HTC Diamond

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
"HTC Diamond"
13.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Evo, Pakul in Vajper. Omnia bo pri meni kak teden. Lahko prideta na Vojkovo na kofe in prešlatata jajca.
smile-1.gif

Evo se strinjam s tabo. Tale Omnia ni ravno to kar je videti po fotkah oz. za prebrati na netu. Že v prvih sekundah da klikneš na start te vse mine ampak ok lahko vzamemo malce v zakup, da ni final verzija vendar vseeno, mene ne potegne. Bo treba še Touch Pro preizkusit, drugač bo treba kar po starega dobrega Tytna2
grin1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Drek pol.. Diamant je guzast, pa WM je v dolocenih primerih, se vedno, kot win3.11, omnia je pa nasplosno uzas..

Fajn.. Zgleda bo treba "noviteto" N96 ubost
grin1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Stvar okusa, meni oblikovno ni absolutno nic posebnega.. prej obratno, trikotniki na hrbtni strani so mi major turn off, visokosvetlece lakiranje pa tudi.. Ze pri N95 mi gre nonstop brisanje kromiranih knofov posteno na k...

Potem so pa se fantje iz izkusenj povedali, da je zadeva pocasna, da je razen standby UI-ja ostalo, kot na ostalih win mobilnikih mi je pa sploh brezveze..

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Meni pa se Diamond zdi še vedno veliko bolj odziven od recimo Touch Cruisea. Mogoče samo jaz nisem tako občutljiv na odzivnost, ker me niti ne moti. Sem pa pričakoval boljši touchscreen, kaj je res tako težko skopirat iphoneovega?

Skratka ta teden sem diamonda preiskušal in bom počakal še na Omnio preden se dokončno odločim katerega kupiti.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
Odzivnost je zelo odvisno tudi od ROMa. Jaz imam na Touch Dualu en custom ROM in zdeva leti 10x hitreje od originala.

shaq32

Pripravnik
5. maj 2008
79
5
8
jaz mam pa eno vprašanje, če mi mogoče lahko kdo pomaga...
torej, če nabavim tegale diamonda na primer v Nemčiji, brez naročnine, ima verjetno naložen WM v nemškem jeziku?
lahko to potem kako preštimam na angleškega? posodobitev roma? če je, kateri je potem ok?

hvala za info!
zmaga.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Si prej kaj slatal tajtna dvojko? Kako je brzinsko med obema? Sem na dvojki in precej solidna cena na m@ me mika za zamenjavo. Jeba bo pogresanje tipkovnice, je to solidno reseno? Na iphonu nisem imel vecjih tezav, je iphone kar "vedel" kaj sem stisnil.
smile-1.gif
Alternativno bi morda cakal na iphone, ki je simpatico ampak mu fali (vsaj staremu) par zadev (fully operating bt).