HP Veer

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Ga je že kdo zagrabil? V web shopih ga že ponujajo, avstrijska izpostava t-mobile recimo za 320€ in me malo mika, ker bo počasi potrebna menjava tulifona. Ampak tale WebOS mi je čista španska vas.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Za model HP Veer težko rečem kakšno besedo, ker imam bolj željo probati HP Pre 3..

Lahko pa rečem besedo za WebOS.. in sicer, da bi se Apple z iOS (ki je moj naljubljši os) lahko dosti naučil od Palma / HP-ja. Notifications / "obvestila" bi lahko veliko bolje rešili (videl tudi kako zadeva izgleda v iOS5 beta). Zadeva je "gladka", card system multitasking je 1A.. sigurno pa je potrebno malo optimizacije (govorim za Palm Pre, sigurno bo z HP Pre 3 bolje).

Veer pa se mi zdi malo premajhen in podhranjen da bi lahko zadevo res obvladal.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
WebOS je bil med mobilnimi platformami daleč najnaprednejši. Problem je, da so imeli v Palmu za krmilom paciente, ki žejnemu sredi puščave niso znali prodati niti kozarca mrzle vode in posledično je reč stagnirala. Pod HPjem verjetno ne bo dosti boljše. Razvijalec WebOS notifikacij je pa trenutno zaposlen pri Applu.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Bomo videli jeseni, ko zna Pre 3 priti tudi k nam. Če bo stvar zoptimizirana kakor se za tako napravo spodobi, potem bi lahko HP preko svojih kanalov potiskal tudi mobilnike. Pre 3 bi skoraj sigurno morali dobiti tudi pri naših operaterjih?

Ja glede inžinirjev, je nekaj dobil Google za Android, nekaj pa tudi Apple za iOS. Upam da bo Apple malo bolj dodelal notifikacije, ker tisto v iOS5 beta že izgleda bolje kot v 4, ampak lahko bi šli še malo dlje.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Prejšnji mesec sem dva dni študiral ali naj ga poklikam na Amazonu ali ne, na koncu je ostal zunaj košarice. Predvsem zaradi relativno visoke cene glede na konkurenco. Zdej pa tole:
HP ukinja webOS
frown-1.gif

Ne čisto nepovezano vprašanje - se komu sanja ali k našim operaterjem prihaja nova SE Xperia mini pro?