[hokej] liga EBEL sezona 2008/2009

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
čestitke Olimpiji ob drugi letošnji zmagi.
Sicer je bilo vse skupaj bolj podobno sabljanju
evil.gif

Kljub vsemu je bilo veliko lukenj v obrambi in veliko /večina/ zaslug za včerajšnjo zmago gre golmanu
aplauz.gif

je bilo pa žalostno videt prazno tribuno
jezen.gif

Jeseničani. . . jebiga enkrat se je moralo napadalcem ustavit
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

KekecPasteta

Pripravnik
25. jun 2008
48
0
6
Jeseničani morjo pazit da ne ponovijo lanske zgodbe, ko so bli v odlični formi v rednem delu, pol pa ko je najbolj treba pa so padli.

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Važno, da so naši zmagal, pa čeprav šele v podaljšku oz. kazenskih strelih.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Sej z Albo je tut ni blo?? Res ne vem kaj jim ni jasn, saj domače tekem naših ekip nej prenašajo
bonk.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
a niso rekl da so odkupil 15t kem jeseničanov in15 ljubljančanov do 31.12.
dvomim da bomo sedaj v 2 mesecih videl 25 tekm Š1.domače bi res lahko prenašali
10.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
lepa igra naših
cheer.gif

olimpija zgleda stopnjuje formo.saj zadnje čase več kot 5 golov ne dobijo in celo dajo kakšnega
aplauz.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik shift pravi:
olimpija zgleda stopnjuje formo.saj zadnje čase več kot 5 golov ne dobijo in celo dajo kakšnega
aplauz.gif

a si mal žlekt
evil.gif

dobr so se dajal včeraj, dobr. . . Hebar je presenetil ene parkrat, pa 4. napad borba k strela. Edino Raza mi deluje nekako nezainteresirano z Polonco se ne ujameta. Polonca itak samo drsa sem in tja, gor in dol, borba res, samo to je pa tudi vse
grin1.gif

aja pa pivo je iz tekme v tekmo SLABŠE
uf-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
KSZ

No nevem zakaj ni več prenosov, govorice so da naj nebi bilo dovolj gledanosti, kaj je res je pa treba Š vprašat ???
No ampak včeraj sem šel pogledat zadnjo tretjino, naši so kar dobro igrali, tako no bila je zelo izenačena tretjina, gledalcev je bilo kar nekaj, tam od 2500 do 3000, stojišče je bilo kar napolnjeno ampak tako brez stiskanja, pa prazni koti.

Drugače pa pohvale jeseničanom, pa še kar mi ni jasno zakaj so imeli jodlarji v zadnji tretjini penal????? Res mi ni jasno, škoda ker ni nikjer počasnih posnetkov. Na sami tekmi pa itak nevidiš prav veliko sploh če imaš kakšno veliko glavo pred seboj hehe

@ ABETA -- pri pivu je pa odvisno katerega dobiš, ker jih tak celo tretjino nalivajo, potem med pavzo pa samo med folk delijo, tko da lahko da je stal pol ure ali pa 2 minute
wink-1.gif

Drugič pa kuhančka pij hehe

LP

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Penal . . . enmu našmu je eden od kekcev zbil palico, kar je posledično zgledal, da jo je vrgel in ker je šel skoraj
grin1.gif

S pirækom je verjetno res to (postanost) + razlika verjetno Laško - Union + plastičen kozarec . . . bi bilo treba kakšne piksne s sabo nosit
nahrung002.gif
. . . . vinæek mi nekako ne sede

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
evo prašal sem štv in dobil odgovor

Spostovani,

V rednem delu sezone bomo prenasali priblizno 30 tekem obeh slovenskih klubov. Ker je letos redni del dolg kar 54 krogov, se kdaj pa kdaj zdi, da se ti prenosi kar izgubijo. Brez skrbi torej, hokeja bo se ogromno na programih Šport tv.

Hvala, ker nas spremljate.

Hokejski pozdrav

Ekipa Šport tv

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Mah k. jih gleda, vedno bi moral prenašat ko ena ekipa igra doma. Če pa obe doma igrata, pa pač eno tekmo prenašat oz k. dat drugo pa v posnetek. Če majo dva kanala, majo lepo možnost zafilat program.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
uff že 6 komadov.danes smo res razštelani.sicer sem pa pričakoval poraz jeseničanov.zato sem tudi stavil na KAC

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.