Hrvaški turizem...

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.538
1.241
113
....je v krizi? poročajo na 24kur

a je kaj na tem? ali samo jokcajo po nepotrebnem..
so res predragi? ali pa je slovenska kampanja: "Hrvatom na morje letos NE!" začela rodit sadove?
evil.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Glede na to da bi naj 90 % tisti ki bodo letovali, letovali na hrvaškem, je ta NE nekako takšen kot NE za slovensko nogometno prvenstvo minuli vikend
grin1.gif

Dragi so, pa si folk nosi hrano poleg. Zaj edino kak bo z italijani.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Pa to je po moje že 6-ta enaka tema v enem mesecu.
bonk.gif

Jebeš hrvate!

Glavno da bodo imeli čez 1 teden mrzlo pivo.
nahrung002.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.538
1.241
113
ma kaka šesta tema? :S
nikjer nisem nobene našel.....

no ja, sicer pa Hrvati tudi od mene letos ne dobijo €
so druge lepše in predvsem cenejše destinacije tudi
smile-1.gif

seXes

Pripravnik
14. dec 2007
57
0
6
Jaz pravim, da smo za njihove visoke cene hrane v trgovinah in gostilnah krivi mi Slovenci! Uvedli smo namreč vinjete...

Aja, pa Janez Janša je itak prvi krivec za vse to skupaj....

/off sarkazem

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.784
5.933
113
Samo je pa res nekaj resnice v tem. Dvignili so cene, pa čeprav ne drastično. Samo so zgleda presegli mejo, za katero je turisti pripravljen plačat. V Dalmaciji sem bil v nekaj lokalih, pizzerijah, pa vsepovsod prazno. Da ne govorim o restavracijah z morsko hrano. Kjer lani nisem mogel dobiti prostega mesta, sem letos bil skoraj sam v lokalu.

Enako se je letos zgodilo z Črno Goro. Pred tremi leti se je tam jedlo za đabe. Res poceni in sem z 1000 euri prišel zkozi za 10 dni z nočitvami vred, za dve osebi pa so ble požrtije take da sem se zredil v tistih dneh za 5kg. Letos ko so pa podvojili cene, so plaže četrtino bolj prazne, lokali pravtako.

Pač, pohlep se ne splača.

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
Citat:
Uporabnik seXes pravi:
Jaz pravim, da smo za njihove visoke cene hrane v trgovinah in gostilnah krivi mi Slovenci! Uvedli smo namreč vinjete...

Aja, pa Janez Janša je itak prvi krivec za vse to skupaj....

/off sarkazem

sploh ne vem kaj jokajo če so pa prejšni teden rekli da imajo za 2-3% več prometa na avtocestah kot lani in to tujcev..
kaj ma zdej tuki naša vinjeta pa nimam pojma..
itak so vsi tujci brez..

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
se tole,
na Hrvaskem, blizu Savudrije se gradijo luksuzne vile, ki so naprodaj tudi za 5 mio €, nekatere celo 7 mio €

gdo bo to kupu, z obzirom, da Savudrija ni ravno posebej zazeljena in luksuzna destinacija,
racunajo na Ruse?

ce je kdo interesent lejko kupi tukaj

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
V Savudriji majo naši vikend. Nečem tja hodit, če mi plačajo. Razen sončni zahodi obi tistih čolnih so zanimivi, drugač pa brezveze.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Tako kot pri nas ko se gostilničarji bunijo, da je prazno zarad kadilskega zakona. To, da so pa oni izkoristl prehod na € in navil cene tok, da morm res parkrat premislt, če bom šel v gostilno nekaj spit pa ni važno. Zadnjič greva z mojo v Marpurgija (mb) na eno coca-colo in belo kavo in je prišlo 3,5€. Men se to ne zdi normalno. Verjetno so v Ljubljan še bolj ponorele cene.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Jst sem bil 9 dni na Hrvaški obali pa sem zapravu skupi z bencinom in hrano in pijačo 100 eur. Prikolica pa plaža 40 m od prikolice pa nobenga na plaži razen par kolegov. Zakaj bi šou v tople kraje za 1000 eur da sem kot sardelca na plaži. S tem da sem lahk nag če hočem na plaži ali pa pred prikolco pa noben ne bo težil..

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tako je - tudi pri nas so cene v gostinskih lokalih ponorele. Zdaj je od prepovedi kajenja že leto dni, pa se mi zdi, da se gostinci še vedno na to zgovarjajo.

Včasih sem šel na pijačo vsaj 2x tedensko, dopoldan samo kak sok in kava, zvečer pa pitje - pivo, žgane pijače, vse živo. Zdaj nisem bil na pijači v lokalu že skoraj mesec dni, s kolegi se dobimo pri komu doma, več klepetamo prek interneta. Jaz res ne mislim plačo služit zato, da jo bom porabil za kavo in pivo, saj nisem nor.

Bo pač gostinski sektor začel propadat, dol mi visi. Laško, ki ga kupim v trgovini ima enak okus kot 6x dražje v lokalu.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jst sem bil 9 dni na Hrvaški obali pa sem zapravu skupi z bencinom in hrano in pijačo 100 eur. Prikolica pa plaža 40 m od prikolice pa nobenga na plaži razen par kolegov. Zakaj bi šou v tople kraje za 1000 eur da sem kot sardelca na plaži. S tem da sem lahk nag če hočem na plaži ali pa pred prikolco pa noben ne bo težil..

ccc, do zdaj bi pa že lahko vedel, da je na tem forumu dovoljeno samo pljuvanje preko Hrvaške.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Meni je tudi normalno že 6 evrov za pijačo dat.... Ampak če bi pa na gnare gledala, pa nikam ne bi šla sploh.