HTC Diamond

magnum

Pripravnik
31. avg 2007
230
3
18
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Ja prehod iz navadnega telefona je sigurno vprašljiv, ker WM naprave so manj odzivne, precej je bugov in resetirati jih je treba tako pogosto kot WIN95.

Lp.

WM naprave NISO za povprečnega uporabnika, ki ima rad out-of-the-box gadgete. Če slednji kupi WM telefon, lahko to primerjam z gospodom, ki si kupi Hummerja za po mestu, potem pa benti, da nonstop tanka in da ga nima kje parkirati ...
Ko posvetiš kakšnih 50ur brskanju po spletu, nalaganju novih radio in os rom-ov, dodatnih programov in nasploh tweakanju, imaš v rokah odlično orodje, ki ga ne zamenjaš za noben neWM aparat.

Mojega Tytna (po 18 mesecih uporabe) resetiram kvečjemu dvakrat mesečno, baterijo pa polnim vsak drugi dan.

Pa vse to smo enkrat že predebatirali ...

Vse dobro in srečno!

jZ

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Saj to je to. Jaz sem si N95 tako prilagodil, da nocem menjati aparata. Vse je tako, kot hocem.. In tudi navajen sem tocno kje je kaj, si jo mize nastavim..

Pri WM bo potrebno pa en kup ucenja, pa nekajkrat kaj zaj.. da se kaj naucis, ipd
grin1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.442
6.957
113
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
"Ne samo A-GPS".

A-GPS je softwareska nadgradnja GPS-a. Brez vgrajenega GPS čipa telefon ne more pridobivati podatkov preko GPS sistema, tako je da je A-GPS lahko samo prednost, ne pa pomanjkljivost.

saj ne vem točno kako to gre. nisem se nekaj poglabljala, samo enkrat sem nekaj zasledila, da a-gps deluje na podlagi omrežja mobilnega operaterja - ne vem točno, mogoče kaj v smislu celic in pri tem koristih prenos podatkov. navaden gps pa se samo na satelite poveže ali kaj in ni nobenega prenosa podatkov. a narobe jaz to vem?
kar se pa specifikacij tiče, sem pa dojela tako, kot da xperia nudi le a-gps varianto, rafael pa oboje.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Oba telefona imata vgrajen navaden GPS čip, ki se poveže s sateliti. Fora A-GPSa (Assisted GPS) je v tem, da telefon preko mobilnega omrežja dobi grobe informacije o trenutnem položaju satelitov, tako da jih hitreje najde in dobi fix. A-GPS lahko vključiš ali izključiš, v obeh primerih bo GPS deloval, le iskanje satelitov bo nekoliko daljše.

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Primerjava X1 in Diamond:
Size
Dimensions 102 x 51 x 11.5 mm
Weight 110 g

vs.

Size Dimensions 110.5 x 52.6 x 17 mm
Weight 158 g

Eno je velka cigla eno ma malo manjša
smile-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
X1 ne moreš primerjat z Diamondom, ker slednji nima tipkovnice, lahko ga pa primerjaš s Touch Pro (Raphael):

X1:
Dimensions 110.5 x 52.6 x 17 mm
Weight 158 g

Touch Pro:
Dimensions 102 x 51 x 18.1 mm
Weight 165 g

Dve cigli.
grin1.gif

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Za prašičke da bodo lohka hišico gradili
smile-1.gif

Kakšen info kdaj bo na voljo pri naših operaterjih?

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Ve kdo kdaj bo Diamond v prodaji v Sloveniji in če ga bo imel tudi mobitel v ponudbi ?

dbest

Pripravnik
24. sep 2007
254
0
16
Citat:

Mojega Tytna (po 18 mesecih uporabe) resetiram kvečjemu dvakrat mesečno, baterijo pa polnim vsak drugi dan.

No jaz sem pa svojega vsake tri dni kalibriral ker je šla kalibracija v franže vedno kadar sem ga najbolj rabil. In mi je počil film, kupil sem E51 in imam tytna dovolj - gre v prodajo.

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
Za vse ki bi radi videli HPC Diamonda.. Pa nisem nič povezan s podjetjem CHS d.o.o.

Obveščamo vas, da bo v petek, 20.06.2008 od 9.00 do 16.00 ure v podjetju CHS d.o.o. na Brnčičevi 41a, v učilnici, potekal dan odprtih vrat za prodajni program HTC in iGO. Ogledali in preizkusili boste lahko vse aktualne aparate znanega proizvajalca HTC.

Poleg omenjenih aparatov bo možen tudi preizkus navigacijskega programa iGO 8. Program nudi slovenski uporabniški vmesnik in slovensko glasovno navigacijo.

Poleg omenjenih aparatov bo na ogled postavljen tudi HTC Diamond.
Dan odprtih vrat je namenjen našim partnerjem in vsem končnim kupcem.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Ne bom nič sosedov spraševal. Jutri ga dobim v roke.
smile-1.gif

Ogo

Nazadnje urejeno:

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
Seveda pričakujemo tudi en mini review, ko se boš malo spoznal z igračo.
wink-1.gif

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
Sam sem imel Diamonda cas preizkusati od vceraj. Pred tem sem imel od novega leta v uporabi Touch Cruisa. Lahko recem, da pri Diamondu stvari tecejo bolj gladko in hitreje, kljub novejsim WM, pa ze pri Cruiseu je bila hitrost zadovoljiva. Vidi se, da je TouchFlo bolj graficno zahteven, zato vsake toliko malo posteka. Glavna razlika je pri predvajanju videa, ki je vidno izboljsan v primerjavi z Cruisom, se vedno pa se mi zdi, da je ogromno rezerve pri fotoaparatu oz. kameri, ki je se vedno porazna, ce svetloba ni prava. Sicer je veliko bolj dimezijsko prijazen kot Cruise, je pa res da se prstni odtisi poznajo dobesedno povsod. All in all se mi zdi super stvar, tako da kdor isce zmogljiv WM telefon je to to, ce seveda ne potrebuje fizicne tipkovnice.

Lp. TheCjen