ne vem, jaz nimam problemov z neljubljančani, za razliko od tebe, ki ljubljane očitno videti ne morešTorej Ljubljana je zlata, ostali smo drek, a ne?
ne vem, jaz nimam problemov z neljubljančani, za razliko od tebe, ki ljubljane očitno videti ne morešTorej Ljubljana je zlata, ostali smo drek, a ne?
Ne, dajmo se vsi na tvoje dvorisce da ne bos mel predalec do cesarkoli.Torej, vsi se preselimo v Ljubljano?
Glede na to da imamo nacionalne migrante iz dupleka bi bilo verjetno prej potrebno za njih zbirat a se ti ne zdi?Pošljite Ljubljančan 5 ali pa Ljubljančan 10 na 1919 in darujte za uboge prebivalce Ljubljane ki nimajo večjih plač kot v Dupleku..
Čist tak mene neki zanima: zakaj ti ne delaš samo po svoji vasi, ampak se voziš tudi v sosednje in celo v sosednja mesta?Poznam primere ko bi lahko v isti službi delali v svojih koncih ampak ne oni se vozijo iz Polzele,Sevnice,Postojne,.....ker država to dopušča in ja Pepe ne govorimo o UKC temveč o službah kot so policija,vojska,FURS,socialne služb razne agencije....
Opisal si natančno to kar si sam. Ker je tvoja rit nekje blizu ali v Ljubljani.Ne, dajmo se vsi na tvoje dvorisce da ne bos mel predalec do cesarkoli.