, kako naj naredim da ne izgubim garancije?

baje z nekim back upom? al kako
smile-1.gif

ker bi menjal tale nov rom od duttyja

hvala ti

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
meni zdrzi baterija v povprecju 3 dni. seveda pa wlan, bt in podobno vklopim le po potrebi, ker drugace jasno da gre v enem dnevu. prav tako imam nastavljeno samo na gsm omrezje. kar se mene tice sem pozitivno presenecen nad baterijo, saj nisem pricakoval, da bo tako dolgo zdrzala..

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
a je tukaj fora, koliko časa si prvič polnil baterijo?

nameraval sem jo polnit 16 ur, pol sem se pozanimal, da te nove baterije ni potrebno polniti toliko časa.

dovolj je 4 ure. toliko sem tudi polnil.

pa vi?

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Baterijo polnis dokler ni polna, tako prvic kot vsakic naslednjic. Jaz samo pazim, da je baterija bolj pri koncu, ko ga dam filat, nekje na 10 in manj procentov. Pa kot je ze en omenil, vse ostalo na OFF in vkljucis ko pac rabis. Wifi nastavis na tisto moc, ki jo potrebujes. Ce hoces nekaj velikega downlodat, pac prestavis na max performance in das potem nazaj. Meni za surfanje zadostuje ze GSM omrezje na 120kbs.
Če nimam push maila in nekje 5 klicev na dan in veliko surfanja in ostalih stvari, zdrži dva do tri dni. Ponoči izklopim GSM, tko da se takrat špara.

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
@sylver Uf sorry sam ti ne vem rečt, ker jst sploh nisem nobenga buckupa delu, sem bil prelen
wink-1.gif
, samo sem hard splu, pač to narediš enkrat, potem pa samo nalagaš nove rome gor kdaj ti paše, tok da ti bo moral na žalost eden drug to obrazložit, ni pa nobena znanost..

Nazadnje urejeno:

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
ne gre mi inštalirat novega roma

pobral sem dol tega dutty 2.3 in mi javi tole, kljub temu, da sem probal že vse 3 varjante povezovanja z pcjem
620513-Breznaslova.jpg

Priponke

• 620513-Breznaslova.jpg
    620513-Breznaslova.jpg
    23,3 KB · Ogledi: 196

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
jaz na pcju nimam nič inštaliranega od tega telefona

ker tisti cd ki sem ga dobil mi ne dela

se morda lahko kje z nea pobere program aktivsync novejši

hvala

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Nočem težit, ampak sylver, dej si prvo podrobno preberi wiki strani, ker imam občutek, da ti ni čisto vse jasno. Flešanje roma sicer sedaj ni več nobena umetnost, vendar vseeno se prej dobro teoretično izobraži, da ne bodo potem kakšne težave. Na xda so vsi ti problemi že velikokrat bi napisani in, če greš malo čez njih se boš naučil še marsikaj drugega.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Bom kar tukaj vprašal. Torej :

Kako komadu dodat sliko albuma ?
Hotel sem si v mapo music naložit nekaj komadov, zraven pa sem hotel dodati slike, ki bi mi jih pokazalo v Music meniju.
Naredil sem isto, kot sta tisti dve originalni ... naredil mapo v njo dal komad in slikco 200x200, ampak mi slikce ne pokaže. Kako to naredit ?

Hvala vnaprej.
confused-1.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
ok jaz imam še eno vprašanje...tiste tipke ob strani telefona (na levi) ki naj bi služile povišanju in znižanju glastvnosti a komu delajo?

namreč ko poslušam radio in pritisnem gor da bi zvišal glastnost se nič ne zgodi....

ko odprem mp3 player pa mi delujeta tipki...

ko odprem spb tv in gledam npr en tv program mi ravno tako delujeta tipki.

v stanju pripravljenosti telefona je pa takole: ko pritisnem tipko za gor ali dol se mi na ekrančku pojavita dva sklopa črtic, en označuje glastnost zvonenja, drugi pa glastnost tonov telefona..

torej ne delujeta glih tako kot bi morale ali se motim? so kake dodatne nastavitve za ti 2 tipki?
res da imam veliko programom gor inštaliranih, vendar mislim, da to ne bi smelo biti problem?

hvala in lp

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Tipki ti delujeta tako, kot je treba. To je pametni telefon in vsak program lahko prevzame nadzor nad tipkam. To pomeni, da pač program za radijo ne izkorišča teh tipk, program za mp3-je jih pa. Malo poglej v nastavitvah od programa za radijo, če ima možnost nastavitve tipk...

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
zanimivo je, da mi je pri radiu na začetku delovalo to...torej ti 2 tipki sedaj pa ne več
smile-1.gif

in če je res tako kot praviš, kako naj pri radiu poveč glastnost če ne morem s pomočjo teh 2h tipk?

hvala

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Obstaja še možnost, da je prej pri radiju spreminjalo glasnost preko sistemskega volume-a. Potem si pa naložil nek program, ki je spremenil sistemske nastavitve? Malo pogooglaj pa boš mogoče našel rešitev.

PS: Podatek, da ti je prej delalo, sedaj pa ne več bi pasal že v prvi post
wink-1.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Morda veš, kako lahko sedaj nastavim, da mi sedaj volume deluje ponovno preko sistemskega volum.na? Sem iskal malo pod settings pa nč našu
uf-1.gif
raje pustim tako da še kej ne "pokvarim".

Namreč rad bi obdržal vse programe, ki jih imam nameščene, hkrati pa bi rad uporabljal radio z možnostjo reguliranja glastnosti :D

Lp