[hokej] Liga EBEL sezona 2007 / 2008

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.608
88
48
3:2 RIMONTA OLIMPIJE!
cheer.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Dober preobrat olimpije. Svaka cast. Sem pa mislil, da bo olimpija izgubila najmanj 6:0 glede na videno po polovici tekme.

Treba bo pa eno zmagati v gosteh, brez tega nebo nic.

LP

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
P. tečna tekma, niti niso ne vem kaj igral, bolj mlačno na začetku+ spet nič ni šlo notr. Sm se kr bal da bo kot prva tekma.
Res ne morš verjet kaj en gol nardi, kr naekat so začel igrat, mal naletavat na une k. jodlarje. in na koncu spcala une 3 gole
grin1.gif

P. sam k. k bi mogl tole vse nemci sodt, te k. jodlarji majo skos ene fore
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Jacky pravi:
Po polovici tekme niti ni bilo tako slabo, samo Lincu je spet vse uspevalo.

Do prvega gola olimpije sploh ni bilo na ledu - kot sem ze enkrat prej omenil .- sindrom jesenicanov hehe.

NEvem, imam obcutek da olimpija igra precej podobno jesenicanom, prva tretjina slabo, nato pa vedno boljse. Razlika je v realizaciji zadetkov seveda in PP.

LP

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ma pr njih je zelo očiten prehod ko dajo prvi gol, pol so vsega zmožni
evil.gif

Bo pa še lepa serija tole, sploh pričakujem še kkšn ornk pretep

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
He he, sm čakal, pa ni blo kej od njega,,
zanč na prvi tekmi je itak zmagal ko je pršel z zapestnico na igrišče in še pred bulijem začel odrivat in rokavice dol metat..

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Zakon vzdušje v Tivoliju
grin1.gif

Po dveh zadetkih Linza sem že kar mal obupal, čeprav Olimpija ni slabo igrala... pol pa preobrat
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Sam ker [censored] se je spomnu sedežni red na karte pisat
jezen.gif
Nakonc je ena sama velika zmešnjava, k eni striktno spoštujejo tisto kar je napisano na kartah, drugi pa ne jebejo 5%...

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Pravi navijači Olimpije vam ne bodo nikol težil zarad reda. Na zahodu ni bilo niko sedežnega reda in ga za prave navijače tut ne bo. Seveda pa ob takih tekmah pridejo tudi ostali ljubitelji hokeja. Še vseen je treba mal prej pridt, pa se vsest na svoje zice, da ni težav.

Sm pa čist brez glasu, smo se celo tekmo drl
smile-1.gif
. Takega vzdušja še nism doživel v Hali in res svaka čast, da so zmagal. Je pa Linz spet dokazal, kako pametno igrajo in so spet samo na napake čakal. Če nam u nedeljo rata, da prvi zabijemo, je lahko zmaga blizu, ker po mojem mnenju, je Olimpija boljši nasprotnik!!!

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Dober preobrat olimpije.

no, ja. . . sreča prati hrabre.
aplauz.gif

Če bi Lincarji izkoristil eno od tistih parih 95% priložnosti k so jih imel pri 0:2. . .
Sem imel občutek, kot da se jim sploh ni dalo, . . .

Potem pa "milimetrsko natančna podaja Vnuka" (je bilo danes zjutraj povedano na VALu202)
bonk.gif

kot da se ni vidlo, da je samo pak v tretino hotel frcnt in je Intranuovo uletel in ga mojstrsko prestregel (Vnuk je samo debelo pogledal
grin1.gif
.

Sicer pa dolgočasna tekma
10.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Predvsem zato ni bilo nobenega pretepa, ker ni Linz nič provociral. Je bil pa Groznik skoz v pripravljenosti!!
smile-1.gif

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Citat:
Uporabnik BohVar_alias_BOHL pravi:
Jst pa mislim, da je LIX eden najbolj premišljenih in "brihtnih" pobov
cool-1.gif
).
Ga pa spet vleče nekam v tujino baje
confused-1.gif
!

Mal traparij govoris.
Liks je igral v Gavle, ki je nekje na sredi Švedske in pa na vzhodu. Moram reči da je fletno mesto. Je pares da je pozimi malo bolj temno.

Glede 130k, pa po mojh infotih
bonk.gif