[hokej] Liga EBEL sezona 2007 / 2008

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
NIma tolk... tut brutto ne..
moras vedt da ga Maks na začetku sezone sploh ni hotel,je rekel da sta Glavič in Andro dost dobra.

Liksu so pa potem padli v vodo neki aranžmaji v tujini, zato ker je čakal.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Sam ker [censored] se je spomnu sedežni red na karte pisat
jezen.gif
Nakonc je ena sama velika zmešnjava, k eni striktno spoštujejo tisto kar je napisano na kartah, drugi pa ne jebejo 5%...

Veš kaj mene prov boli k. usedem se tm kjer mam karto. Zakaj: ker se nism zastonj v petek cjazu v tivoli da bom dobil ok sedeže
grin1.gif
pa je blo ob 11tih že vsa sredina zahoda razprodana.
Tako da ko naslednoč al smrkavci al pa en ata sedi na vaših zicih, lepo reč če se lahko presede, če pa ne gre ga pa neste drugam..
Oz pridet pol ure prej pa boste mel mir..

Pa tist o pravih navijačih: če nas je 7 itd me prov boli k. še vedno smo folk dol vrgl, ker ne mislm da bomo vsak posebi plac iskal.
Ni to kokr včasih ko smo mel stojišča..

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Viky pravi:
Pravi navijači Olimpije vam ne bodo nikol težil zarad reda. Na zahodu ni bilo niko sedežnega reda in ga za prave navijače tut ne bo. Seveda pa ob takih tekmah pridejo tudi ostali ljubitelji hokeja. Še vseen je treba mal prej pridt, pa se vsest na svoje zice, da ni težav.

Ma ja sej ni panike tolk glede sedežev... nadležno rata, k sm kupil karte prek neta in nevem kere zice sem dobil. Pa zdej bi še dva frenda šla in bosta lahko dobila na drugem koncu, pa se lahko sladko jebemo... Samo zdej mi je vseen... Karte mam pri dragonsih. Frendi se bodo pa tud zravn usedl... se bo že rešil
grin1.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
A se ne govori neki, da naj bi Penker prišel na Jesenice in Westlund v Linz. Sam še vedno upam, da Westi v LJ ostane!!

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
A ma kdo kakšno karto viška za zahod? Eno še rabm, k bi šla še frendica, pa odlična internetna trgovina ni delvala, k sm pa do petrola učer pršu so ble pa že razprodane
jezen.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Hudo, zdej pa samo še doma zmagat pa bo!!! Sm reku, sam da prvi zabijemo, pa Linz nima šans. U tork bo pa spet noro, jst pa spet brez glasu
smile-1.gif
!!

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Zmagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Čestitkeeeeeee, bravvvvvoooooooooooooo

kochar

Pripravnik
25. jul 2007
35
0
6
Super predstava
cool-1.gif

Ampak komentar Stareta je bil pa fenomenalen
aplauz.gif
A ta tip vedno take strela?? Po dolgem času sem hokej spet gledal po TV, pa nevem...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
evil.gif

K. sam Zupa bi ga pa lahk tut porinu
tongue-1.gif

Vzdušje v dvorani pa noro, dobr da ni dosn letel preveč na igrišče, ker posledično bi naslednič pred prazno halo igral..

Upam da v četrtek zaklučmo..