Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

sousis

Guru
16. nov 2019
1.604
1.080
113
Funkcionalna pismenost.

"Interes za kupnju izrazilo je..."

1. Nič ni še zmenjeno.
2. Poleg HR bi se tole šlo še vsaj 5 drugih držav, med njimi je mogoče tudi Slovenija.
3. A ni že stokrat bilo tudi tule na forumu ugotavljano, da kanaderji niso primerni za slovenske geografske danosti?

Ampak dajmo ponavljat kot papige nekaj kar nam na Twitterju servirajo...

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.244
2.524
113
Težava kanaderjev je, da bodo prvi iz nove proizvodnje dobavljivi šele čez min. dve leti - novi lastnik sedaj zbira naročila za zalaufanje proizvodnje.

Tudi mi bi lahko napisali enako, da smo dobili air traktorje za 0€, ker bo denar za njih prispeval EU in bodo namenjeni tudi za pomoč drugim državam, ta ko kot ta nova flota kanaderjev.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.366
6.153
113
Pred mesecem po vseh medijih, kako je UPPD preverjal sumljiva nakazila podjetij iz Srbije. Sedaj, ko bodo spremljali in preverjali vsa nakazila nad 15.000 evrov na Hrvaško, pa je zgolj skromna novica.

Hrvaška se je znašla na seznamu rizičnih držav slovenskega Urada za preprečevanje pranja denarja. Kot so pojasnili, je odločitev sledila podatkom mednarodnih organizacij, ki so jo na seznam uvrstile potem, ko so ugotovile, da ima naša južna soseda na tem področju pomanjkljivo zakonodajo oziroma je ne izvaja v celoti. Uvrstitev pomeni, da je treba pri transakcijah, izvedenih s to državo, izvajati poostrene ukrepe. Lahko bi se znašla tudi med državami z visokim tveganjem.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.458
1.458
113
A sploh kdo gre na Cro? Spremljam cel teden promet. Nobene guzve nikjer, trajekt za Pag kamera prazno oz max za 1 trajek. Prejsnja leta je bila na te datume nora guzva

• Všeč mi je
Reactions: sad

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.705
3.315
113
Ni neke pretirane gužve. Meni povsem ustreza.

Je pa zanimivo gledat, tukaj na Pagu neka žar restavracija par metrov od morja Latino ali kako je ime, vsaj ene 30 miz, če ne še več, od tega večinoma 1 ali 2 zasedeni, ostalo prazno. Lignji 15, Čevapi 14.

Mimogrede, Gušti se je izkazal kot odlična izbira, vsi zelo zadovoljni.

• Všeč mi je
Reactions: jezek in MrDaco

jezek

Guru
24. jul 2008
3.458
1.458
113
Imam se 3 lokacije na lagerju...ampak ljubosumno cuvam. Grem dol cez par dni za 1 mesec....pa ne bi pol Alterja da mi mize zaseda...

• Všeč mi je
Reactions: msenjur

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.705
3.315
113
Ni sile, jaz ti ne bom hodil v zelje. Drugo leto imam že rezervirano v Veli luki za čas koncerta. Bi moralo biti letos, pa so bile neke neplanirane odpovedi soudeleženih in smo končali na Pagu. Saj ni tako švoh, pa sir je odličen.

Drugače mislim, da lahko cel aktivni del alterja posedeš za ene tri mize v vsakem kafiču.