Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ah bo boljše,... že v petek je HCI. Fantje greo en dan prej gor.
Stromberg bo v postavi. Pa upam da so plačo dobili na račun
Drugače pa ena zanimivost: Rebolj je v četrtek dobil sina in seveda so zvečer malo proslavili, ampak ne preveč (ob 10 jih prov velik ni blo v kafiču), v petek popoldan pa je imel kazenski trening oz. kazensko drsanje
Stromberg bo v postavi. Pa upam da so plačo dobili na račun
Drugače pa ena zanimivost: Rebolj je v četrtek dobil sina in seveda so zvečer malo proslavili, ampak ne preveč (ob 10 jih prov velik ni blo v kafiču), v petek popoldan pa je imel kazenski trening oz. kazensko drsanje
[/QUOTE]
Baje je plača že na računih!
Zmagal je pa utaq Lix spet. Je avio-karto (za nazaj na swidn) zgubu
Kar se olimpije tiče je mel baje spet golman prste vmes pr zadnjem golu
Gledal sm pa tut včeraj tekmo po tv, dobr res so bili nervozni, samo z tole vašo obrambo bo treba nekaj narest. Obvezno okrepitve če misljo letos kaj narest. Ostale ekipe so se lepo uigrale in bo samo padal..
Kva pa vem, baje se res nekaj govori da teli povprečneži v jeseniški ekipi niso dobili plač za nevem koliko nazaj. Samo koliko je to res je pa vprašanje nevem??? Kakšne preverjene informacije mogoče?
Eh ne mi rečt da nisi to prebral v slovenskih novicah? hehehe daj tam itak nakladajo. Jaz sem pa slišal da niso dobil teli povprečni igralci (varl, kranjc...) plače že nevem kolk časa?
PA zakaj bradley neda v gol škrablja nikoli pismo je smotan, včeraj je hočevar branil katastrofalno, obramba je bla pa tud bedna do amena. Dobr da vsaj napad kakšen gol da da nismo glih na nuli
aja še to uprava jeseničanov je skrajno nezadovoljna da je Bradley postal rener izbrane vrste kar pa sigurno že veš saj si doma 2 km stran od hale jaz pa celih 50
Ja nevem jst grem tja gledat hokej pa babe pa spit pir, trači me ravno ne zanimajo
Ja saj to ti že sama logika da vedet da nemore bit 100% pri reprezentanci in jesenicah, tko da je možen scenarij da ga hočejo zamenjat ja. Novi direktor ima mogoče koga svojega ugledanega
Uglavnem upam da naši začnejo zmagovati drugače bradley lahko hitro odleti kokr je collins lani, boš videl. Jaz mislim da je nekaj takega tudi načrtovanega, ker je novi predsednik kluba sedaj mogoče ima koga svojega naštimanega nekje??
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.