[hokej] liga EBEL sezona 2008/2009

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Uf težka bo jutr, zelo dvomim da bodo kkšno piko pobral, odvisn od začetka (da ne bo golman takoj kaj požrl).

Jacky

Pripravnik
20. jul 2007
261
0
16
Obišči stran
Sej jest tudi nisem mislil tako resno, so me bolj pogreli komentarji na drugih straneh. Kar se pa danes tiče, mislim da bodo jesenice zmagale, za olimpijo bo pa zelo odločilna sreča, oziroma dnevna forma. Pustimo se presenetiti.Če jim bo šlo kaj v gol, znajo tudi zmagati.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik Jacky pravi:
Sej jest tudi nisem mislil tako resno, .

opravičilo sprejeto
evil.gif

ma ne, se samo malo hecamo. spomnem se kako so Jeseničane zajebaval prvo sezono, pa drugo, pa še dandanes, ko si na tekmi slišiš komentarja take in drugačne, ko pa sodnik zajebe kaj v škodo kekcev, je pa taiste komentatorje komaj kaj slišat. . . itak je kriza, hokej in igralci napredujejo sodniki pač NE
crazy1.gif

Danes. . .
polna dvorana Jeseničanov (pač kolikor nas bodo notr spustl
grin1.gif
) v Beljaku, full nervozna in izenačena tekma, spet velike količine piva zmetane na našo tribuno s strani avstriskih "navijačev" in pa tam +1, -1 ali pa še celo neodločeno.
Salzburg. . . tam se nikoli ne ve
crazy1.gif
, samo mislim, da ima Olimpija 60:40 možnosti za zmago

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
uf, zanimivo komentarji..... jest pa mislim da bomo danes oboji imeli eno veliko 0.....

Naši (Jeseničani) padajo v formi, obramba je mal out, nekje sem zasledil da naj bi bil v golu Glava......... imam občutek da bodo sedaj 3 nule....

Pri olimpiji pa nikoli ne veš,.. čeprav mislim da danes nimajo šans da tole dobijo..... kar sem videl je RBS začel igrati.... golman je itak zelo dober,.....

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Mene zanima kaj je spet rupa naredu, da je še prov povdarjeno prejet 3ji gol po veliki napak Morissona (rtv.si).
Pika je
zmaga.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
No sej počas bomo prišli na stara pota.... tale drama dons je kr mal pričarala občutke od lanskih gostovanj v Salzburgu
grin1.gif

Jesenice pa žal zguble... več sreče prihodnjič.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ksz...

glede na to da je bil glavič v golu je še dobro da smo dobili samo 4 gole
bonk.gif

gol za VSV priznan kljub temu da da je bil igralec VSVja v vratarjevem prosotru
bonk.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
klik
Tukaj imaš spisek kje prodajajo. Mi smo lani sicer dobili karte preko Olimpije, ko smo šli gor, samo mislim da ne bo problema tudi tam kupit na blagajni pred halo. Na tvojem mestu bi pa poklical na Jesenice in vprašal, če se da preko njih dobit kakšne karte.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Lepa igra Olimpije, čeprav še vedno delajo preveč neumnih napak. No ja... danes so bili vsaj pri izključitvah pridni. Banham pa čist odpulen
grin1.gif
Samo tako naprej.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.