[hokej] Liga EBEL sezona 2007 / 2008

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ja je bla kr kriza, ni ga čez golmana
smirk-1.gif
K sreč kokr sm reku si je Linz čist sam kriv da zocerjev ni notr porinu..
Edino kar me je včeraj spet fajn razpizdilo je bil gol ko smo mel PP
bonk.gif

BTW: Joc se hoče baje osebno angažirat da Westi tukaj ostane. Oz hobotnca kokr mi je en jeseniški navijač reku na prvi tekmi v tivoliju
grin1.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Men se pa ne zdi, da je bla kriza. So mel kr pod kontrolo vse. Mi je bla zadnjič v Hali veliko bolj živčna in napeta tekma. Jutr pa lepo zaključmo in pol počivat za v Salzburg
smile-1.gif
.
Drgač pa svaka čast Vnuku, drsu je ko neumen, da pol pri menjavi še čez bando ni mogu splezat
smile-1.gif
!

Joc pa že nos jakno Olimpije in res upam, da bo naslednje leto še več investiral!! Neki je pa zadnjič Saško na Š govoru, da razmišla celo o združitvi vseh Olimpij (košarka, hokej, fuzbal) po zgledu Barcelone ali Madrida! Ni kej, gospod ima ambicije.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
No kriza, blo je par šans kjer bi jodlarji bp izenačil. K sreč majo PP za en k.

Edino pravilno glede združitve, Olimpija kot d.d, rata pa problem ker vse Olimpije delujejo pod okriljem Akademske športne zveze Olimpija. Preveč drugih interesov da bi šlo skozi..

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
BTW, te replike dresov se najbrš dobijo zravn bifeja na robu hale??? U uni štacuni??

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Ja spodi, na robu. Sm pa vidu, da jih ena lušna punca na vsaki tekmi prodaja tut
smile-1.gif
! 50€ stanejo.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Jp sm vidu ja, sam ni blo ne denarja učeraj, ne prave cifre...
Sej drgač so na isti način narejeni kot lani reprezentančni ko smo grupo B igral. Ni švoh replika..

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Ja dobr zgledajo, ni kej. Verjetno si isku 24
smile-1.gif
. Zeleni so mi bolj všeč, kot beli. Me pa ful veseli, da ima na vsaki tekmi več ljudi drese, da o šalih sploh ne govorim. Pred leti tut na basketu nisi nobenga šala vidu, zdej ga ma skor vsak.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Conny Strömberg ostaja zvest Acroni Jesenicam
Najboljši jeseniški strelec v tej sezoni, ki se je Acroni Jesenicam pridružil šele meseca oktobra, je danes podaljšal zvestobo jeseniškemu klubu. Conny, ki je v tej sezoni zaslovel kot odlični strelec, njegova specialnost so nenavadni streli, s katerimi ukani še tako dobrega vratarja in svojstven način izvajanja kazenskih strelov, pri katerih je ponavadi uspešen, je z železarji podpisal enoletno pogodbo. » Vesel sem, da ostajam na Jesenicah, kajti gre za odličen klub, ki pa je imel v letošnji končnici tudi nekaj smole. Toda prepričan sem, da bomo prihodnjo sezono še boljši, zato mi ni bilo težko podpisati nove pogodbe. Tukaj se počutim zares odlično, okolje je enkratno, ljudje so prijazni, predvsem pa me navdušujejo vsi ljudje, ki imajo hokej tako radi,« je po podpisu pogodbe dejal 32- letni Šved, ki je v letošnji sezoni zbral 44 točk (24 golov, 20 podaj) na 40 tekmah.

Kaj naj recem
cheer.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik Viky pravi:
Ja dobr zgledajo, ni kej. Verjetno si isku 24
smile-1.gif
. Zeleni so mi bolj všeč, kot beli. Me pa ful veseli, da ima na vsaki tekmi več ljudi drese, da o šalih sploh ne govorim. Pred leti tut na basketu nisi nobenga šala vidu, zdej ga ma skor vsak.

Eh kje 10ka
grin1.gif

A bele se sploh dobi??

Eh ja, ne bom preveč glasn sam boste na jesenicah mogl fajn stvari uštimat da bo šlo
grin1.gif

Upam da greste navijači zdele na derbi z bledom
grin1.gif

Mal heca, brez zamere
grin1.gif

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Ja Yarema je res ena pojava
smile-1.gif
. Ja bele tut prodajajo. Zdej proti Linzu itak skoz v belih igrajo. So pa men zeleni bolj všeč.

Sam ta Linz pa kr vse hoče kupt. Upam da se bodo zdej zadovoljil s tem nakupom in Westija pustili pri miru
smile-1.gif
.

Men osebno je sicer čist mem, da igralci hodijo samo končnico igrat. Se je pa to vsako leto dogajalo, so pa mislm da letos strožja pravila.

Da se še malo DP dotaknem. Spet se obetajo zapleti, saj bodo verjetno tekme ZM Olimpija : HS Olimpija odpadle, saj podmladek nima dosti igralcev, ta stari bodo pa itak finale EBEL igral
smile-1.gif
!

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
He he, kolk so bli dobri uni tamali ko so med sabo igral, med prvo in drugo tretino.. En je mel dres do gležnov, pa lih ene 3-4 leta..

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Res so bli hudi... so tud občutil kako je bit na ledu, ko iz tribun (sicer na pol polnih) odmeva OLIMPIJA!
grin1.gif

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Nevem kako so se razlikoval, ko so bili pa vsi isti
smile-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Viky pravi:
Ja Yarema je res ena pojava
smile-1.gif
. Ja bele tut prodajajo. Zdej proti Linzu itak skoz v belih igrajo. So pa men zeleni bolj všeč.

Sam ta Linz pa kr vse hoče kupt. Upam da se bodo zdej zadovoljil s tem nakupom in Westija pustili pri miru
smile-1.gif
.

Men osebno je sicer čist mem, da igralci hodijo samo končnico igrat. Se je pa to vsako leto dogajalo, so pa mislm da letos strožja pravila.

Da se še malo DP dotaknem. Spet se obetajo zapleti, saj bodo verjetno tekme ZM Olimpija : HS Olimpija odpadle, saj podmladek nima dosti igralcev, ta stari bodo pa itak finale EBEL igral
smile-1.gif
!
Tole bo zares zanimivo, sploh če se spomnimo, kako sta bili Olimpija in HZS lani nepopustljivi do Jeseničanov.