Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

jezek

Guru
24. jul 2008
3.458
1.458
113
Men gre na qurac da na rvaškem samo še srbski pa maqedonski kelneri. Jaz se jebem z bezprijekornom iskonskom starocrkvenom hrvasćinom.....pol pa oni men hvala lEpa, bre....

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Ker greš na neke cenene lokacije za masovni turizem. To sicer ne pomeni, da je poceni, običajno so te reči dražje in slabše od pravih družinskih gostiln. Kolikor smo mi pluli okrog in se ustavljali po otokih po oštarijah, so nas povečini stregli kar lastniki sami ali njihovi družinski člani. Osebno naročam in se pogovarjam z osebjem kar v slovenskem jeziku. Oni razumejo mene, če hočejo, jaz razumem njih. Res pa je, da nismo šli nikamor, kjer ni vsaj kdo od kolegov na barki že bil.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
To se dogaja samo na Hrvaškem?
Zgleda so iskali probleme in so jih dobili.
Ocitno razgrajaci na hrvaskem se nimajo vec pravic kot varnostniki.
Dopuscam tudi moznost da se bili varnostniki budale, ampak na zalost opazam da imamo vsaj pri nas vecinoma "normalne" varnostnike, budal ki mislijo da se jih ne more in ne sme nihce dotaknit (oni pa lahko mlatijo vse naokrog) pa vedno vec.
Taki pac morajo 1x naletet na mino. Pa ceprav na Krku.
Kdor te 4 pozna tocno ve ali so si jih zasluzili, ali so jih dobili po krivem.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Od kje tebi ta polna nabitost? Hrčko hotelirji isto jamrajo da je junija bilo -30% nočitev

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Jaz samo upam, da to ni začetni znak za orenk recesijo, ampak da so hrčki in naši dosegli točko, ko so jim gostje pokazali fakiča in da je dovolj obiranja.
Probleme vsekakor imajo.

Recimo Brioni imajo sedaj v osebju 50 Nepaljcev. Ker drugega ne dobijo.
(Dejmo dodati da se do gostov dejansko vedejo bolje, kot avtohtoni).

Drugje po večjih resortih ni nič bolje

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri in cappy

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Kater turist bo pa to golazen gledal? Slikano dones v ljubljani
F0xYhb-WABAIeXs.jpeg.jpg