[hokej] liga EBEL sezona 2008/2009

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Boni je dobil pravilno kazen, tisti nalet na rebeka je bil,......za ta drugega bi mu pa dal nizjo kazen

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ah daj no tudi tisti nalet ni bil nevem kaj, fora je samo v tem da avstrijec ni bil pripravljen, drugače se pa taki naleti pogosto dogajajo.

Sploh pa če primerjamo kolikšno kazen je dobil groznik za lanski pretep mislm WTF prov hočejo zje*at tujce da ja nebi bil kakšen tuji klub prvak. Prov eni šupki so teli avstrijci.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Ma ne mores ti enga na polno zbrisat cca 2 metra od bande. Ne vem ce se bos spomnil Kozarja in Kastelica,....

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ma dej no, kolk je pa model star
bonk.gif

Un ta drug nalet v koleno, je pa tut smeh, daleč od namernega, pač jodlar je lih v drugo stran potegnu.

Mal poglejte ostale zadeve, kakšne pizdr. so še jodlarji počel, kazni pa nič. Prov bedni so že z temi kaznimi neavstrijskim ekipam
bonk.gif

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
ma ne da je tolk star, samo takrat na hokej ni hodil
smile-1.gif

mah meni teli naleti 2 metra od bande niso normalni pa fertik.

drugace se pa strinjam da so rbs ena pedrska ekipa, tako kot vsv

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
kaj pa kej za jutri pricakujemo? jest nic ne upam napovedat
smile-1.gif
ker lahko zmagajo eni in drugi

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Bolj je letel na to kolk je star-da bi lahk že vedl da se ne morš tako ustavlat 2 m pred bando
grin1.gif
se strinjam grd prekršek, sam kriv si je pa tut sam..

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
Pomoje vse kar napovem, je cisto ugibanje. 50/50 dam. Upam pa na zmago zelezarjev
cheer.gif

Edina 100% stvar je, da bom po tekmi ponovno brez glasu
smile-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ja sj prekršek je grd to itak, sam daj nehaj no nemoreš nekomu tako kazen napisat to ni normalno. Zjebal bodo naše pa mađare sam da nebi mogl bit prvaki.

Jutri bo pa derbi derbijev, obe ekipi sta spet v zaletu, mislim da dobreo igrata. Navijam za jesenice, samo pomoje bo olimpija zmagala.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Drugače so pa menda Madžari že zjagali Coulture-a. Pa zmeraj bolj na glas se govori da Mo na izhodnih vratih tivolija.

Drugače pa mislim da bodo Jesenice danes zmagale.... edino kar me je strah je Glavič v golu
smile-1.gif
Čeprav je zadnje tekme dobro branil,...

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Nimate šans, bo Sila vse pobranu!
smile-1.gif

Kar pa se kazni tiče. Bonni je dobil kazen 16 tekem zaradi klasičnega prekrška, ki sploh ni bil pretiran? Pač un ga je preigral, Bonni ga je pa mal zahaklu. To je res preveč s strani EBEL.
Zadnjič ko je KAC gostoval v Hali, je bil Tavželj deležen še veliko hujšega boardinga, pa mislim da igralce KAC ni prejel nobene kazni. Še bunk ni dobil!!
smile-1.gif

BohVar_alias_BOHL

Pripravnik
6. sep 2007
698
0
16
Laibah
OFF: Jap, za prekršek nad Sikleno (RBS) morš imet kr "jajca", baje se ga pol evrope boji (hokejisti seveda). Če koga zanima nej mal na You Tubu pobrska njegove fajte.....en primer:
HighLights
Brutalni Siklenka

ON: Napovedi za danes....baje bojo tudi danes Vnuk, Yerema in Župca OUT.....tko, da glede na to, da je to slovenski "ELClassico"......55% v prid Jesenic

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
O kakšen hokej mislmmmmmm jeseničani so spet tko slabo igral da je to nekaj neverjetnega. Tist ljubljanski komentator naj si pa prilima to protezo v usta že enkrat hehe

Ja nč čestitke ljubljančanom
wink-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Poštena tekma, super vzdušje, Bahnamu pa svak čast
smirk-1.gif

Če smo pošteni, res jeseničanom učeraj ni šlo, je pa Glavič skor rešil tekmo
smirk-1.gif
ker je bil že standard pr Olimpiji, non stop napadajo, pol pa brezvezen gol fašejo..

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
No ja.... tist od Hebarja ni blo glih brezvezno.
smile-1.gif

Majo pa res očitno Jeseničani eno tremo pred Tivolijem
tongue-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ma 2 napad je razočaral nič kaj posenbega niso naredili, no vsaj po TVju je tako izgledalo. Banham pa raztura res, nevem kdaj je bla nazadnje tekma da ni dal gola, ali pa vsaj podaje?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.